fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Vorige maand was ik jarig en in een artikel heb ik toen mijn verjaardagscadeaus laten zien. Van mijn ouders kreeg ik onder andere een small Z-Pallete gevuld met Makeup Geek Oogschaduws. Vandaag laat ik je mijn gevulde Z-Palette zien en review ik de Makeup Geek Oogschaduws die hierin zitten. Ben jij benieuwd? Kijk dan dus zeker verder!

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Ik volg zoveel blogs en You-Tubekanaals, zowel Nederlands als Engels en Amerikaans. Als jij dit ook doet dan kom je echt niet om Makeup Geek Oogschaduws heen. Al een hele lange tijd stonden ze dan ook al op mijn wishlist en met mijn verjaardag was het eindelijk zover. Ik had mijn eerste Makeup Geek Oogschaduws. So happy!! 

Makeup Geek heeft in totaal 3 verschillende type oogschaduws, namelijk:

 • Normale oogschaduws – highly pigmented eyeshadow
 • Foiled oogschaduws – creamy eyeshadow with a foiled metallic finish 
 • Duochrome oogschaduws – highly pigmented duochrome colour 

Makeup Geek Oogschaduws

De oogschaduws van Makeup Geek zijn altijd losse pans die je, als je wilt, zelf in een palette kunt doen. Ze komen allemaal stuk voor stuk aan in een leuke roze, kartonnen verpakking met het logo van Makeup Geek en een zwart met witte opdruk. In de voorkant zit een opening met een plastic laagje waarin je de kleur van de oogschaduw kunt zien zonder dat de oogschaduw zelf wordt beschadigd. Op de achterkant vindt je productinformatie en een ingrediëntenlijst. Ook aan de achterkant zit een opening waardoor je op de onderkant van de pan de sticker met productnaam ziet.

Ik heb in totaal 9 losse oogschaduws besteld waarvan 7 normale oogschaduws, 1 duochrome oogschaduw en 1 foiled oogschaduw. In een Small Z-Palette passen precies 9 oogschaduws dus hiermee was mijn Z-Palette meteen gevuld, ideaal!

 • Bovenste rij: Shimma Shimma – Cosmopolitan – Frappé
 • Middelste rij: Mermaid – Mai Tai (duochrome) – Appletini
 • Onderste rij: Promnight – Burlesque – Mesmerized (foiled)

Hieronder zal ik alle kleuren in dezelfde volgorde (dus per rij) swatchen. Hierbij zijn iedere keer de bovenste twee foto’s zonder flits en de onderste twee foto’s met flits!

Makeup Geek Oogschaduws

Shimma Shimma – Cosmopolitan – Frappé

 • Shimma Shimma: een hele lichte, witgouden kleur met een shimmery finish (Highlighter)
 • Cosmopolitan: een rozégouden kleur met een shimmery finish
 • Frappé: medium tot donkerbruine kleur met warme ondertoon en een matte finish

Makeup Geek Oogschaduws

Mermaid – Mai Tai (duochrome) – Appletini

 • Mermaid: metallic blauw met goud/groene glitters en een frost finish
 • Mai Tai: oranje/roze kleur met warme ondertoon en paars/lavendelachtige shimmer
 • Appletini: appeltjesgroen met een gouden shimmer

Makeup Geek Oogschaduws

Prom Night – Burlesque – Mesmerized (foiled)

 • Prom Night: grijsachtige taupe kleur met een warme ondertoon en een shimmery finish
 • Burlesque: een dieprode/bordeaux kleur met een warme ondertoon en een shimmery finish
 • Mesmerized: taupe/paarsachtige kleur met shimmery finish

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Hierboven zie je een hele draagbare look die ik maakte met mijn Makeup Geek Oogschaduws. Ik heb voor deze ooglook Shimma Shimma gebruikt in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Cosmopolitan op het bewegend ooglid en Frappé in de arcadeboog. Op de onderste wimperrand zie je Frappé, Mai Tai en Mermaid. Een hele rustige look waarbij Mermaid toch zorgt voor een pop of colour.

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Makeup Geek Oogschaduws

Zoals je aan de swatches en de ooglook wel kunt zien, deze oogschaduws zijn echt fantastisch. Ze zijn echt enorm gepigmenteerd en werken zo ontzettend fijn. Ze voelen creamy aan en laten zich zo mooi uitblenden zonder dat alle kleuren veranderen in één complete waas. Ik snap de hype rondom deze oogschaduws echt volledig..

