fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Beautyfavorieten Februari 2016

 Beautyfavorieten Februari 2016

Enn het is alweer maart!! Finally! Klinkt gek, maar ik keek al een hele tijd uit naar Maart. Waarom? Omdat ik vrijdag (4 maart) op wintersport ga en ik heb er zo-veel zin in! Natuurlijk gaan jullie daar nog van alles over lezen, maar nu is het eerst tijd voor mijn Beautyfavorieten Februari 2016. Ben jij benieuwd naar mijn Beautyfavorieten Februari 2016? Lees dan zeker mee!

Beautyfavorieten Februari 2016
Burt’s Bees Lip Crayons

Begin februari ontving ik alle 6 de nieuwe lip crayons van Burt’s Bees. Ik heb ze heel uitgebreid gereviewed en ik ben heel erg te spreken over de Burt’s Bees Lip Crayons. Alle 6 de kleuren zijn prachtig, maar ik heb zeker favorieten. Mijn favorieten zijn namelijk:

 • 405 – Sedona Sands
 • 429 – Hawaiian Smolder
 • 435 – Napa Vineyard

Beautyfavorieten Februari 2016

NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo

Dit prachtige pareltje kocht ik tijdens mijn Londen Dag 1. Op mijn Wistlist Londen stond de NARS Laguna Bronzer. Toen ik in Londen zelf bij Selfridges was hadden ze een Limited Edition, namelijk de NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo. Hoe tof? De bronzer die ik zocht in een LE gecombineerd met een prachtige highlighter. Ik ben mega blij met dit product en heb hem al ontzettend veel gebruikt. Benieuwd wat ik nog meer kocht in Londen? Bekijk dan even mijn shoplog!

Beautyfavorieten Februari 2016
L’Occitane Shea Face Comforting Oil

Deze Face Oil kreeg ik opgestuurd om te reviewen. Ik was er heel erg benieuwd naar omdat ik nog nooit eerder een Face Oil had geprobeerd. Sinds de eerste keer dat ik de L’Occitane Shea Face Comforting Oil gebruikte, was ik al fan. Wat is dit fijn spul zeg! De olie ruikt heerlijk, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik gebruik hem sindsdien iedere avond.

Beautyfavorieten Februari 2016

Collection Lasting Perfection Concealer in 1 Fair

En natuurlijk kon ik tijdens mijn tripje naar Londen dè Collection Lasting Perfection Concealer in 1 Fair niet laten liggen. De eerste beste Boots die ik tegenkwam liep ik binnen en gelukkig hadden ze de concealer in de kleur 1 fair nog. Ik nam hem natuurlijk gelijk mee. Zoveel beautybloggers zweren bij deze concealer en ik was er razend benieuwd naar. Tsja.. ik geef alle andere beautybloggers gelijk. Het is een top concealer, die mooi dekt en prachtig licht is. Ik ben er heel erg blij mee en heb stiekem spijt dat ik er niet gelijk 5 mee heb genomen.

Beautyfavorieten Februari 2016

Urban Decay Matte Revolution Lipstick in After Dark

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op Urban Decay. Een lipstick uit de Matte Revolution lijn wilde ik al een hele tijd proberen en ik koos uiteindelijk voor de kleur After Dark. Het is een prachtige paarse kleur die perfect gepigmenteerd is, mat is en top blijft zitten. Ja, ik ben fan van deze Urban Decay Matte Revolution Lipstick in After Dark. De afgelopen maand heb ik hem dan ook al regelmatig gedragen.

Beautyfavorieten Februari 2016

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

Om te reviewen kreeg ik deze showergel opgestuurd van Bath&Bodyworks. Ik kende het merk al een tijdje maar had er zelf nog nooit iets van geprobeerd. Maar echt, dit is echt een geweldige showergel. De geur is zo lekker en het schuim is vol en rijk. Zelfs als je hem in bad gooit krijg je enorm veel schuim in je bad. Ik vind het echt heerlijk! Deze Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel gaat met mij mee op wintersport!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Februari 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Februari 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

22 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 20:04

  Geweldige favorieten! L’Occitane Shea Face Comforting Oil is ook echt een favoriet van mij!

 2. 2 maart 2016 / 20:04

  Mooie producten ♥ Ik wist niet dat Burt’s Bees lip crayons had, maakt me nieuwsgierig! ♥ xx Liefs

 3. Sara
  1 maart 2016 / 20:55

  De L’Occitane Shea Face Comforting Oil lijkt me echt een heel verassend product. Ik gebruik zelf ook helemaal geen gezichtsolie, maar het klinkt – zoals jij het beschrijft – echt heerlijk. Als een waardevolle toevoeging voor je gezichtsproducten!

 4. 1 maart 2016 / 16:58

  Die lipstick is en blijft prachtig, snap zeker dat dat een van je favorieten is 😀

 5. 1 maart 2016 / 15:13

  Wat heb je prachtige favorieten deze maand zeg. Erg leuk om te zien!

 6. 1 maart 2016 / 14:51

  heerlijke producten die bronzer en blush van ELF!!

  • 1 maart 2016 / 15:00

   Hihi niet helemaal goed gelezen denk ik Alexa, hij is van NARS 😉

 7. 1 maart 2016 / 14:39

  Mooie producten mijn favoriet deze maand is de exfoliant van Jetske Ultee <3

 8. 1 maart 2016 / 14:29

  Ik gebruik de collection concealer ook met heel veel liefde.

  • 1 maart 2016 / 15:50

   Ja hij is zo fijn! Vrees nu al voor de dag dat hij op gaat whaha!

 9. 1 maart 2016 / 13:32

  Mooie favorieten, vooral de lipstick van UD 🙂
  X

 10. 1 maart 2016 / 13:03

  Wat een leuke favorieten. De bath&bodyworks showergel lijkt me zo super fijn! Ik ben alleen nog aan het twijfelen of ik het wel moet bestellen aangezien ik nog een enorme voorraad douche gels heb. De concealer lijkt me ook heel fijn in gebruik!

 11. 1 maart 2016 / 12:35

  Wat een mooie favorieten! 🙂

 12. 1 maart 2016 / 10:55

  Mooie favorietjes! Ik ben nog steeds jaloers op je Nars duo!

 13. 1 maart 2016 / 09:50

  Die lipstick van UD <3 zo mooi! Die concealer lijkt me ook fijn 😀 wat een mooie spulletjes weer!

 14. 1 maart 2016 / 09:36

  Oeh die olie zie ik heel vaak voorbij komen! Lijkt me inderdaad een fijn product. Die lip crayons ben ik ook wel benieuwd naar. Kende ik niet!
  Dank voor het delen en veel plezier op wintersport!

 15. 1 maart 2016 / 09:29

  Wat een mooie favorieten. Het NARS duo vind ik erg mooi <3

  • 1 maart 2016 / 15:50

   Dankjewel Marloes, daar ben ik nog steeds erg blij mee!

 16. 1 maart 2016 / 08:31

  Hele mooie en bekende producten voor mij, ik kan je goed begrijpen 🙂

 17. 1 maart 2016 / 08:03

  Die lipstick! Ik zeg: hebbenn! Ik gebruik nog steeds mijn Clarins lipstick het meest. Die is zeker en vast grote favoriet hier. Maar deze week ga ik naar Antwerpen om een heleboel producten te kopen, dus wie weet zit daar een nieuwe favoriet bij! (: