fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Mijn Beautyfavorieten van 2015

  Mijn Beautyfavorieten van 2015

Iedere maand begin ik met een Beautyfavorieten artikel van de afgelopen maand. Dit heb ik bijna het gehele jaar gedaan. Het leek me leuk om tussen deze artikelen te gaan snuffelen en mijn echte favorieten van 2015 uit te kiezen. Dit zijn echt de producten die ik heel erg veel heb gebruikt het afgelopen jaar. Ben jij benieuwd naar Mijn Beautyfavorieten van 2015? Lees dan verder.

Mijn Beautyfavorieten van 2015
Foundation/Concealer/Poeder
 • Catrice All Matt Plus Foundation in 010 Light Beige en in 020 Nude Beige. Ik vind dit een hele fijne foundation. Hij heeft een medium dekking en is niet mega matt. Voor mijn huid is hij perfect. In de zomer heb ik vooral 020 Nude Beige gebruikt en nu gebruik ik de 010 Light Beige.
 • Catrice Retouch Lightreflecting Concealer in 010 Ivory, een hele fijne concealer voor een prima prijs. Ik heb dit jaar twee van deze concealers opgemaakt, wel duidelijk een favoriet te noemen dus! Hij dekt goed en maakt mijn gezicht een stuk frisser. Ik gebruik hem dan ook vooral om te highlighten.
 • Catrice Prime and Fine Mattifying Powder, een hele fijne transparante, matterende poeder. Hij doet zjin werk prima en ik gebruik hem dagelijks

Mijn Beautyfavorieten van 2015

Wenkbrauwen
 • Catrice Wenkbrauwkit
 • Catrice Lash&Brow gel
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Eyeliner/Mascara
 • E.L.F. Precision Liquid Eyeliner, een prima eyeliner om een mooie wing mee te maken. Hij is goed zwart en heeft een heel fijn puntje.
 • Chanel Le Volume De Chanel Mascara in 10 Noir … Tsja, deze kon echt niet in het rijtje ontbreken. Als er namelijk één mascara is die ik dit jaar heb gebruikt, dan is het wel deze van Chanel. Ik heb nu ook alweer een back-up liggen, want zonder kan ik haast echt niet.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Oogschaduw
 • Zoeva Cocoa Blend Eyeshadowpalette: Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat dit echt een heel groot favoriet is van mij! In heel veel looks gebruik ik dit palette. Ik vind iedere kleur die erin zit gewoon ge-wel-dig. Na de review ben ik er verliefd op geworden en ik ben nooit gestopt van dit palette te houden. Yep, I Just Love It! 
 • Het Urban Decay Naked Smoky Palette kocht ik van de zomer in Cannes. Ik twijfelde enorm maar gelukkig zei mijn vriend: ‘Lin, koop hem nou maar gewoon, weet zeker dat je anders enorme spijt krijgt’. Yep, he was right! Ik ben echt heel erg blij dat ik hem heb gekocht. Ik vind hem namelijk prachtig en heb er al heel veel looks mee gemaakt sindsdien.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Blush/Bronzer
 • De NARS Deep Throat Blush blush kocht ik ook in Cannes afgelopen zomer. Deze had ik al een tijdje op het oog, en toen ik de Sephora inging liep ik ook recht op de counter van NARS af. Gelukkig hadden ze hem en ik nam hem meteen mee. Het is echt een prachtige, roze/koraalkleurige blush met een gouden glansje. So Pretty! 
 • Mijn Bobbi Brown Calypso Cheek Palette heb ik ook ontzettend veel gedragen. Vooral in de lente en de zomer. Er zitten twee blushes in en één prachtige highlighter. Beide blushes zijn enorm gepigmenteerd en brengen prachtig aan. De highlighter matched er ook top bij. Een super mooi palette en ook ideaal om mee te nemen op reis!
 • De NYX Taupe Blush heb ik het gehele jaar gebruikt om mee te contouren. Het is een hele mooie, assige kleur. Hiervoor is hij perfect om de mooie schaduw in het gezicht te maken. Ik was al een tijdje op zoek naar een ‘shape’ kleur die niet te warm was. NYX Taupe is wat mij betreft echt top!
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Highlighter
 • theBalm The Manizer Sisters… Al een hele tijd had ik Mary-Lou Manizer van theBalm op het oog. Toch kocht ik hem nooit, geen idee waarom? Totdat dit ‘The Manizer Sisters’ palette uitkwam. Hierin zitten alle drie de zusjes, namelijk Mary-Lou, Cindy-Lou en Betty-Lou. Wat een uitkomst zeg! Ik heb hem dezelfde dag online besteld en hij is echt prachtig. Mary-Lou is mijn favoriet, wat een fantastische highlighter is dat. Maar ook haar zusjes zijn heel erg mooi. Love it! 
 • NARS Albatross Highlighter, ik kocht deze in december 2014 tijdens mijn tripje naar Parijs. Ik had hem  al op zoveel blogs voorbij zien komen en ik wilde hem zoo graag hebben. De eerste beste Sephora die ik tegenkwam liep ik binnen, opzoek naar Albatross. Gevonden en meteen gekocht! En sindsdien heb ik hem heel graag en heel veel gedragen.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Lippenstift
 • Mijn MAC Mehr Matte Lipstick! Ik heb hem nog niet zo lang, maar geloof me… Sinds ik hem heb, zit hij bijna iedere dag op mijn lippen. Ik vind hem zo mooi, echt alsof hij voor mij gemaakt is. Hij staat overal bij, en elke keer als ik denk: ‘Welke lipstick zal ik opdoen?’ dan is MAC Mehr altijd goed!
 • De Yves Saint Laurent Rouge Volupté lipstick in #34 Pink Asarina is een prachtige, roze lipstick. Wel heel erg fel dus vooral heel tof in de zomer. Ik heb hem dan ook erg veel gedragen de afgelopen zomer. De Rouge Volupté lipsticks voelen ontzettend comfortabel aan op de lippen maar blijven ook erg goed zitten. Een groot favoriet dus!
 • Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick in 120 Desirable. Dit is een heel mooi, zacht, nude kleurtje. Een kleurtje dat altijd kan en vooral een hele heftige ooglook mooi in balans brengt. Een hele fijne lipstick die ik nog altijd erg graag draag.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Parfum
 • De Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh is een heerlijk parfum. Ik heb hem heel erg veel gedragen in de lente en in de zomer. Een heerlijk, frisse geur met bloemige en citrusnoten.
 • Marc Jacobs Decadence: Volgens mij heb ik al heel vaak verteld hoe geweldig ik dit parfum van Marc Jacobs vind. Toen hij uitkwam ben ik meteen naar de Douglas gegaan om hem te ruiken. Net wat ik al dacht, ik vond hem geweldig. Ik kocht hem en sindsdien draag ik hem echt bijna iedere dag. Het is dat ik mijzelf soms dwing een andere op te doen, ander loop ik echt alleen maar rond met Marc Jacobs Decadence op. Vooral in de herfst en in de winter is hij top! Het is mijn nieuwe signature geur.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Nagellak
 • Kiko Nagellak 286 – Purple Red. Dit lakje van Kiko heb ik heel erg veel gedragen. Hij begint zelfs op te raken en dat gebeurt me niet zo snel met een nagellakje. Ik vind het een hele mooie, chique kleur en hij staat overal bij. Nu ik dit aan het typen ben draag ik hem ook. Tsja, het is gewoon een groot favoriet.
Mijn Beautyfavorieten van 2015
Tools
 • De Zoeva 109 Face Paint is wat mij betreft dè perfecte kwast om mee te shapen. Ik kocht deze aan het begin van het jaar en gebruik hem nog steeds iedere dag. Echt een top kwast en ik kan deze iedereen aanraden.

