fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Dior, ik vind het een prachtig merk maar ik moet heel eerlijk toegeven dat ik weinig van dit merk heb. In een artikel liet ik Mijn Verjaardagscadeaus zien en hierin zag je dat ik van mijn broer en schoonzus de Miss Dior Eau de Toilette gekregen heb. Ben jij benieuwd hoe dit parfum bij bevalt? Lees dan zeker mee!

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Laten we eerst een klein momentje nemen om stil te staan bij de verpakking van dit parfum. Ik vind de verpakking namelijk echt prachtig. De eerste Miss Dior parfum kwam uit in 1947 en dat zie je ook wel terug aan het ontwerp. Heel erg stijlvol met een prachtig subtiel zilveren strikje. De flacon zelf is doorzichtig en het parfum zelf is roze. De vormgeving is naar mijn mening ontzettend klassiek en tijdloos en past gewoon echt helemaal bij Dior. De onderkant van dit parfum heeft een een ‘pied-de-poule’ motiefje.

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Er zijn verschillende ‘Miss Dior’ geuren. Zo heb je namelijk ook ‘Blooming Bouquet’, een Eau De Parfum, een Eau Fraîche en een Le Parfum. Mocht je nou echt helemaal verliefd zijn op de geur dan hebben ze er zelfs een hair- en bodymist van. Op naar de geurnoten van mijn Miss Dior Eau de Toilette.

 • Topnoten: bloedsinaasappelen
 • Hartnoten: Neroli uit Tunesië en Turkse Bulgaarse Rozen
 • Basisnoten: Patchouli uit Indonesië

Douglas zegt het volgende over Miss Dior Eau de Toilette: de charmante en heldere Miss Dior Eau de Toilette is een bloemenchypré gesublimeerd door een vleugje lente.

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette

Ik moet heel eerlijk zeggen dat de geurnoten mij echt helemaal niet aanspraken. Neroli uit Tunesië, Turkse Bulgaarse Roze, Patchouli uit Indonesië.. tsja! Wat moet je daarvan verwachten? Ik verwachtte echt een hele sterke Oosterse potpourri geur, maar dat is gelukkig echt he-le-maal niet het geval. Het is juist een hele frisse geur de me ontzettend aanspreekt. In eerste instantie wilde ik liever Miss Dior Eau de Parfum, maar nu ik Eau de Toilette heb ben ik eigenlijk nog veel blijer. Hij is namelijk perfect voor de lente en blijft gewoon heel erg lang hangen. Love it! 

Dit parfum heeft twee formaten, namelijk:

 •  Miss Dior Eau de Toilette –   50 ml – €   79,00
 •  Miss Dior Eau de Toilette – 100 ml – €  101,70
  • De flacon in deze review is 100 milliliter. 

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

20 Reacties

 1. 24 april 2016 / 16:53

  Wat leuk om te zien dat je deze gekregen hebt! Ik heb een cadeaubon liggen en heb deze week wat geurtjes geroken die ik nog niet heb. 1 van die geuren is deze maar dan de eau de parfum. Ik twijfel nog zo erg! Tussen die en la vie est belle. Beide zien er mooi uit en ruiken lekker ๐Ÿ™‚

  • 25 april 2016 / 15:00

   Aah altijd lastig hรจ, een nieuwe parfum uitzoeken. Ik heb La Vie Est Belle ook, ook een heel lekker parfum! Snap wel dat het lastig is om daartussen te kiezen.

 2. 24 april 2016 / 10:38

  Ik vind het flesjes alleen al super mooi!

  • 25 april 2016 / 15:00

   Aah dankjewel Jolet, ik vind inderdaad het flacon ook prachtig!

 3. 22 april 2016 / 21:43

  Erg benieuwd naar deze geur. De flacon. Is ook echt mooi vind ik. Binnenkort weer een luchtje kopen en ga deze dan wel testen.

 4. 22 april 2016 / 07:15

  Die is echt prachtig, ik heb deze zelf ook! Mijn favoriet op het moment is Fresh couture van Moschino. (:
  Liefs,
  Yara

 5. 21 april 2016 / 22:57

  Dit is echt een heerlijke klassieker. De flacon is ook zo prachtig: heel vrouwelijk en tegelijkertijd ook wel minimalistisch. Mijn favoriete parfum right at this moment? Lastig kiezen zeg. Ik kies de laatste tijd vaak weer voor Flowerbomb van Victor & Rolf, Scarlett van Cacharel, Daisy van Marc Jacobs en voor een dupe van Chanel Mademoiselle van de New Look. Ik vind het altijd zo fijn dat ik andere geurjtes ga dragen met mooi weer.

 6. 21 april 2016 / 19:18

  Oehh…het flesje alleen al is zo mooi, ik ben benieuwd naar de geur :). Prachtige foto’s meid!
  X

 7. 21 april 2016 / 14:12

  Wat een mooie foto’s! Mijn favoriete parfum is Daisy van Marc Jacobs!!

  • 25 april 2016 / 15:00

   Dankjewel! Daisy van Marc Jacobs is ook groot favoriet van mij!

 8. 21 april 2016 / 13:37

  Oh wat lekker! Ik vind Dior floral bouquet ook heel erg lekker. Ik ben benieuwd of hij daar op lijkt.

  • 22 april 2016 / 12:49

   Jaa hij is heerlijk! Die heb ik zelf nog niet geroken dus dat durf ik niet te zeggen.

 9. 21 april 2016 / 12:42

  Dit is echt een heerlijke geur!

 10. 21 april 2016 / 11:03

  Die blijft voor een eau de toilette prima zitten! Ik ben er dol op. De parfum is mijn favoriet, maar in de zomer pak ik deze er vaak bij. Als ik in de avond ga stappen of uiteten ga, spray ik dat parfum er gewoon overheen, haha. Dan ruikt het nog lekkerder!

  • 22 april 2016 / 12:49

   Jaa inderdaad, een top Eau de Toilette die perfect is voor de lente en de zomer. Al staat stiekem de Eau de Parfum ook nog wel op mijn wishlist hoor ๐Ÿ˜‰

 11. 21 april 2016 / 10:17

  Momenteel is mijn favoriete parfum er eentje van Elie Saab. Maar ik heb nog geen parfum van Dior in mijn stash en ik wil er sowieso heel graag een! En deze lijkt me onwijs lekker <3

 12. 21 april 2016 / 09:06

  Ik heb hier wel eens aan zitten snuffelen en vind ‘m echt geweldig ruiken! Met dat prachtige classy flacon ๐Ÿ˜€

  • 25 april 2016 / 14:59

   Jaa ik vind hem ook echt heerlijk en de flacon is inderdaad classy ๐Ÿ™‚

 13. 21 april 2016 / 07:13

  Ik vind het echt een heerlijke geur en hij staat nog steeds op mn wishlist! Het flacon vind ik echt prachtig.

 14. 21 april 2016 / 06:32

  Dit is echt en fijne geur, zelf heb ik hem alleen niet omdat ik veel andere favoriete geuren heb. De flacon blijft zo mooi :-).