fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Finally!!! Je moest eens weten hoe lang ‘Champagne Pop’ van Becca x Jaclyn Hill al op mijn wishlist staat. Ik heb hem nooit gekocht en ik weet eigenlijk niet wat me nu precies tegenhield. Toen de Champagne Splits uitkwamen was ik al helemaal verliefd. Hoe briljant? Een blush en highlighter in één. Toen ik hoorde van deze lancering was mijn reis naar Amerika al geboekt. Ik besloot dan ook te wachten en de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits te kopen in Amerika. Niet voor niets zette ik dit product op mijn Summer Vacation Beauty Wishlist. In Las Vegas, in de Sephora, koos ik uiteindelijk voor de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild. Dat is je vast niet ontgaan als je mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika hebt gelezen. Hoe dit duo mij bevalt? Dat lees je in dit uitgebreide artikel.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/FlowerchildBecca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

De afgelopen maanden was er geen een highlighter meer gehyped dan de Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop. Ontelbare blogs, YouTube Video’s, reviews en Instagram posts heb ik voorbij zien komen. Iedereen in beautyland was in de ban van deze prachtige, gouden highlighter.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/FlowerchildBecca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

BECCA is een make-upmerk wat met natuurlijke tinten werkt. Het merk is opgericht door een Australische Visagiste en richt zich echt op de kwaliteit en werking van producten. De collecties die ontworpen zijn door Jaclyn Hill zijn Limited Edition en zitten dus niet in het vaste assortiment.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Het duo zit in een gouden, glanzende kartonnen verpakking. Op de voorkant tref je de productnaam (wat nogal een mond vol is) aan in witte letters. Op de achterkant vind je een foto van Jaclyn Hill en uitgebreide productinformatie, die als volgt luidt: Create a radiant flush of colour with this perfect pair to highlight and sculpt the cheeks. These irresistible Champagne with shades created exclusively bij Jaclyn Hill. Best-Selling shimmering Skin Perfector Pressed Shade highlightes your features, while fan favorite mineral blush creaties a lustrous pop of colour. Wear seperatelty or layer for a sculpted glow. 

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

De verpakking van het duo zelf is de bekende ‘Becca’ verpakking. Deze wordt door veel bloggers ook wel een UFO of ‘schotel’ genoemd. Al de blushes en highlighters in het vaste assortiment zitten in een donkerbruine met zilveren verpakking, maar dit duo zit in een goud met zilveren variant. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de verpakking niet heel erg fantastisch vind. Al vind ik de goud met zilveren variant zeker een stuk mooier dan de ‘normale’ donkerbruin met zilveren variant. Daarentegen voelt de verpakking wel super stevig en compact aan.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Tadaaaaa!!! Als je de verpakking open doet krijg je een soort magisch effect. Alsof er in een keer licht begint te schijnen. Waaauw! De buitenkant vind ik misschien niet heel erg prachtig maar de binnenkant is dat zeker wel. De blush en de highlighter zijn precies even groot en in de verpakking zit ook nog eens een spiegel. Het ziet er ongelofelijk luxe en chique uit. Op de poeder ligt een doorzichtig plasticje met daarop: Becca x Jaclyn Hill.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Swatches

Genoeg gekletst over Becca, Jaclyn Hill en de verpakking. Tijd om dat prachtige poeder te swatchen! Op de foto zie je bovenaan links de poeder in de pan zonder flits. Op de foto bovenin rechts zie je de poeder met flits. Links onderin de swatches zonder flits en rechts onderin de swatches met flits. Op onduidelijkheden te voorkomen: de poeder bovenin is de highlighter ‘Champagne Pop’ en de poeder onderin is de blush ‘Flowerchild’.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Na het swatchen kon ik niet wachten om de blush en highlighter aan te brengen op mijn gezicht. Op de foto helemaal links zie je mijn gezicht zonder highlighter of blush, maar enkel met een lichte, matte contour. Op de foto in het midden zie je mijn gezicht met de blush in Flowerchild. Op de foto rechts heb ik de highlighter Champagne Pop over de blush in Flowerchild aangebracht.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Tijdens het swatchen scheen de zon. Natuurlijk moest ik even een foto maken in de zon om te laten zien hoe prachtig de combinatie van dit duo is!