Dit waren Mijn Beautyfavorieten van 2015. Ik heb mezelf gedwongen per categorie echt de ultieme favorieten te kiezen, anders was dit artikel namelijk nog veel langer geworden.

De ‘Beautyfavorieten’ artikelen per maand op een rijtje:

Als jij één favoriet van 2015 mocht kiezen, wat zo het dan zijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

36 Reacties

 1. 10 januari 2016 / 21:09

  Wat een mooie producten! Ik moet nog steeds een keer Albatros van NARS kopen!

 2. 10 januari 2016 / 20:34

  Dat Zoeva palette is echt ZO mooi! Stond op mijn wish list voor Kerst, maar helaas, heb het niet gekregen.

 3. 10 januari 2016 / 19:50

  Wat een super leuk artikel! De Chanel mascara heb ik altijd in mijn make-up tas zitten,haha! Ik kan niet meer zonder!

 4. 10 januari 2016 / 16:29

  Die producten zijn inderdaad echt fantastisch! Bedankt voor het delen 😉

 5. 10 januari 2016 / 14:20

  De concealer van Catrice wil ik zeker proberen! Je hebt mooie favorieten en ik ben bang dat als ik ooit de highlighter van Nars in mijn handen heb dat ik deze meeneem naar huis 😉

 6. 9 januari 2016 / 17:45

  Je hebt zulke mooie favorieten, dat ik wel snap waarom het je favorieten zijn hihi
  Deep throat wil ik zo graag en baal zo erg dat ik die niet gekocht heb toen ik in Parijs was..

