fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

L’Oréal komt weer met een nieuwe mascara op de markt. Namelijk de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale. Ik ben zelf altijd erg te spreken over de mascara’s van L’Oréal dus ik ben ontzettend benieuwd hoe deze mascara mij gaat bevallen. Jij ook? Lees dan nu verder.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

De verpakking is een verpakking die we van L’Oréal wel gewend zijn. Er zijn namelijk wel meer mascara’s in het assortiment van L’Oréal met deze verpakking, al hebben ze allemaal een andere kleurensamenstelling. De L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale  is Paars/roze met goude details en zwarte letters.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

L’Oréal belooft het volgende: een nieuwe volume mascara voor verleidelijke, inktzwarte en perfect gesepareerde wimpers. Klinkt best goed toch?

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

De borstel doet me een beetje denken aan de borstel van de Chanel Le Volume De Chanel mascara. De borstel loopt gewoon recht en heeft hele kleine, korte stekeltjes die veel mascara vasthouden. Deze stekeltjes zijn gemaakt van een zacht kunststof materiaal.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de middelste twee foto’s zie je mijn wimpers met één laagje van de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale op mijn boven- en onderwimpers. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met een tweede laagjes van de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale op mijn bovenwimpers.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

Op deze fullface foto draag ik twee laagjes mascara op mijn bovenwimpers en één laagje op mijn onderwimpers.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale L'Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale

Conclusie

Mijn mening over de mascara’s van L’Oréal is niet veranderd. Ik vind het gewoon echt hele fijne mascara’s en de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale is absoluut een nieuwe favoriet. De borstel werkt enorm fijn en je wimpers krijgen volume en worden echt inktzwart. Voor mij persoonlijk is één laagje voldoende. Ik heb lange wimpers van mijzelf en als ik twee laagjes aanbreng vind ik het net wat te zwaar en dik worden. De mascara blijft de hele dag op zijn plek en begint na een paar uur niet te vlekken. Love it! 

De L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale kost € 14,99 en is verkrijgbaar vanaf november 2016. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 16:02

  Wat heb jij mooie wimpers zeg! De mascara ziet er echt prachtig uit op je wimpers. Super mooi effect.

 2. 29 oktober 2016 / 10:08

  Sinds ik deze mascara heb, gebruik ik geen andere meer. Ik vind hem echt ontzettend fijn en zo mooi zwart :-)!

 3. 28 oktober 2016 / 20:58

  Mooi hoor, ik vind ze met 1 laagje echt prachtig.

 4. 28 oktober 2016 / 20:32

  Ziet er de moeite uit om eens te testen! 🙂

 5. 28 oktober 2016 / 20:20

  Ik heb de waterproof versie. Ze zijn super fijn! Ben sowieso fan van de mascara’s van Loreal 🙂

 6. 28 oktober 2016 / 17:18

  Wat een mooi effect geeft deze mascara!

 7. 28 oktober 2016 / 16:48

  heel erg mooi en natuurlijk resultaat zeg!

 8. 28 oktober 2016 / 13:48

  Het maakt je wimpers echt een stuk langer !

 9. 28 oktober 2016 / 12:44

  Wat heeft hij een mooi effect bij jou! Bij mijzelf vond ik hem iets minder omdat mijn wimpers heel kort en recht zijn, helaas.

 10. 28 oktober 2016 / 12:26

  Wat een mooi resultaat geeft deze mascara! Ik kan me voorstellen dat het je nieuwe favoriet is. 🙂

 11. 28 oktober 2016 / 12:00

  ik vind het effect heel mooi, ook met 2 laagjes <3 Nog geen ervaring hiermee! Eerst maar eens die voorraad van mij opmaken hihi.

 12. 28 oktober 2016 / 11:18

  Ondanks dat ik helemaal niets met dit merk heb vind ik het resultaat wel erg mooi. Ik hou wel van mooie lange en donkere wimpers, ze geven zo’n mooie oogopslag 🙂

 13. 28 oktober 2016 / 09:23

  Wauw, wat een onwijs mooi resultaat <3 Ik blijf jaloers op je lange wimpers!

 14. 28 oktober 2016 / 08:44

  Oeh, wat mooi! Ik vind de Volume echt heel goed! Ik moet alleen zeggen dat ik deze borsteltjes vaak niet zo heel fijn vind.

 15. 28 oktober 2016 / 07:23

  Prachtig resultaat op je wimpers zeg! x

 16. 28 oktober 2016 / 07:14

  Ik vind het een mooi effect geven! Ik moet echt eens een mascara van l’Oreal gaan gebruiken.