fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

In de herfst en winter draag ik altijd graag warme en zware geuren. Mijn absolute favoriet is Marc Jacobs Decadence. Deze geur heb ik vorig jaar in deze periode zo ontzettend vaak gedragen.  Ik vind het echt een fantastische geur en perfect voor in de koudere seizoenen. Nu is er een nieuwe versie op de markt, namelijk Marc Jacobs Divine Decadence. Is deze lekkerder of minder lekker dan de ‘normale’ variant? Je leest het in mijn review!

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

Over de flacon hoef ik denk ik weinig te vertellen. In mijn review van de ‘normale’ Marc Jacobs Decadence heb ik hier al vol lof over geschreven. Hoe briljant is het om een flacon te maken in een tasje? De inspiratiebron voor dit design is Marc Jacobs’ iconische handtas. Tevens is niemand minder dan topmodel Adriana Lima hét gezicht van Marc Jacobs Decadence en Divine Decadence. De flacon ziet er gewoon echt ontzettend chique en luxe uit en daar houd ik van. De flacon van Divine is wel iets anders dan die van Decadence. Zo is het ‘leer’ op de dop ietsjes groener van kleur en is de parfum zelf iets minder helder groen maar neigt juist meer naar het lichtblauwe.

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs zegt het volgende over Divine Decadence: Sensueel, luxueus, stralend. Marc Jacobs Divine Decadence is een sprankelende expressie van glamour en genot. Divine Decadence is een bruisende bloemengeur die schoonheid uitstraalt met sprankelende topnoten. Het hart is een boeket van bedwelmende witte bloemen. Exotische noten in de basisnoot zorgen voor een overdadige finish.

 • Topnoten: champagne, oranjebloesem, bergamot
 • Hartnoten: gardenia, hortensia-akkoord, kamperfoelie, irisbloem
 • Basisnoten: saffraan, vanille, amber

De geur is wel degelijk anders dan Decadence, maar de ‘sfeer’ van de geur is hetzelfde. Kom op, champagne als ingrediënt? Hoe fantastisch wil je het hebben?

Marc Jacobs Divine Decadence

Conclusie

Vraag me welke van de twee (normaal of Divine) lekkerder is en ik zou oprecht lang moeten nadenken. Ik vind de normale Decadence echt fantastisch. Het is zo’n heerlijk warme, zware geur. Het is echt een geur die je ontzettend vrouwelijk en sexy laat voelen. Ongeveer hetzelfde gevoel krijg je bij Divine. Al vind ik de ‘normale’ variant nog net iets zwaarder en dat heeft toch wel mijn persoonlijke voorkeur. Zoals ik al zei, de parfums lijken qua geur niet heel erg op elkaar maar hebben wel hetzelfde ‘sfeertje’. Divine is voor mij in ieder geval echt een aanwinst. De komende tijd kan ik heerlijk tussen deze twee gaan afwisselen. Wat een luxe probleem! Ben je dus meer van de wat lichtere parfums, dan is Divine Decadence waarschijnlijk een betere keuze voor jou. Ik raad in ieder geval aan om ze beide eens te gaan ruiken.

Marc Jacobs Divine Decadence 30 ml Eau de Parfum € 60,00
Marc Jacobs Divine Decadence 50 ml Eau de Parfum €  85,55
Marc Jacobs Divine Decadence 100 ml Eau de Parfum € 115,55

Wat is jouw lievelingsparfum in de herfst en winter?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. 23 oktober 2016 / 12:27

  Ik smelt al weg zodra ik de verpakking zie. Die is zo onwijs mooi! Het geurtje vind ik persoonlijk niet lekker…Tsja, smaken verschillen 😉 Fijn dat jij deze wel weet te waarderen! 🙂

 2. 23 oktober 2016 / 00:51

  Ohhhhh ik ben zo dol op deze geur, ik heb ‘m ook. Een van mijn favorieten!

 3. 21 oktober 2016 / 10:49

  Vrouwelijk en sexy laten voelen, welke vrouw wil dat nou niet. Welke is de lekkerste dat is misschien lastig maar in ieder geval de verpakkingen zijn allebei geweldig.

 4. 21 oktober 2016 / 09:52

  Dit lijkt me een heel apart luchtje. De ‘normale’ variant ken ik niet, maar deze ook niet. Ben erg benieuwd naar de geur!

 5. 20 oktober 2016 / 22:22

  Ik heb deze in de winkel geroken en ik vond hem niet zo lekker. Ik vind de ‘normale’ lekkerder. De verpakking ziet er wel echt super uit weer.

 6. 20 oktober 2016 / 20:21

  Hmmm deze klinkt zo lekker.. champagne als geurnoot, hoe geweldig! De flacon is ook to die for. ♥

 7. 20 oktober 2016 / 19:46

  Ik ga deze zeker een keer ruiken bij de Ici. Ik draag graag J’adore of La Vie Est Belle. Ook Chance van Chanel vind ik erg lekker.

 8. 20 oktober 2016 / 19:29

  De eau de parfum gebruik ik nu zo vaak! Heerlijk. Deze wil ik ook snel ruiken

 9. 20 oktober 2016 / 19:16

  Dat flesje! Alleen daarom zou ik dit al willen.

 10. 20 oktober 2016 / 19:04

  Deze lijkt me ook erg lekker. Ik heb die andere

 11. 20 oktober 2016 / 16:36

  Dit geurtje draagt mijn nicht heeeel vaak, hij is heerlijk!

 12. 20 oktober 2016 / 15:38

  Deze geur lijkt me heel erg fijn. Zelf heb ik de ”normale” versie: Marc Jacobs – Decadence eau de parfum. Maar de divine versie lijkt mij ook wel wat! En trouwens, wat heb je een prachtige foto’s gemaakt! Love it!

 13. 20 oktober 2016 / 13:38

  Zelf gebruik ik eigenlijk geen parfum. Het zorgt altijd voor rode vlekken in mijn nek, helaas! Deze parfum ziet er wel prachtig uit!

 14. 20 oktober 2016 / 10:53

  Ahhh deze staat echt op mijn wishlist! Ik vind het flesje ook helemaal geweldig en de geur is hemels!!

 15. 20 oktober 2016 / 10:25

  Deze wil ik ook heel graag! Ik vind alleen al het flesje zo mooi en de geur is echt heerlijk!

 16. 20 oktober 2016 / 10:24

  Oh wat mooi!! Ben wel nieuwsgierig geworden…

 17. 20 oktober 2016 / 09:40

  Ik hou van dit ontwerp. Hou van deze kleur

 18. 20 oktober 2016 / 08:56

  Deze lijkt me zo lekker! Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van zwaardere geuren, dus deze zou perfect voor mij zijn! Mooie foto’s!

 19. 20 oktober 2016 / 06:34

  Ik vind deze zo lekker! Wanneer ik wat parfum heb opgemaakt koop ik deze haha. 🙂