fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Beautyfavorieten November 2016

Beautyfavorieten November 2016

Hallo December, Hallo Feestmaand, daar ben je weer! Ik zeg ‘weer’, want ik moet eerlijk zeggen dat ik het idee heb dat je er nog niet zo lang geleden ook al was. Oftewel, het jaar is echt als een speer voorbij gevlogen. Het gekke is dat het zelfs lijkt alsof het ieder jaar sneller gaat. Maar goed, ik dwaal af. Een nieuwe maand dus tijd voor een nieuwe ‘beautyfavorieten’ en natuurlijk is dat deze keer van de maand november. Ben jij benieuwd naar mijn Beautyfavorieten November 2016? Lees dan gezellig mee!

Beautyfavorieten November 2016

MAC Matte Lipstick Velvet Teddy

Dit is een lipstick die ik als laatste heb toegevoegd aan mijn stash van MAC. Waarom? Ik heb echt geen idee. Ik ben namelijk echt dol op deze lipstick en had hem echt veel en veel eerder moeten kopen. Sinds ik hem heb draag ik hem nonstop. MAC Matte Lipstick Velvet Teddy behoort dan ook absoluut thuis in dit rijtje.

 

 

Beautyfavorieten November 2016

Christian Faye Tweezer

Geen beautyproduct maar een beautytool. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede pincet en wilde eigenlijk een tweerzerman kopen. Net op dat punt viel de Christian Faye Celebration Eyes Gift Set op mijn deurmat. Toevallig zat hier een pincet in die ook nog eens super fijn bleek te zijn. Ja, dit is echt een topper en ik gebruik hem sindsdien echt altijd. Absoluut een groot favoriet.

Beautyfavorieten November 2016

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Ik aasde al een hele tijd op producten van Colourpop. Uiteindelijk kon ik via Instagram twee mooie producten, in mooie herfstkleuren, bemachtigen. Een daarvan was de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse. Ik was natuurlijk super benieuwd want ik had al heel veel goede verhalen gehoord. Wat bleek? De oogschaduw is echt su-per fijn. Mega gepigmenteerd en een hele fijne creamy structuur. Zo fijn dat ik nu alweer naar nieuwe kleuren aan het kijken ben.. oeps!

Beautyfavorieten November 2016

Real Techniques Multitask Set

Oh wat ben ik fan van de kwasten van Real Techniques. Het is nog niet zo heel lang geleden toen ik voor het eerst kennis maakte met dit merk. Sindsdien ben ik eigenlijk verkocht. De kwasten zijn super fijn en hebben echt een goede kwaliteit. Deze Real Techniques Multitask Set is ook echt weer een toppertje. Ben je nog op zoek naar een fijne kwastenset? Dan kan ik je deze van Real Techniques in ieder geval van harte aanraden.

Beautyfavorieten November 2016

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Tjsa.. er zijn al zoveel reviews vol lof geschreven over deze eyeliner en ik kan eigenlijk niets anders dan mij daarbij aansluiten. Deze Kat Von D Tattoo Liner in Trooper is gewoon echt fantastisch. Ik gebruik niet iedere dag eyeliner maar als ik hem gebruik dan is het absoluut deze. Ik vrees nu al voor de dag dat hij opgaat want.. ik heb geen back-up gekocht in Amerika.

 

Beautyfavorieten November 2016

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose

Last but absolutely not least.. De Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose. Ik had een Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills op mijn lijstje staan maar wist nog niet precies welke kleur ik wilde. Eenmaal in Amerika heb ik mij rot geswatched en uiteindelijk heb ik gekozen voor Dusty Rose. Dat bleek een hele goede kleur want hij staat echt bij zo veel looks. Het is een top lipstick en blijft heel lang zitten zonder dat hij mijn lippen uitdroogt. Ja, ook deze draag ik heel vaak!

Dit waren mijn Beautyfavorieten November 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van November 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 6 december 2016 / 11:21

  Die oogschaduw van Colourpop is zo mooi, die wil ik hebben! Toch maar een bestelling gaan plaatsen binnenkort.

 2. 5 december 2016 / 16:08

  Hele mooie favorieten!

 3. 2 december 2016 / 00:07

  Hele mooie producten! Door jou wil ik dusty rose gaan kopen in Parijs 😀

 4. 1 december 2016 / 18:26

  Mooie favorieten heb je verzameld de afgelopen maand. Naar die tattoo liner ben ik héél benieuwd 😀

 5. 1 december 2016 / 12:59

  Ik ben zo verslaafd aan de Mac lipsticks. Ik gebruik nu Brave iedere dag.

 6. 1 december 2016 / 12:48

  Mooie favorieten! Ik kan niet wachten om de Tattoo Liner te proberen! En m’n eerste ColourPop bestelling wordt momenteel ‘processed by customs’, dus ze is bijna hieeer! 😀 Het zijn enkel lipproducten, al ben ik zéker dat ik later deze maand in Amerika een oogschaduwbestelling plaats. O:-)

 7. 1 december 2016 / 12:46

  Wat een mooie favorieten heb je zeg! Aan de hand van je reviews kan ik zeker begrijpen dat dit je favoriete producten zijn!

 8. 1 december 2016 / 09:38

  Wat een mooie producten zijn het toch! Die eyeliner lijkt me echt een pareltje!

 9. 1 december 2016 / 09:09

  Wat heb je toch een hoop pareltjes in collectie Lindsey <3

 10. 1 december 2016 / 09:02

  Hele mooie favorieten! Ik vind je lipproducten ook echt heel mooi en ze staan je goed!

 11. 1 december 2016 / 08:05

  Die Anastasia lip kleur vind ik ook prachtig. Staat je ook erg goed.

 12. 1 december 2016 / 07:41

  Mooie favorieten. De Tattoo Liner is hier zeker ook één van mijn favorieten. Producten van Colour Pop heb ik al een maand of 2 (misschien zelfs wel 3) in huis liggen en moet ik nog altijd testen haha, oeps!

 13. 1 december 2016 / 06:35

  Dat zijn mooie favoriete producten van jou in de afgelopen maand 😉

  Xoxo