fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

Geloof me, ik had deze NYX Soft Matte Lip Creams al een hele tijd op het oog. Eindelijk heb ik ze besteld in drie verschillende kleuren. Benieuwd naar mijn mening van de NYX Soft Matte Lip Creams? Lees dan zeker verder.

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

De NYX Soft Matte Lip Creams zijn te koop in 16 kleuren. Elke kleur is een stad in de wereld. Ik heb er in totaal 3 besteld in de kleuren:

 • London
 • Milan
 • Ibiza

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

Ik vind de vormgeving van de Soft Matte Lip Creams leuk gedaan. Ze zijn klein van formaat en hebben een matzwarte dop. De huls waar het product in zit is in dezelfde kleur van de Lip Cream. Handig, zo hoef je niet te zoeken naar een stickertje met de naam om te zien welke kleur het is. De Lip Creams bevatten, net als een lipglossje, een sponsapplicator.

Dit is hoe Douglas de Lipcreams omschrijft: ‘The Soft Matte Lipcream van NYX is geen lipgloss en ook geen lipstick, deze matte lipcream is een nieuwe soort lipkleur die zijdezacht aan te brengen is en een matte finish geeft. De Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is, in tegenstelling tot sommige andere matte lipstick formules ook nog eens hydraterend.’

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams – London

London is echt een kleur die ik kocht op de gok. Het werd of een kleur die me zou staan of een kleur die echt mega lelijk zou uitpakken. In de huls en op mijn swatch vond ik hem echt tegenvallen. Maar eenmaal op de lippen vond ik hem juist echt heel erg mooi. Het is een hele warme, bruine kleur die eenmaal op de lippen mooi mat opdroogt. Een kleur die ik nog niet heb in mijn stash en eigenlijk vind ik hem wel heel tof.

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams – Milan

Milan is een kleurtje waarvan ik wel wist dat hij goed zou zijn. Toch had ik de kleur iets anders verwacht. Als je bij Douglas kijkt dan lijkt hij op het plaatje echt naar paars te neigen, maar hij pakt toch meer naar het roze uit. Het is wel een hele mooie koele roze kleur die ik echt perfect vind voor de lente en de zomer. Ook Milan droogt weer mooi mat op en bevalt dus erg goed.

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams – Ibiza

Wie de vlogs van Anna Nooshin volgt, die weet dat als zij een kleurtje op haar lippen heeft dat dit 9 van de 10 keer Ibiza is. Ik moest en zou deze lipkleur dan ook hebben want ik vind hem bij haar zo ontzettend prachtig. Ibiza is een bijzondere kleur en naar mijn mening ligt hij precies in het midden van roze, oranje en rood. Volg je hem nog? Haha! In ieder geval is het een heel fris kleurtje die ook weer perfect is voor de lente en zomer. Yep! Love It! 

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams – De Swatches

Op deze foto alle drie de Soft Matte Lip Creams nog even naast elkaar geswatched. Van boven naar beneden:

 • London
 • Milan
 • Ibiza

Op deze swatch lijken Milan en Londen niet echt net zo matte als Ibiza. Ik heb deze als laatste geswatched en meteen de foto gemaakt. Beide drogen echt net zo matte op als Ibiza! 

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

Ik weet niet of het al was overgekomen maar ik ben echt mega blij met mijn drie Soft Matte Lip Creams van NYX. Alle drie de kleuren zijn anders en mooi op hun eigen manier. De Lip Creams drogen mooi mat op maar blijven gelukkig comfortabel voor de lippen. Ze slijten geleidelijk en ‘even bijwerken’ is geen probleem. Het aanbrengen gaat soepel, je krijgt de kleur mooi egaal op je lippen en ze accenturen geen velletjes. Ook de houdbaarheid is prima, want ze blijven zeker 3 à 4 uur prachtig zitten. Ik kan heel eerlijk gezegd geen negatief punt ontdekken. Ik heb nu 3 kleuren van de 16, stiekem ben ik dus al aan het kijken welke ik nog meer wil. Ze zijn top!! 

De NYX Soft Matte Lip Creams bevatten 8ml. en kosten €7,50 per stuk. Ze zijn o.a. te koop bij Douglas

Heb jij weleens een lipproduct van NYX geprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

45 Reacties

 1. 12 april 2016 / 13:06

  I got San Paulo and Monte Carlo. Monto Carlo is more like a red stain and San Paulo comes off as a bright pink, not the plummy pink the bottle says it is but its one of the best liquid lipsticks I’ve tried, stays on for a long time and dries quickly with a great pigment in colour. Will order more shades next time

 2. 11 april 2016 / 21:45

  Ik vind ze erg mooi!

 3. 10 april 2016 / 16:55

  Wat een mooie kleuren! Ik heb zelf laatst Stockholm gekocht! Ze zijn zo fijn en drogen je lippen gelukkig niet uit. Na dit artikel te hebben gelezen staan Milan en Ibiza op mijn lijstje haha!

  • 11 april 2016 / 10:26

   Ah bedankt voor je lieve reactie Natalie, Stockholm lijkt me ook echt prachtig!

 4. 10 april 2016 / 16:34

  Prachtige kleuren, Milan springt er voor mij dan toch echt uit. De structuur lijkt me ook erg fijn, ik ben dol op matte lippen.

 5. 9 april 2016 / 13:26

  Oeh echt prachtige kleuren, ze zien er echt heel erg mooi uit.

 6. 9 april 2016 / 12:19

  Nu verlang ik nog meer tot de NYX winkel in België er is…

 7. 9 april 2016 / 12:07

  Al deze kleuren staan je heel erg goed, wauw! Ik wil deze zeker een keertje proberen, ben benieuwd wat voor kleuren ze verder hebben!

