fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Gucci Première Eau de Parfum

Gucci Première Eau de Parfum

Als je mij ergens blij mee kan maken dan is het wel parfum. Ik vind niets fijner dan in de ochtend uit een collectie van parfums te kunnen kiezen. Ik heb er dan inmiddels ook al heel wat in mijn stash. Vandaag review ik een parfum die ik eigenlijk nog niet kende, namelijk Gucci Première Eau de Parfum. Benieuwd hoe dit parfum van Gucci mij bevalt? Lees dan zeker mee!

Gucci Première Eau de Parfum Gucci Première Eau de Parfum

Gucci Première Eau de Parfum

Gucci Première viert de ster in elke vrouw. Of ze nu wordt bewonderd op een filmpremière of bij een zakelijke bijeenkomst, al haar momenten zijn bijzonder. Ze ziet er net zo onweerstaanbaar uit in een strak gesneden pak als in een couturejurk. Ze combineert elegantie met zelfverzekerdheid en schoonheid met kracht. Ze geniet van haar successen en straalt een natuurlijk soort autoriteit uit. Waar ze ook gaat, ze wordt altijd bewonderd. Ze is een hedendaags icoon.

Gucci Première ziet er ontzettend chique uit. Gold all over the place! Je moet ervan houden maar ik vind het er erg mooi en stijlvol uitzien. Een leuk weetje: Blake Lively is het gezicht van dit parfum! De flacon is vierkant en is semi-transparant. Er zit een kettinkje aan en de dop is rechthoekig. Op de hele flacon staat verder geen tekst of iets.. Alleen op de dop staat ‘Gucci Première’ in sierletters.

Gucci Première Eau de Parfum Gucci Première Eau de Parfum

 • Topnoten: bergamot en oranjebloesem. De geur opent met de luxe uitbundigheid van een goede champagne. De combinatie van de bruisende bergamot en de vrouwelijke en feestelijke oranjebloesem roept meteen de heerlijke spanning op van een entree op de rode loper.
 • Hartnoten: witte bloemen en muskus. Het hart van de geur wordt gevormd door de stralende witte bloemen van een weelderig boeket, met een vleugje super aantrekkelijke en modern-sensuele muskus. De tijdloze aantrekkingskracht van een leading lady en het perfecte evenwicht tussen sensualiteit en kracht zijn in één woord adembenemend.
 • Basisnoten: leer en hout. De warme en toegankelijke basis van de geur is het resultaat van een verleidelijke mix van subtiel, rokerig leer en crèmeachtige, zachte houtnoten, die het begrip glamour naar grote hoogten tilt.

Gucci Première Eau de Parfum Gucci Première Eau de Parfum

Gucci Première Eau de Parfum is een hele chique, sensationele geur. Hij roept de ‘Diva’ absoluut in je naar boven. Echt een everyday parfum vind ik het niet. Hij is juist perfect geschikt voor een avondje uit of tijdens een datenight. Hij is niet zoet en niet kruidig, maar juist heel erg fris, bloemig en vrouwelijk. Een sterk parfum die moeilijk te omschrijven is en ik denk dat je er wel echt van moet houden. Ben je minder fan van sterke parfums dan is dit parfum misschien niets voor jou. Ik vind hem in ieder geval wel heerlijk!

Deze Gucci Première Eau de Parfum bevat 75 ml., kost €121,81 en is o.a. te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Welk parfum gebruik jij het liefst tijdens een avondje stappen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 14 juni 2016 / 22:13

  Hijs prachtig! Ben benieuwd hoe hij ruikt!

 2. 14 juni 2016 / 21:30

  Wat een prachtige flacon, ik hou wel,van sterke geuren :)!
  X

 3. 14 juni 2016 / 14:35

  Wat een mooie flacon, wauw!

 4. 14 juni 2016 / 14:08

  Deze kende ik eigenlijk nog niet, is dat slecht? Hij ziet er wel echt suuuuper mooi uit :O

 5. 14 juni 2016 / 13:20

  Ik zoek eerder een parfum die ik overdag kan dragen, maar nu ben ik toch wel benieuwd naar deze. Aan de top/basis/hart noten te zien lijkt het me wel een fijne geur 🙂

 6. 14 juni 2016 / 12:40

  Wat een gaaf flesje, ziet er goed uit en ik denk dat de geur fenomenaal is! liefs

 7. 14 juni 2016 / 11:03

  Oh wat een heerlijk parfum! Is ook leuk om een parfum te hebben wat echt voor speciale gelegenheden is. <3
  Mooie flacon vind ik het!
  Liefs, Evelien

 8. 14 juni 2016 / 10:44

  Oh, ik had niet verwacht dat hij fris zou zijn. Eerder iets zwaarder. Maar je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt. 😀

 9. 14 juni 2016 / 09:08

  De flacon is zoo pretty! Ik ben niet zo’n grote fan van sterke parfums, al word ik wel steeds een grotere fan. Maar eens op doen in de parfumerie!