fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

Vandaag is het weer tijd om een foundation te reviewen. Van een merk dat ik nog niet ken, namelijk No7. Ik review de No7 Intelligent Colour Foundation in Medium. Ik ben zelf heel benieuwd maar mocht jij ook benieuwd zijn, lees dan zeker verder!

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

De vormgeving vind ik erg strak gedaan. De foundation zit in een hele donkerbruine, kartonnen verpakking. Op de verpakking vind je de merknaam No7 in het zilver en de rest van de tekst is in het wit. Op de bovenkant vind je een sticker met de productkleur en dat is in dit geval ‘medium’. Op de achterkant van de verpakking vind je nog wat extra productinformatie. De foundation zelf zit in een donkerbruine tube met weer een witte opdruk. De kartonnen verpakking en de foundation zelf hebben dus dezelfde vormgeving.

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

De foundation is te verkrijgen in 4 kleuren, namelijk:

 • 04 – Extra Light
 • 01 – Light
 • 02 – Medium
 • 03 – Dark

In dit artikel review ik dus de No7 Intelligent Colour Foundation in Medium.

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

No7 zegt: Deze foundation heeft niet voor niets het woord ‘intelligent’ in de productnaam. Hij belooft zich namelijk aan te passen aan de kleur van je huid. Daarnaast moet de finish ‘sheer’ en fluweerzacht zijn en perfect blenden met de huid. De foundation is geurloos en bevat SPF6, Vitamine A en Vitamine E.

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

Swatch

Oei.. en dan is het tijd om de foundation te swatchen. Ik schrok echt serieus. Dit is naar mijn mening niet ‘medium’ maar gewoon echt ‘dark’. Veel, maar dan ook echt veel te donker voor mij in ieder geval. Hoe gaat dit ooit goed komen? De foundation voelt wel super zacht aan. Bijna als een mousse!

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

Tjsa.. en dan moet je die veel te bruine foundation nog op je gezicht smeren. Aan de vegen zie je al heel duidelijk dat het gewoon echt heel donker is, haha! Toch besloot ik te gaan blenden met mijn foundationkwast want het is natuurlijk niet voor niets een ‘intelligent’ foundation. En toen, heel raar, werd de foundation ineens een stuk lichter. Vraag me serieus niet hoe dit kan, maar zie je dat resultaat? Het matched gewoon echt perfect met mijn huid.

No7 Intelligent Colour Foundation in Medium No7 Intelligent Colour Foundation in Medium

Conclusie

Wow! Deze foundation heeft me echt zo verbaasd. Ik vond de verpakking veelbelovend maar tijdens het swatchen dacht ik: ‘Dit wordt he-le-maal niks!’ Ik smeerde de foundation op mijn huid en ik leek wel iemand uit het leger. Ik maakte er nog grapjes over want dat kon toch nooit goed komen? Tot dat ik begon te blenden en de foundation letterlijk ‘intelligent’ werd. Alsof hij de kleur van mijn huid kopieerde en overnam. Heel apart! Uiteindelijk gaf de foundation een prachtig resultaat. Inderdaad licht en fluweelzacht en je voelt de foundation totaal niet zitten. Echt, wat een positieve verrassing zeg!

Deze No7 Intelligent Colour Foundation in Medium bevat 40ml. en kost €18,49.

Welke foundation gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 22:07

  Ik schrok ook wel even toen ik de swatch zag! Een prima foundation voor nu, om er toch nog lekker zomers uit te zien haha!

 2. 31 oktober 2016 / 20:17

  Toen ik de swatch zag, dacht ik wow wat donker! Maar het resultaat vind ik echt mooi!

 3. 31 oktober 2016 / 15:53

  Zohee, toen ik die kleur zag schrok ik wel even haha! Verder geen verkeerd effect.

 4. 31 oktober 2016 / 14:09

  Deze lijkt me leuk om zelf uit te proberen haha!

 5. 31 oktober 2016 / 11:56

  Het staat je erg mooi! Ik schrok even van de kleur haha. Wat een fijn en uitgebreid artikel!

 6. 31 oktober 2016 / 10:14

  Ik had precies hetzelfde als jij! Zo verbaasd! Haha

 7. 31 oktober 2016 / 08:57

  Ik heb deze foundation ook nog liggen en heb tot op heden alleen foto’s gemaakt en een beetje product swatches gemaakt en schrok mezelf dood. Toen ik reviews ging lezen werd ik al wat geruster want die zeggen precies wat jij al zegt.. Ik vind het effect je mooi staan. Ik ben erg benieuwd naar wat ik van dit product ga vinden -)!

 8. 31 oktober 2016 / 08:05

  Heb nog nooit foundation van dit merk gebruikt, effect is wel heel erg mooi Ik gebruik momenteel een foundation van Clinique. Ben er erg blij mee

 9. 31 oktober 2016 / 07:19

  Wow haha! Ik schrok echt even van de swatch. Deze lijkt me leuk om zelf uit te proberen. Benieuwd of het bij mij ook zo werkt!