fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017
Jahoor, tijd voor de eerste ‘best gelezen’ van 2017. Het is vandaag de beurt aan ‘Mijn 5 best gelezen artikelen van januari 2017’. Mocht je benieuwd zijn naar welke 5 artikelen er afgelopen maand het beste zijn gelezen, dan moet je dus gezellig verder lezen!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Mijn beautyfavorieten van 2016

Stiekem had ik al wel verwacht dat dit artikel goed zou scoren. Zelf vind ik het namelijk ook altijd super leuk om te lezen wat nou iemands absolute favorites zijn! In dit ‘Mijn beautyfavorieten van 2016‘ artikel benoemde ik uit iedere categorie (foundation, lipstick, oogschaduw etc.) mijn grote favorieten. Het artikel kwam online op donderdag 5 januari.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Expeditie Samenwonen Deel 1

het is je vast niet ontgaan dat ik samen met mijn vriend een huis heb gekocht en dat we op dit moment flink aan het klussen zijn. Natuurlijk leek het mij super leuk om je op de hoogte te houden van de vorderingen dus ik besloot er een serie van te maken op mijn blog. Deze serie heb ik ‘Expeditie Samenwonen’ genoemd en ‘Expeditie Samenwonen Deel 1‘ werd echt su-per goed ontvangen. Het eerste deel kwam online op 10 januari 2017. Inmiddels staat Expeditie Samenwonen Deel 2 ook al online!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Etos Radiance CC Cream in Light

Tijdens het Etos Friends XMAS Event mocht ik drie cadeautjes van Etos uitkiezen. Eén cadeau dat ik koos was de Etos Radiance CC Cream in Light. Ik was namelijk nog op zoek naar een goede CC Cream en ik had deze ontvangen in de kleur Medium en die was helaas echt te donker. Gelukkig past light wel heel erg goed bij mijn huid en daarom was de review dan ook erg positief! Het artikel kwam online op maandag 16 januari.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Expeditie Samenwonen Deel 2

Deze maand kwam niet alleen Deel 1 maar ook Expeditie Samenwonen Deel 2 voorbij. Ten eerste vind ik deze serie gewoon echt super leuk om te schrijven. En ten tweede vind ik het stiekem nog veel leuker dat iedereen zo benieuwd is en dat de artikels heel goed gelezen worden. Daarnaast ontvang ik zoveel leuke en lieve reacties, thanks! Deel 2 kwam online op woensdag 25 januari. Stay Tuned want Deel 3 staat inmiddels alweer ingepland.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Januari 2017

Never Have I Ever TAG

Haha, deze had ik eerlijk gezegd niet aan zien komen! De ‘Never Have I Ever TAG‘ vulde ik namelijk al in op 26 oktober 2016. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waarom het artikel nu ineens zo heel veel gelezen is. Wellicht dat er veel bloggers op zoek waren naar de TAG? Hij scoort goed op Google dus wellicht dat dat de reden is. Ach, wel grappig in ieder geval!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Januari 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 2 februari 2017 / 19:39

    Leuk om te zien 🙂 Ik vind beauty favorieten altijd fijn om te zien en de verhuisupdates zijn zéker ook leuk!

  2. 1 februari 2017 / 19:44

    Ah super leuk dat jullie gaan samenwonen! Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Succes met klussen!

  3. 1 februari 2017 / 15:56

    Leuk om te zien dat je samenwonen artikels goed gaan! die zijn erg leuk om te lezen