fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Beautyfavorieten Juli 2016

Beautyfavorieten Juli 2016

En.. we leven alweer in Augustus! Pffff… Ik denk dat er inmiddels ook al heel wat mensen heerlijk met vakantie zijn of hun koffers bijna aan het inpakken zijn. Ik daarentegen, moet nog even wachten. In september is het namelijk pas mijn tijd om op vakantie te gaan, maar hé, mij hoor je niet klagen. Ik ben lekker aan het werk en ga vrolijk door met bloggen. Vandaag bespreek ik mijn Beautyfavorieten Juli 2016. Het zijn heel wat mooie producten dus het is zeker de moeite waard om verder te lezen.

Beautyfavorieten juli 2016

Real Techniques Ultimate Base Set

Begin juli ontving ik deze Real Techniques Ultimate Base Set. Wat was ik daar blij mee zeg. Het is mijn eerste ervaring met Real Techniques en die is absoluut meer dan goed. Zowel de Expert Face Brush, als de Miracle Complexion Sponge en de Deluxe Concealer Brush zijn toppers. Ik gebruik ze sindsdien alle drie iedere dag en ik ben er gewoon echt dol op. Helaas was deze set wel Limited Edition maar de Expert Face Brush en de Miracle Complexion Sponge zijn ook los te koop.

Beautyfavorieten juli 2016

Artdeco Sun Blusher

In de zomer willen we allemaal die prachtige sunkissed glow. Met deze Artdeco Sun Blusher creëer je dit perfect. Het is echt een heel mooi product. Zowel de poeder zelf als de verpakking vind ik on point. Je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken maar ik ga gewoon met mijn kwast door alle drie de kleuren. Met een kleiner kwastje pak ik daarna alleen de highlighter die ik wat extra aanzet op mijn jukbeenderen. Hij is prachtig!

Beautyfavorieten juli 2016

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade in Taupe

Dit is mijn tweede wenkbrauwproduct die ik ontving van Christian Faye. Eerst ontving ik de Christian Faye Wenkbrauwpoeder in Taupe. Een heel fijn poeder maar voor mij persoonlijk net iets te warm. De Christian Faye Eyebrow Dip Pomade  in Taupe is super fijn en iets minder warm. Hierdoor meer geschikt voor mij. Ik gebruik dit product iedere dag.

Beautyfavorieten juli 2016

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Ik heb een hele fijne huid. Mijn huid is niet extreem vet of extreem droog en heeft nooit onzuiverheden. In de winter draag ik wel foundation maar dat is meer omdat ik het mooi vind als egale basis onder mijn bronzer, blush en highlighter. In de zomer gebruik ik liever geen foundation maar gewoon een dagcrème of een SPF. Deze Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream vind ik echt een uitkomst. Het is mijn eerste DD cream en ik ben meteen om. Hij geeft een hele lichte dekking en bevat SPF25. Per-fect in de zomer.

Beautyfavorieten juli 2016

Vichy Double Glow Peel Mask

En alhoewel mijn huid altijd goed is, is het toch af en toe fijn om even lekker een verwenmaskertje op de doen. Ik ontving de drie nieuwe Vichy Mineraal Maskers en de Vichy Double Glow Peel Mask is er daar een van. Het is een gel-achtig masker met een hele fijne scrub erin. Hij hydrateert de huid en exfoliëert het lichtjes. Een heel fijn masker.

Beautyfavorieten juli 2016

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

Phoe.. een hele mond vol deze lipstick. De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick in 300 Pink Rules. Echt sheer is deze lipstick niet want hij bevat juist verrassend veel pigment. Shiny is hij wel! Ik vind het een hele mooie roze lipstick die heel geschikt is voor de zomer.

Dit waren mijn Beautyfavorieten juli 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van juli 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 10:28

  Dat ziet er allemaal zo mooi uit!
  Prachtige foto’s!

 2. 1 augustus 2016 / 21:38

  Die blusher ziet er zo mooi uit, lijkt mij een fijn product!

 3. 1 augustus 2016 / 20:28

  Dat masker van Vichy lijkt me heerlijk! Ik heb nu net ook een product van Vichy geprobeerd (eerste keer dat ik iets gebruik van dit merk) en het bevalt me erg goed 🙂

 4. 1 augustus 2016 / 19:37

  Ahh die set van Real Techniques! Zo mooi!
  Die eyebrow dip is ook echt prachtig zeg! Lijkt me ook heel fijn aanbrengen.

 5. 1 augustus 2016 / 17:24

  Mooie favorieten. Die sun blusher van artdeco is echt mooi

 6. 1 augustus 2016 / 15:15

  Fijne favorieten heb je , zelf ben ik erg nieuwsgierig naar het vichy masker. Al lijkt de eyebrow dip pomade mij ook erg fijn.

 7. 1 augustus 2016 / 14:24

  De sun blusher van Artdeco lijkt mij geweldig! Leuk artikel weer

 8. 1 augustus 2016 / 13:23

  Wat een mooie producten! Ik ben dol op Rimmel lipsticks! Supergoede prijs/kwaliteit verhouding 🙂

 9. 1 augustus 2016 / 11:43

  De Art Deco Blusher ziet er echt super mooi uit! Te mooi om eigenlijk te gebruiken. Mijn favoriete item is denk ik wel de Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette, een geweldige oogschaduw palette met mooie berry/warme tinten.

 10. 1 augustus 2016 / 10:30

  Wat is Juli snel gegaan zeg! Leuke favorieten, de Real Techniques zet ziet er echt goed en fijn uit!
  Liefs,
  Elles

  • 1 augustus 2016 / 10:32

   Oeps, ik bedoelde natuurlijk set, hihi! 😉

 11. 1 augustus 2016 / 09:59

  Het lijken me allemaal hele fijne producten! Dat maskertje klinkt echt heel fijn!

 12. 1 augustus 2016 / 09:15

  Mooie favorieten! Die Artdeco blush ziet er pretty uit!

 13. 1 augustus 2016 / 08:55

  Dat masker van Vichy klinkt als een geweldig product!! Die ga ik eens opzoeken in de apotheek. Sowieso ben ik een sucker voor producten waar het woord ‘glow’ in de naam zit. De Miracle Complexion Sponge wil ik al heel lang testen, ga ‘m volgende week in Engeland kopen.

 14. 1 augustus 2016 / 08:29

  Fijne favorieten! Die Rimmel Lipstick vind ik erg mooi 🙂 Die Dip Brow ben ik ook wel nieuwsgierig naar, want ik gebruik nu die van Anastasia.

 15. 1 augustus 2016 / 06:59

  Wat een fijne favorieten. Ik ben zelf nieuwsgierig naar de DD cream van Sans Soucis!