fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Hoe introduceer je een eyeliner die iedereen al kent? Lastig! Volgens mij is dit namelijk de meest gehypte eyeliner in beautyland op dit moment. Heel veel beautybloggers, zowel in Nederland als in het buitenland, zweren bij deze eyeliner van Kat Von D. Toen ik mijn Summer Vacation Beauty Wishlist samenstelde kon deze Kat Von D Tattoo Liner in Trooper dan ook zeker niet ontbreken. In de eerste beste Sephora die ik tegenkwam sloeg ik meteen mijn slag. Dat heb je kunnen lezen in mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika. Benieuwd hoe deze eyeliner mij bevalt? Lees dan zeker verder.

Kat Von D Tattoo Liner in TrooperKat Von D Tattoo Liner in Trooper

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Kat Von D, ik ken haar al een hele tijd. Vroeger was ik namelijk fan van de Discovery Programma’s Miami Ink en later LA Ink. In beide programma’s was Kat een opvallend figuur en ik vond haar echt heel tof. Ze is voornamelijk gespecialiseerd in het tatoeëren van portretten en in de programma’s vond ik haar ontzettend sympathiek overkomen. Kat Von D was niet alleen opvallend vanwege haar tattoo’s maar zeker ook vanwege haar prachtige make-up looks. Dat zij vervolgens een make-up lijn lanceerde vond ik dan ook echt fantastisch!

Kat Von D Tattoo Liner in TrooperKat Von D Tattoo Liner in Trooper

Dat Kat eigenlijk een ’tattoo-artist’ is komt duidelijk terug in de verpakking en natuurlijk de naam van deze ’tattoo liner’. Haar naam, Kat Von D, staat op de verpakking in oude, sierlijke, dikke Engelse letters. Verder is de verpakking helemaal zwart met een rozenpatroon, zilveren letters en versierd met zilveren sterretjes. Deze zijn een knipoog naar de getatoeëerde sterretjes in het gezicht van Kat.

Kat Von D Tattoo Liner in TrooperKat Von D Tattoo Liner in Trooper

De tattooliner zelf heeft dezelfde vormgeving als de kartonnen verpakking. De eyeliner zit in een ronde, slanke ‘marker’ verpakking en is ook versierd met zilveren rozen, letters en sterretjes. De producten hebben een ‘goth’ achtige uitstraling en dat vind ik heel erg tof en helemaal bij Kat passen.

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Natuurlijk zijn er een aantal aspecten belangrijk bij het zetten van ‘de perfecte wing’. Zo moet de punt scherp zijn, de eyeliner git zwart en niet in de lijntjes lopen. Wat mij als eerste opviel was de punt van deze eyeliner. De meeste eyeliners hebben een vilten tip maar dat is bij deze Kat Von D Tattoo Liner in Trooper niet het geval. Deze punt heeft heel veel kleine haartjes die samen de punt vormen. Zo zorgen ze voor een perfecte, scherpe maar flexibele punt. De eyeliner is trouwens gewoon zwart en wordt opschreven als ‘Satin Black’.

Beschrijving van de eyeliner van Sephora: Achieve eye perfection with this high-pigment, waterproof liner that stays put all day for a fade-, melt-, crack-, and run-resistant finish. The superfine and flexible brush tip glides across the lashline for incredibly fluid application, allowing you to create a variety of looks with ease. Unlike traditional felt tip liners, this brush tip will not fray.

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Swatches

Aan de swatches is het eigenlijk best moeilijk te zien. In één keer een lange, dunne, rechte lijn zetten is namelijk nog best wel lastig. De punt is wel heel flexibel en de lijnen zijn mooi zwart.

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Hier zie je een winged eyeliner die ik heb gemaakt met de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper. Op deze foto zie je pas echt goed dat je met de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper echt een prachtige, rechte, gitzwarte wing kunt zetten. Love it! 

Kat Von D Tattoo Liner in TrooperKat Von D Tattoo Liner in Trooper

Conclusie

We’ve got a winner!! Dit is, eerlijk is eerlijk, by far de beste eyeliner die ik ooit heb geprobeerd. Ik kan werkelijk geen nadeel bedenken. De eyeliner is mooi zwart en door de punt met synthetische haren is hij erg flexibel. Een rechte streep is gezet zonder moeite en de eyeliner is mooi waterproof en blijft de hele dag zitten als een huis. Hij droogt licht glazend op en is dus niet echt matte maar ik vind dit persoonlijk geen nadeel. De enige vraag die ik nu nog heb: ‘Waarom heb ik geen back-ups gekocht in Amerika?’

