fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Vorig jaar liet ik in een artikel Mijn Beautyfavorieten van 2015 zien. Dit artikel is destijds echt super goed ontvangen. Stiekem vond ik het eigenlijk zelf ook wel heel leuk om te gaan graven tussen alle beautyproducten die ik heb gebruikt in een jaar en wat nou echt de ultieme favorieten zijn.  In dit artikel laat ik dan ook met heel veel plezier Mijn Beautyfavorieten van 2016 zien. Ben jij benieuwd naar Mijn Beautyfavorieten van 2016? Lees gezellig met me mee!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Foundation/Concealer/Poeder

 • Collection Lasting Perfection Concealer in 1 Fair
  • Deze concealer kocht ik natuurlijk tijdens mijn stedentrip in Londen. Naar deze stad gaan en niet met een Collection concealer thuiskomen is voor een beautyblogger bijna ondenkbaar. Ik ben blij dat ik hem kocht want ik vond hem echt super!
 • NYX HD Concealer in 01 Porcelain
  • Gelukkig kunnen we aan deze concealer wel komen in Nederland. Ik ben er namelijk dol op en deze conceealer was naast die van Collection absoluut favoriet.
 • No7 Intelligent Colour Foundation in Medium
  • Deze foundation ontdekte ik rond augustus in de zomervakantie. Eerlijk gezegd verwachtte ik er niet heel erg van maar de foundation heeft me absoluut verbaast. Voor ik het wist had ik hem zoveel gebruikt dat de tube inmiddels alweer een tijdje leeg is. Tijd om een nieuw te kopen!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Wenkbrauwen/Wenkbrauwgel

 • Christian Faye Eyebrow Dip Pomade
  • Deze Dip Pomade vind ik zo fijn door het semi-permanente karakter. Zeker in de zomer is dit echt een aanrader en ik heb hem dan ook veel gedragen!
 • Catrice Wenkbrauwkit
  • Ja, hier hoef ik niet zoveel over te zeggen. Dit is gewoon echt mijn all time favorite! 
 • Catrice Wenkbrauwgel
  • Deze wenkbrauwgel gebruik ik eigenlijk standaard. Zodra hij op is ga ik naar het Kruidvat om een nieuwe te halen. Hij bevalt me prima!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Eyeliner/Mascara

 • Kat Von D Tattoo Liner in Trooper
  • Ik scoorde deze Tattoo Liner in Las Vegas. Ik had er al zoveel lovende verhalen over gehoord dat ik hem wel moest meenemen. Die lovende verhalen kan ik absoluut beamen want binnen no time werd dit mijn favoriete eyeliner. Hij is nu bijna op.. aargh waarom heb ik geen back-up meegenomen?
 • L’Oréal Paris Volume Million Lashes 
  • Van de mascara’s van L’Oréal ben ik eigenlijk altijd wel fan. Deze Volume Million Lashes heeft me absoluut niet teleurgesteld. Sterker nog, ik vind het een van de fijnste mascara’s die ik heb. Love it! 
 • Essence Long Lasting Eye Pencil 01 Black Fever
  • Dit potloodje koop ik eigenlijk ook direct opnieuw als hij op is. Ideaal om mee te tightlinen!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Oogschaduw

 • Urban Decay Shadow Box
  • Dit oogschaduwpalette kreeg ik vorig jaar met kerst. Het was een palette wat ik al een tijdje op het oog had en ik was er dus super blij mee. Sindsdien gebruik ik het palette regelmatig en het is absoluut een favoriet.
 • Too Faced The Power of Makeup by Nikkie Tutorials 
  • Dit palette scoorde ik in Las Vegas en sindsdien ben ik er echt verliefd op. Ik vind het gewoon echt een top palette. 9 oogschaduwkleuren, 2 blushes, een bronzer en een highlighter. Wat wil je nog meer in een palette?
 • Makeup Geek Oogschaduws 
  • Makeup Geek Oogschaduws, een mega hype in 2016. Ik kreeg dit palette voor mijn verjaardag en de oogschaduws zijn gewoon echt fantastisch gepigmenteerd en prachtig!!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Blush

 • MAC What I Fancy Blush
  • Deze blush komt uit de MAC Flamingo Park Collectie. Een collectie waar ik opslag verliefd op werd. Na lang wikken en wegen ging ik uiteindelijk voor de MAC What I Fancy Blush. In het begin vond ik hem niet mega bijzonder maar al snel werd deze blush mijn everyday kleurtje en ik draag hem non-stop.
 • Artdeco Sun Blusher
  • Vooral in de lente en zomer vind ik deze ‘sun blusher’ echt prachtig. Het is eigenlijk een bronzer, blush en highlighter in één en hij geeft je een prachtige, sunkissed glow. Echt een aanrader!
 • Dr. Hauschka Rouge Powder 03 Blushing Rose 
  • Dit is een hele mooie, neutrale blush. Hij is mat maar wel in een prachtige kleur. Niet te sterk gepigmenteerd waardoor je hem heel erg mooi kunt opbouwen. Oh en hij ruikt naar rozen. Hoe fantastisch is dat?

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Bronzer

 • NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo
  • Dit duo kocht ik in Londen. Ik wilde graag iets van NARS kopen en was stiekem eigenlijk aan het azen op de Laguna Bronzer. In de Hot Sand collectie zat dit prachtige duo en toen ik hem zag was ik verkocht. De combinatie gebruik ik nog steeds erg vaak.
 • NYX blush in Taupe
  • Weer zo’n standaard all time favorite. Als ik niet contour met NARS Laguna dan doe ik dit met deze blush van NYX. Het is een perfecte kleur om een mooie schaduw mee te creëren.
 • Sans Soucis Contouring Kit
  • Van deze Contouring Kit van Sans Soucis gebruik ik vooral de lichte kleur. Dit doe ik om mijn contour onder mijn jukbeenderen net wat strakker te krijgen en hij is overigens ook heel mooi om concealer mee af te poederen!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Highlighter

 • Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild
  • Ik heb dit duo bij het lijstje ‘highlighter’ gezet maar eigenlijk vind ik zowel de blush als de highlighter echt fantastisch. Ik kocht dit duo ook in Las Vegas en ben er sindsdien gewoon echt verslaafd aan!
 • MAC Soft ’n Gentle Mineralize Skinfinish
  • Ik heb deze Mineralize Skinfinish al een hele tijd maar ik blijf hem gewoon echt heel mooi vinden. Ik merk dat ik hem vaak pak en dat het gewoon echt een favoriet is!
 • theBalm The Manizer Sisters 
  • Mary-Lou! Oh, het blijft een fantastische highlighter. Absoluut een favoriet!!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Lipstick/Lipgloss

 • NYX Soft Matte Lip Creams
  • Ik was zo benieuwd naar de Soft Matte Lip Creams van NYX en besloot er een tijd terug drie te bestellen. Ik koos de kleuren Ibiza, London en Milan. Alle drie echt fantastische kleuren en ik ben erg echt dol op. Het is tijd om weer wat nieuwe kleurtjes aan te schaffen!
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose
  • Wederom een koopje uit Las Vegas! Ik wilde heel graag een liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills maar wist niet welke kleur. Eenmaal in de Sephora viel mijn oog op Dusty Rose. Na lang twijfelen besloot ik hem te kopen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De kleur is fantastisch!
 • MAC Matte Lipstick Velvet Teddy
  • Dit is een koopje uit San Francisco. Het is een MAC Lipstick die ik al een hele tijd op het oog had maar om de een of andere reden steeds niet kocht. In San Francisco dacht ik: ‘Nu koop ik hem gewoon!’ En dat was een heel goed idee. Ik denk dat ik deze lipstick van alle MAC lipsticks het meest heb gedragen de afgelopen tijd.