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/FlowerchildBecca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Conclusie

Het is volgens mij wel duidelijk. Ik hoef er niet heel veel woorden aan vuil te maken want de swatches doen in dit artikel het woord. Oh man, wat ben ik blij dat ik dit duo heb meegenomen uit Amerika. Ik ben er echt ontzettend dol op. De combinatie van de blush met de highlighter is echt fantastisch en eindelijk heb ik Champagne Pop toegevoegd aan mijn stash. Sinds ik terug ben uit Amerika heb ik de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild al meerdere keren gedragen en de poeders complimenteren echt iedere look. Ze voelen zacht aan, blenden mooi en zorgen voor de perfecte glow. Heb jij een warme ondertoon? Koop dan dit duo! Hij is echt fan-tas-tisch!

De Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild kost $38,- en is te koop bij Sephora.com

Heb jij een blush of highlighter van Becca in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. Judith
  13 februari 2017 / 22:01

  Ha Lindsey,
  Bedankt voor je review! Ze zien er prachtig uit. Heb jij ’n idee met welke blush (van een ander, iets goedkoper merk), de flowerchild te vergelijken is? Zit er bv één bij de collectie van Mac? Ik zoek namelijk een mooie blush die goed bij de champagne pop staat:)
  Groetjes,
  Judith

 2. 29 oktober 2016 / 14:02

  O my god hij is echt super mooi! Ik krijg bijna spijt dat ik deze niet besteld heb ipv de Shimmering skin perfector in Moonstone 😮

 3. 25 oktober 2016 / 20:42

  Wat een prachtig product!! Het ziet er ook zo mooi uit op jou huid zo in het zonnetje 🙂

 4. 24 oktober 2016 / 20:35

  Zo mooi! Bij mij staat die ook op mijn wishlist. Eerst wilde ik de champagne pop alleen maar dit duo vind ik echt prachtig en dan heb ik meteen een blush en highlighter in 1! Prachtig!

 5. 24 oktober 2016 / 19:37

  AHHH je had me tijdens de shoplog al flink jaloers gemaakt, maar nu al helemaal.
  Dat effect in de zon is ZO mooi!

 6. 24 oktober 2016 / 18:42

  Ik vind hem er echt heel erg mooi uitzien

 7. 24 oktober 2016 / 18:28

  Hooo een product naar mijn hart, wat een beauty <3

 8. 24 oktober 2016 / 16:30

  Wauw, wat staat het je goed! En wat een mooie kleur blush! Ik snap wel dat je hier heel blij mee bent!

 9. 24 oktober 2016 / 15:02

  Wat een prachtig product! Ik kan niet meer zonder highlighter en deze ziet er heel mooi uit! Leuk duo!

 10. 24 oktober 2016 / 10:57

  Pretty!! Ik ben zelf ook heel erg fan van Becca! Zeker nu de donkere dagen eraan komen is een highlighter onmisbaar voor mij 🙂

 11. 24 oktober 2016 / 10:47

  Inderdaad een prachtige duo, vooral bij de foto in de zon is erg duidelijk te zien hoe dit product eruit ziet! Mooie review Linds!

 12. 24 oktober 2016 / 07:05

  Wat een prachtig duo heb je gekocht zeg, grote kans dat als ik had moeten kiezen ik ook voor dit product was gegaan. Producten van Becca staan nog steeds op mijn wishlist en na iedere review die ik lees, denk ik alleen maar ‘ik moet echt eens iets van Becca gaan aanschaffen’.

 13. 24 oktober 2016 / 06:42

  Deze is echt prachtig! Ik snap wel dat je deze hebt gekocht en niet het losse product. Heel mooi!