De Kat Von D Tattoo Liner in Trooper kost $20,- en is te koop bij Sephora

Wat is op dit moment jouw fijnste eyeliner? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

27 Reacties

 1. 6 november 2016 / 23:06

  wat een prachtige eyeliner en wat een mooie witte foto’s heb je in het artikel geplaats. Love it!

 2. 6 november 2016 / 20:09

  Ik volg La ink ook al een tijdje en deze liner zou zo goed staan in mijn make up kastje :p

 3. 6 november 2016 / 19:53

  Over deze eyeliner heb ik al heel veel goeds gehoord en ook jij bent er vol lof over. Het maakt mij benieuwd!

 4. 6 november 2016 / 13:06

  Wauw! Wat heb je die eyeliner mooi aangebracht! Echt heel precies!

 5. 5 november 2016 / 18:27

  Prachtig! Ik ben net een kleurplaat als ik eyeliner probeer maar ik vind het altijd zo tof staan!

 6. 5 november 2016 / 14:01

  Hij ziet er echt heel erg mooi uit. Ik ben echt een hel met eyeliner dus ik gebruik het zelf eigenlijk nooit, maar deze ziet er wel echt zo mooi uit dat ik hem bijna zelf zou kopen haha.

 7. 5 november 2016 / 12:51

  SUPER mooi! Ik heb hem zelf nog niet getest maar ik ken het merk wel goed. Ik gebruik momenteel een eyeliner van Tarte waar ik ook héél tevreden van ben maar die kan je in België/NL niet zo gemakkelijk kopen dus deze lijkt me fijn om te proberen.

 8. 5 november 2016 / 08:46

  Hij is niet alleen prachtig hij geeft ook nog een een prachtig resultaat! Ik ben fan!

 9. 5 november 2016 / 07:46

  Yep, deze breng ik gegarandeerd ook mee! Binnenkort m’n wishlist eens opstellen. Mijn bankrekening krijgt het spontaan koud, haha!

 10. 4 november 2016 / 22:07

  Wow, heel mooi!! Als mijn broer naar Amerika gaat geef ik hem een lijstje mee.

 11. 4 november 2016 / 21:47

  Haha ” al zoveel over geschrevne”. Ik heb er nog NOOIT van gehoord, voel me gelijk oud en buitenaards nu..

 12. 4 november 2016 / 20:45

  Jeetje, wat een prachtige wing.
  Hoe goed de eyeliner is ook is, zo strak lukt mij niet hoor.
  Prachtige eyeliner!

 13. 4 november 2016 / 18:42

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien

 14. 4 november 2016 / 18:21

  Oh wauw! Ik hoor hier veel goede verhalen over. Vind de wing echt prachtig die je gemaakt hebt!

 15. 4 november 2016 / 13:25

  Ook al is er misschien al veel over geschreven ik blijf hem prachtig vinden en hij staat ook nog steeds hoog op mijn wishlist. Ik blijf het jammer vinden dat Sephora niet meer in NL zit 🙁

 16. 4 november 2016 / 13:02

  Wauw! Hij ziet er prachtig uit!

 17. 4 november 2016 / 12:09

  Ziet er heel goed uit, ik zoek al heel lang een goede eyeliner dus ik ga deze zeker onthouden! Thanks voor de tip x

 18. 4 november 2016 / 11:32

  Gelukkig kan je hem tegenwoordig ook in de grotere steden kopen bij de Sephora. Ik heb hem zelf in Barcelona gekocht. Moet hem nog uitproberen maar na jou review lees ik al wel dat die echt heel goed is ;).
  Liefs,

 19. 4 november 2016 / 09:38

  Oh ik hoor en lees alleen maar positiefs hierover! Die ‘stift’ eyeliners zijn meestal super slecht, werken maar 3 en zijn dan uitgedroogd.

 20. 4 november 2016 / 08:56

  Mooie eyeliner! Intens zwart en een mooie scherpe punt voor een winged eyeliner. Toppertje! Liefs

 21. 4 november 2016 / 08:47

  Ik vind je look heel mooi geworden! Ik hoor er altijd heel veel goeds over!

 22. 4 november 2016 / 08:44

  Wat een mooi is deze eyeliner van Kat Von D. Ik heb hem op IG ook veel voor bij zien komen. Ik wou dat ik zulke mooie wings kon zetten als jij.

 23. 4 november 2016 / 08:03

  Wat een mooie eyeliner! Die gaat op de wishlist.

 24. 4 november 2016 / 07:46

  Mooie eyeliner, jammer dat ik er niet zo handig mee ben!

 25. 4 november 2016 / 07:24

  Wat een mooi effect! Ik snap wel dat je hier heel blij mee bent!

 26. 4 november 2016 / 06:41

  Jaaaaa ik ben ook zo blij met deze eyeliner, ik wil er nog veel meer!