Ik wilde een heel divers palette samenstellen. Een palette waarmee je een hele dragelijke everyday look mee kan maken maar ook een palette waarmee je een heftige avondlook kan maken. Ik denk dat dit zeker is gelukt. De bovenste rij is super draagbaar en top voor overdag. De middelste rij heeft twee knalkleuren die sowieso leuk zijn om te verwerken in een ooglook. De onderste rij is perfect om een look wat heftiger te maken voor als je bijvoorbeeld een avondje gaat stappen. Shimma Shimma is een prachtige highlighter die bij iedere look sowieso zal staan en Frappé is een matte warme oogschaduw die perfect zal dienen als transitiekleur. Zoals je hoort ben ik erg blij met de keuzes die ik heb gemaakt. Als ik op reis ga dan hoef ik in ieder geval nooit meer te twijfelen over het palette dat ik mee moet nemen. Met dit Small Z-Palette gevuld met Makeup Geek Oogschaduws kan ik alle kanten uit!

De Normale & Duochrome oogschaduw pans van Makeup Geek kosten €6,40 per stuk en de Foiled oogschaduwpans van Makeup Geek kosten €10,20 per stuk. Makeup Geek is via deze webshop te bestellen via Paypal of Creditcard. Via deze webshop heb je niet te maken met invoerkosten en boven de €19,- zijn de verzendkosten gratis! Het Z-Palette is trouwens ook te koop bij Beautybay en kost €9,40.

Heb jij oogschaduws van Makeup Geek in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

26 Reacties

 1. 29 mei 2016 / 22:28

  Wat zitten hier mooie kleuren tussen! Lekker divers palette, ik heb een z palette liggen die ik nog mag gaan vullen en hopelijk kan ik snel bestellen! Wachten op salaris en dan mooie makeup inslaan!

 2. 19 mei 2016 / 14:05

  Wauw, wat een mooie kleurtjes zeg. Heel gaaf dat je zo je eigen palette hebt samengesteld!

 3. 18 mei 2016 / 16:45

  Wat een mooie oogschaduws!
  Deze ga ik zeker proberen.

 4. 18 mei 2016 / 16:33

  Ik hou ook echt van dit merk! ik begin nu mijn tweede palette te vullen! ik heb ook drie blushes gekocht! liefs

 5. 18 mei 2016 / 10:45

  Oh wauw wat een mooie oogschaduws!

 6. 17 mei 2016 / 23:41

  Prachtige kleuren heb je gekocht! Ik heb er ook een stuk of 8 en ze zijn zo ontzettend fijn!

 7. 17 mei 2016 / 22:39

  Wat een prachtige oogschaduws, de pigmentatie is echt super!

 8. 17 mei 2016 / 22:39

  Wauwie mooie kleuren, ik ben er zelf ook benieuwd naar!
  Mooie look meid 🙂
  X

 9. 17 mei 2016 / 22:11

  Je hebt echt prachtige kleuren aangeschaft! Ik wil nog zeker nieuwe kleuren voor in mijn palette.

 10. 17 mei 2016 / 21:03

  JALOOOOERS! <3

 11. 17 mei 2016 / 20:57

  Ben benieuwd welke looks je met Mermaid gaat maken! Wat een prachtige kleur is dat. Appletini vind ik eerlijk gezegd wel een beetje tegen vallen, maar dat is dan ook echt de enige tegenvaller die ik tot nu toe heb gezien! Echt hele mooie kleuren.

 12. 17 mei 2016 / 20:35

  Wauw wat een geweldig mooie pigmentatie. Ook de ooglooks zijn heel erg mooi! xx

 13. 17 mei 2016 / 18:48

  Wat een super geweldig cadeau! Ik heb er ook een aantal en ze zijn zo geweldig. Zo te zien moet ik mermaid ook nog eens gaan scoren! 😀

 14. 17 mei 2016 / 17:20

  wow echt elke kleur is mooi! vind vooral Cosmopolitan erg pretty en perfect voor dagelijkse looks! <3 de prijzen vallen ook nog wel mee!

 15. 17 mei 2016 / 16:56

  Mooie MakeUp Geek collectie heb je! Ik heb er ook al een heel aantal en vind ze erg fijn werken.

 16. 17 mei 2016 / 15:01

  Wat een prachtige oogschaduwen!

 17. 17 mei 2016 / 14:48

  Ah wat een prachtige oogschaduws! Wat een pigmentatie. <3
  Super mooi!

  Liefs! Evelien

 18. 17 mei 2016 / 12:58

  Wat een mooi kleuren oogschaduw en leuk concept. Zo kan je een eigen palette maken. Hier ga ik ook een keer voor kijken.

 19. 17 mei 2016 / 09:11

  Wat een prachtige kleuren! Het is zo ideaal dat je je perfecte palette samen kunt stellen. En het is natuurlijk nog leuker om zo’n palette gevuld met deze kleurtje voor je verjaardag te krijgen 😀

 20. 17 mei 2016 / 09:09

  Wat een geweldig palette heb je samengesteld, ik vind alle kleuren ZO mooi!

 21. 17 mei 2016 / 09:09

  Wauw! Ik ben zo benieuwd geworden naar deze oogschaduws.