fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Het is je vast niet ontgaan dat ik in September een Roadtrip door West Amerika heb gemaakt. Tijdens mijn roadtrip heb ik vooral heel veel genoten, gezien en beleefd. Super veel tijd om te shoppen dan heb ik dan ook niet gehad. Voordat ik op reis ging heb ik wel een Summer Vacation Beauty Wishlist gemaakt. Ik kon natuurlijk onmogelijk naar Amerika gaan zonder een aantal prachtige beautyproducten mee te nemen. Wat ik allemaal kocht heb je gezien in mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika. Eén product daarvan is de Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty RoseIk review deze Liquid Lipstick uitgebreid in dit artikel.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Een Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills stond al echt een hele lange tijd op mijn wishlist. Ik had er al zoveel goede verhalen over gehoord dat ik er wel eentje moest scoren. Echter had ik nog geen idee welke kleur ik precies wilde dus ik besloot lekker te gaan swatchen in Sephora. Na lang twijfelen is mijn keuze gevallen op Dusty Rose.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

De Liquid Lipsticks zijn in beautyland een hele hype. De lipstick zit in een smalle, zwarte, kartonnen verpakking. Op de verpakking staat duidelijk dat het om een Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills gaat en ook de kleur vind je er gemakkelijk op terug. De vormgeving van de kartonnen verpakking wordt doorgetrokken op de lipstick zelf. Deze is smal en doorzichtig waardoor je de kleur makkelijk herkent. De dop is zilver en de huls zelf heeft gouden details. Het merknaam en het logo is erop gedrukt in het zwart en op de onderkant vind je een sticker met de productnaam. Een prima verpakking als je het mij vraagt. Let er alleen wel op dat dit echt zo’n opdruk is die gaat slijten.. helaas! Je brengt de lipstick aan met een sponsapplicator.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Anastasia zegt zelf: A long-lasting, full-coverage matte lipstick in liquid form. Liquid Lipstick’s ultra-saturated liquid formula delivers an intense amount of matte pigment in a single swipe. Just one application leaves lips with smear-resistant coverage that stays put for hours.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Swatch

Hier zie je een swatch van Dusty Rose op mijn arm. De kleur is echt een hele mooi, koele oudroze kleur. Hij dekt in één keer en droogt mooi mat op.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Dit is Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose op mijn lippen. De kleur is echt een kameleon. De ene keer neigt hij naar een warme ondertoon en de andere keer naar een koele. Persoonlijk ben ik hier erg blij mee want dat betekent dat hij bij veel looks erg mooi gaat staan. De kleur is prachtig gepigmenteerd en heeft een hele mooie matte maar toch creamy finish. Na zo’n 5 minuten is hij volledig opgedroogd.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose

Conclusie

Yess! Ik heb echt heel blij dat ik een liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills heb gescoord. Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik uiteindelijk toch voor Dusty Rose ben gegaan. Het is zo’n mooie kleur die echt staat bij super veel looks. Hij is ontzettend draagbaar en ik vind hem echt heel erg mooi. De lipstick is prachtig gepigmenteerd en droogt mooi matte op. Hij droogt mijn lippen niet uit en de lipstick blijft comfortabel om te dragen. Hij houdt het echt makkelijk 5 uur vol en na het eten hoef ik hem niet eens bij te werken. Wauw, I’m impressed. En stiekem heb ik ook een klein beetje spijt dat ik maar één kleurtje heb gekocht..

De Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose kost $20,- en is te koop bij Sephora

Heb jij iets in je stash van Anastasia Beverly Hills? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 20 november 2016 / 13:07

  Ik vind het een echt Lindsey-kleurtje, haha! De kleur staat je onwijs goed! Ik houd van dit matte effect.

 2. 19 november 2016 / 14:29

  Oh, ik mis de Sephora zo! Anders had ik hem gelijk gekocht! De kleur is namelijk perfect en ik vind hem ook heel mooi opdrogen!

 3. 19 november 2016 / 13:27

  Wauw! Dit is echt zo’n kleur waar ik gek op ben. Prachtig! En wat goed dat hij zo lang blijft zitten. Wow, ik ben enthousiast hoor! Vind jou deze kleur ook heel tof staan trouwens!

 4. 19 november 2016 / 12:38

  Jeeetje, wat een prachtige kleur! Was echt verbaasd over de swatch. Het staat je ook heel erg goed x

 5. 19 november 2016 / 01:01

  Damn hij is echt prachtig! Misschien dat ik hem ga kopen in Parijs 😀

 6. 18 november 2016 / 22:29

  Mooie kleur! Staat je goed:)

 7. 18 november 2016 / 17:21

  Wauw die kleur is echt prachtig! Deze staat zeker nog op mn wishlist.

 8. 18 november 2016 / 16:59

  Wat een prachtige kleur is dit

 9. 18 november 2016 / 09:56

  Oh wauw wat een mooie kleur! Wat een pigment zeg! Hij staat je prachtig! X

 10. 18 november 2016 / 09:02

  Wauw, deze is echt prachtig! Wat een kleur komt er van af. De swatch vind ik echt al super indrukwekkend. X

 11. 18 november 2016 / 08:15

  Waaaauw, wat een prachtige kleur heb je mee naar huis genomen. Staat je super goed! De kwaliteit klinkt ook top, deze staat vanaf nu ook op mijn wishlist!

 12. 18 november 2016 / 07:23

  Wat een prachtige lipstick. Staat je erg goed!