 8. 9 april 2016 / 11:45

  Wat een mooie kleuren! Ik dacht eerst dat ik Milan het mooiste zou vinden, maar toen ik Ibiza op je lippen zag vond ik Ibiza ook wel echt heel mooi! Ik vind het ook heel leuk dat ze allemaal mat zijn.

 9. 9 april 2016 / 09:41

  Wat een mooie kleuren allemaal! Ik wou dat Nyx ook in België te krijgen was. 🙁
  Liefs,
  Yara

 10. 8 april 2016 / 21:50

  Oo ik vind ze alle drie prachtig, ik wil er ook één hahaha! X

 11. 8 april 2016 / 21:49

  Jaaa ik heb Antwerp! Erg mooi kleurtje, hij lijkt ook een beetje op Ibiza. Staat jou heel mooi 🙂

  • 11 april 2016 / 10:25

   Aah Antwerp vind ik ook prachtig, lijkt inderdaad lichtelijk op Ibiza!

 12. 8 april 2016 / 21:35

  Fijne review en mooie kleurtjes! Ik zou London zeker kopen.. ?

 13. Bouke
  8 april 2016 / 21:35

  Prachtige foto’s en prachtige kleuren!

  Liefs, Bouke

 14. 8 april 2016 / 17:59

  Ik vind echt alle kleuren helemaal geweldig bij je staan

 15. 8 april 2016 / 16:56

  Klinkt goed! Ik wil ze ook zeker nog een keer proberen! London staat je echt heel erg mooi! <3

 16. 8 april 2016 / 16:50

  London ziet er echt een beetje vies uit in de huls. Een hele aparte kleur, maar… Hij staat je onwijs goed, zeg! Dat ‘vieze’ zie ik helemaal niet meer terug. Eerlijk gezegd vind ik dat je alle kleurtjes goed kunt hebben. Kan niet eens echt kiezen welke ik je het mooiste vind staan. Ik ben ook heel benieuwd naar die nieuwe Lip Lingerie Liquid Lipsticks van NYX. Die zien er ook enorm goed uit! NYX is goed bezig! Fijn weekend, meid! X

  • 11 april 2016 / 10:24

   Hi Kim, bedankt voor je reactie. In de huls en op de swatch dacht ik ook echt dat ik London vreselijk ging vinden. Maar eenmaal op de lippen dacht ik: Yess!! Het zijn hele fijne producten maar ben nu ook zeker benieuwd geworden naar de Lingerie Liquid Lipsticks, dus dat gaat mijn volgende bestelling worden denk ik.

 17. 8 april 2016 / 14:43

  Wat prachtige lippies! zeker London, zo erg hier in belgië kan je NYX niet verkrijgen!

  • 11 april 2016 / 10:23

   Aah lief, dankjewel Inaya! Kunnen jullie ze ook niet bestellen via Douglas?

 18. 8 april 2016 / 14:35

  Wat een super mooie kleuren! Ze staan je alle 3 heel mooi. Ik heb ze ook al heel lang op t oog en ga ze dit weekend toch echt kopen. Ik ga denk ik ook voor de kleur Ibiza en misschien Antwerpen, daar twijfel ik nog over.

 19. 8 april 2016 / 12:16

  Oh wauw wat zijn Ibiza en Milan mooi! Fijn dat ze jou zo goed bevallen. Heb je er niet voor niets zo naar uit gekeken!

  • 11 april 2016 / 10:23

   Dankjewel Linda, jaa ik vind ze zo fijn. Ik ben alweer bezig met mijn volgende bestelling! (oeps)

 20. 8 april 2016 / 12:14

  De kleuren staan je echt prachtig! Stiekem ga ik ook een kijkje nemen

  • 11 april 2016 / 10:22

   Aah lief, bedankt voor je reactie Dana x

 21. 8 april 2016 / 11:38

  Oh, ik zit hier ook al heel lang op te kwijlen! Alleen spijtig dat NYX volgens mij niet verkrijgbaar is in België.

  • 11 april 2016 / 10:21

   Aaah zo zonde! Kun je ze ook niet bestellen via de Douglas??

 22. 8 april 2016 / 11:14

  Ohm ze zien er allemaal heel mooi uit. Vooral Milan vind ik een hele mooie kleur 🙂 Liefs Marjon

 23. 8 april 2016 / 10:29

  Ooh ze zijn allemaal zo mooi! Je hebt echt juweeltjes gekocht 😀

 24. 8 april 2016 / 09:12

  Oeh, wat zien ze er alle drie mooi uit! Ik vind vooral Ibiza mooi <3

  • 11 april 2016 / 10:18

   Dankjewel Maaike, Ibiza is inderdaad echt prachtig! 🙂

 25. 8 april 2016 / 09:00

  Ik wil ook zo graag deze items uitproberen. Ze zien er zó goed uit!

 26. 8 april 2016 / 08:51

  Ik heb Ibiza en ik ben er gek op! Milan vind ik ook tof!

 27. 8 april 2016 / 08:47

  Aaaah, ik wil ook zo graag een paar soft matte lipcreams van NYX! Ibiza vind ik er erg mooi uitzien!

 28. 8 april 2016 / 08:40

  Ik denk dat deze nog fijner zijn dan die van MUA hihi, ze zien er tenminste wel zo uit. Vooral ‘Milan’, dat is wel mijn favoriet van deze 3.

  • 11 april 2016 / 10:17

   Ik vind ze absoluut fijner dan die van MUA. Die van MUA brokkelen bij mij ontzettend af waardoor je ze slecht kun bijwerken wn ik vind ze ook uitdrogend. Terwijl die NYX mooi slijten, goed zijn bij te werken en een stuk comfortabeler aanvoelen.