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Parfum

 • Miss Dior Eau de Toilette
  • Dit parfum kreeg ik van mijn broer en schoonzus cadeau voor mijn verjaardag. Ik had de parfum van Miss Dior al een tijdje op het oog. De geur vind ik gewoon echt heel lekker en ik heb de geur dan ook heel erg veel gedragen!
 • Marc Jacobs Divine Decadence
  • My favorite parfume! Het is dat ik het leuk vind om af te wisselen maar anders dan droeg ik deze geur gewoon echt iedere dag. Oh samen met Marc Jacobs Decadence. Beide versies zijn top!!
 • Gucci Première Eau de Parfum
  • Van de drie draag ik deze het minst maar van alle parfums draag ik hem toch wel best regelmatig. Het is echt een lekkere geur. Wel iets zwaarder dus eerder iets voor tijdens een feestje.

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Nagellak

 • Essie Gel Couture Collectie
  • Eigenlijk wil ik niets anders meer dragen dan deze collectie van Essie. Ik bracht ‘Sew Me’ aan voor mijn reis naar Amerika en deed dit heel secuur. Netjes laagje na laagje, alles goed laten drogen en de topcoat erop. En wat was het resultaat? De nagellak zat 3 weken (ja, serieus!) per-fect op mijn nagels!
 • OPI Washington DC Collectie
  • Ook dit is een prachtige collectie. Vooral ‘Popular by Vote’ vind ik een heel mooi lakje en die heb ik al heel regelmatig gedragen!
 • Rimmel Super Gel by Kate Nagellak 
  • Weer een combi met ‘baselak’ en ’topcoat’. Dit kleurtje heb ik vooral veel gedragen in de lente en de zomer. Een fijn lakje in een fijn kleurtje!

Mijn Beautyfavorieten van 2016

Tools

De ‘Beautyfavorieten’ artikelen per maand op een rijtje:

Als jij één favoriet van 2016 mocht kiezen, wat zo het dan zijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

9 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 13:13

  Leuk artikel! Ik ben ook echt fan van alle OPI lakken! Ik kom er altijd bij terug. En mijn makeupgeek oogschaduwpannetjes blijven inderdaad ook favoriet. Unbeatable 🙂

 2. 5 januari 2017 / 12:00

  Ugh, die trooper van kat von d steekt mijn ogen al zo lang uit, ik had hem vast in Londen maar heb hem toch niet gekocht en daar heb ik nu heel veel spijt van haha. Leuk artikel trouwens, je hebt exact dezelfde smaak als mij ! Dus die foundation van N7 ga ik ook eens testen.

 3. 5 januari 2017 / 11:20

  Wat een hoop heerlijke favorietjes! Ik ga het zeker even opslaan, zodat ik nieuwe beauty favorieten kan vinden. Malou x

 4. 5 januari 2017 / 10:50

  Het Too Faced palette in samenwerking met Nikkie ziet er heel erg mooi uit!

 5. 5 januari 2017 / 09:45

  We delen aardig veel dezelfde favorieten; mooi lijstje zo!

 6. 5 januari 2017 / 09:33

  Wauw, wat een hoop prachtige producten Lindsey! Soft ’n Gentle van MAC blijft een all time favoriet van mij. De Soft Matte Lip Creams van NYX heb ik dit jaar ontdekt en ik ben mega fan!

 7. 5 januari 2017 / 08:37

  Dat parfum van Marc Jacobs staat al maanden op mijn wishlist. Zo lekker!

 8. 5 januari 2017 / 06:21

  Wat een heerlijke favorieten, bijna de helft heb ik ook en is bij mij ook favoriet haha! Denk aan de Kat von D tattoo liner, de mascara, The Manizer Sisters, MAC Soft & Gentle, NYX Soft Mate Lip Creams, etc.