 7. 9 januari 2016 / 17:06

  Ik ben ook echt dol op mijn YSL lippenstift! Er stonden ook een aantal dingen in je lijstje die ik nog nooit geprobeerd heb, maar dat palletje van theBalm ziet er erg goed uit! xx

 8. 9 januari 2016 / 13:10

  Wauw, wat heb jij toch een hoop prachtige make-up producten in je bezit! Vooral het oogschaduw palette van Zoeva trekt meteen mijn aandacht, die wil ik ook heel graag nog eens aan mijn collectie toevoegen <3

 9. 9 januari 2016 / 13:04

  Wat een mooie producten allemaal! Ik vind dat oogschaduw palette van Zoeva er echt prachtig uit zien! X

 10. 8 januari 2016 / 21:37

  Een wijze vriend heb je! Goede aankoop geweest! Catrice vind ik echt 1 van de fijnste budget merken. Zoeva is ook zo fijn! Mooie spulletjes heb je 😀

 11. 8 januari 2016 / 19:40

  Wat een mooie producten! Ik ben heel erg benieuwd naar de foundation van Catrice. Maar ook de blushes en de oogschaduwpaletten zien er heel mooi uit.

  • 9 januari 2016 / 13:04

   Dankjewel Iris! Ik vind het een hele fijne foundation en hij heeft precies de goede kleur voor mij, dus dat is natuurlijk al erg fijn 🙂

 12. 8 januari 2016 / 19:06

  Ik vind je oog palette mooi!

 13. 8 januari 2016 / 19:06

  Wat een mooi lijstje zo! Veel producten die ik ook graag gebruik. Ben erg fan van de Chanel mascara, Catrice producten, Mac lipstick en de Kiko nagellak! X

 14. 8 januari 2016 / 18:57

  Wat een heerlijke producten. Veel van de favorieten die je opnoemt herken ik ook bij mezelf als favoriet! Mijn ultieme favoriet van dit jaar is denk ik toch wel de Benefit mascara Rollerlash

 15. 8 januari 2016 / 16:45

  Oeh wat veel mooie producten zeg. Dat Urban Decay palette is zooooo mooi! En de lipsticks, wauwie!

 16. 8 januari 2016 / 14:25

  wat een heerlijke producten en die Zoeva en Naked palette zijn beide heel erg mooi!

 17. 8 januari 2016 / 11:07

  Ah, ben heel erg benieuwd naar de foundation van Catrice!

 18. 8 januari 2016 / 11:01

  De mascara van Chanel is ook DE mascara van het afgelopen jaar voor mij. Ik kan niet meer zonder haha. De lipstich van Estee Lauder vind ik ook geweldig en gebruik ik regelmatig.

 19. 8 januari 2016 / 10:56

  Marc Jacobs is inderdaad de lekkerste parfum die er is! Voor mij in ieder geval dan. Nu ik trouwens MAC Mehr zo zie denk ik dat ik die ook maar toevoeg aan mijn lijstje.

  • 9 januari 2016 / 13:02

   Ja hij is zo heerlijk hè? MAC Mehr is echt prachtig, ik draag hem zo veel!

 20. 8 januari 2016 / 10:56

  Wat een mooie favorieten. Chanel Le Volume en het Zoeva Cocoa Blend palette staan ook zeker weten bij mijn favorieten!

  • 9 januari 2016 / 13:01

   Jaa! Ze zijn zoo fijn. Gebruik beide dagelijks 🙂

 21. 8 januari 2016 / 10:36

  Oh dat Zoeva palette en de “Manizer Sisters” palette. Die staan zo hoog op mijn wishlist! Prachtig en de foto’s zijn ook zó mooi!

  • 9 januari 2016 / 13:01

   Ik kan ze je absoluut aanraden, je zal er geen spijt van krijgen! Bedankt voor je compliment over de foto’s! X

 22. 8 januari 2016 / 09:57

  Fijne favorieten en ook lekker veel Catrice hihi. Het wenkbrauwkitje van Catrice gebruik ik ook met heel veel liefde.

  • 9 januari 2016 / 13:00

   Haha de mijne ziet er echt mishandeld uit. Ik zag mijn foto en dacht: ‘dit kan eigenlijk echt niet, haha!’ Snel maar even een nieuw en fresh kitje bij het kruidvat! 🙂

 23. 8 januari 2016 / 09:45

  Vond de catrice foundation ook erg mooi. Gebruik nu een andere maar catrice heeft zeker goede producten. Mooie foto’s heb je gemaakt.

 24. 8 januari 2016 / 08:16

  Wat een mooie producten allemaal, ik kan wel begrijpen dat het je favorieten zijn!

 25. 8 januari 2016 / 07:12

  Decadence wil ik ontzettend graag proberen. Lijkt me een heerlijke geur na alles wat ik heb gelezen. De Catrice foundation en de Chanel Le Volume mascara horen zeker in dit rijtje thuis!
  XOXO esmee

  • 9 januari 2016 / 12:59

   Zeker een keer gaan ruiken Esmee! Ik ben er dol op! 🙂

 26. 8 januari 2016 / 06:48

  MAC Mehr, yeeaaayyyy. Hele mooie favorieten heb je van het afgelopen jaar :-)!

  • 9 januari 2016 / 12:59

   Ja echt zoveel liefde voor MAC Mehr, haha! Echt een prachtige kleur!