fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

 MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Voor mijn reis naar Amerika begon maakte ik een Summer Vacation Beauty Wishlist. Hierop plaatste ik producten die ik graag wilde shoppen in Amerika. MAC kwam niet in dit lijstje voor. Echter heb je in mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika kunnen lezen dat ik toch een MAC Lipstick heb gekocht, namelijk MAC Velvet Teddy Matte Lipstick. Waarom? Omdat ik erachter kwam dat MAC goedkoper is in Amerika. Ik kon het daarom niet laten om toch een lipstick te scoren. Benieuwd naar mijn mening over MAC Velvet Teddy Matte Lipstick? Lees nu verder.

MAC Velvet Teddy Matte LipstickMAC Velvet Teddy Matte Lipstick

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Ik begin mijn review altijd met het beschrijven van de verpakking. To be honest.. Ik denk niet echt dat dat bij een MAC lipstick nog per se nodig is. Natuurlijk zit de lipstick in een zwarte doosje met een witte opdruk en is de lipstick zelf de ‘welbekende’ vorm. Typisch MAC, zwart met wit. Clean en strak.

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick
MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Velvet Teddy is alles behalve een ‘onbekende’ Mac lipstick. Sterker nog hij is, samen met Please Me en Faux, nogal gehyped. Please Me was mijn eerste lipstick en die heb ik dus al heel lang in mijn stash. Alle MAC lipsticks die daarna kwamen waren eigenlijk vooral wat fellere kleuren zoals Silly, Impassioned, Vegas VoltCaptive, Up the Amp en Viva Glam 1. Qua nudekleuren twijfelde ik al een tijdje tussen Velvet Teddy en Faux. Juist omdat ik Blankety, Please Me en Mehr al in mijn stash heb was ik altijd bang dat qua kleur Velvet Teddy of Faux teveel in de buurt zou komen. Uiteindelijk koos ik in Amerika voor Velvet Teddy omdat ik Faux vrij veel naar Mehr vond neigen.

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

MAC Velvet Teddy is dus een matte lipstick. De matte finish van MAC is, samen met ‘amplified’, mijn favoriete finish. De matte lipsticks zijn namelijk altijd ontzettend gepigmenteerd en blijven makkelijk 4 à 5 uur zitten. Daarnaast voelen ze comfortabel aan en drogen ze de lippen niet uit.

MAC Velvet Teddy Matte LipstickMAC Velvet Teddy Matte Lipstick

De kleur wordt door MAC zelf omschreven als ‘Donker beige’. Ik kan me in deze omschrijving goed vinden. Velvet Teddy is namelijk echt een mooie, bruine nudekleur. Een kleurtje die een beetje het jaren 90 gevoel opwerkt. De kleur zit in het vaste assortiment van MAC.

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Swatch

Hier zie je de swatch van MAC Velvet Teddy Matte Lipstick op mijn arm. De lipstick is echt enorm gepigmenteerd want deze swatch is gezet in één streep. Wow!

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Op deze foto draag ik de lipstick en kun je dus goed zien hoe de kleur bij mij staat.

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn aanwinst. Ja, een aanwinst, dat is het zeker! Natuurlijk is het niet mijn eerste nudelipstick in mijn stash maar Velvet Teddy is toch net even wat anders. Het is echt een prachtige bruine kleur en ik vind dat hij heel mooi staat. Sinds ik de lipstick kocht in Amerika heb ik hem al super veel gedragen en is hij echt groot favoriet. De lipstick brengt makkelijk aan, dekt in één keer, trekt niet in de lijntjes en blijft zeker 4 uur mooi zitten. Echt een aanrader! Mocht je dus nog op zoek zijn naar een bruine nudekleur, kijk dan zeker eens naar Velvet Teddy!

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick kost €19,50 en is te koop bij o.a. Douglas en MAC verkooppunten. 

Heb jij Mac Lipsticks in je stash? Zo ja, wat is je favoriet? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 5 december 2016 / 16:05

  Heel mooi kleurtje! Staat je ook super goed!!

 2. 24 november 2016 / 17:17

  Wat een mooi herfstkleurtje!

 3. 24 november 2016 / 11:14

  Ik vind dit zo een ontzettend gave en toffe kleur. Hij staat je ook gewoon echt heel erg goed!

 4. 23 november 2016 / 17:11

  Hij staat je heel mooi!

 5. 23 november 2016 / 13:25

  Deze staat je echt heel goed! Deze staat nog steeds op mijn wishlist, zo mooi!

 6. 23 november 2016 / 13:07

  Wow wat een mooie lipstick en hij staat je echt prachtig! Ik denk dat ik ook maar eens bij het Mac schap ga kijken, hihi!

 7. 23 november 2016 / 12:50

  Wauw, hele mooie kleur! Basic, maar wel een fijne touch up! 🙂

  xx Alex

 8. 23 november 2016 / 12:49

  Ah wat een prachtig kleurtje, staat al zo lang op mijn wishlist!
  Liefs,
  Evelien

 9. 23 november 2016 / 12:04

  Erg mooie kleur, hij staat je prachtig! ♥ xx

 10. 23 november 2016 / 11:30

  Leuk dat die kleur bij iedereen toch weer anders is, haha. Hij staat jou in ieder geval echt heel mooi! Mijn favoriet van dit moment is Faux!

 11. 23 november 2016 / 10:56

  Ik heb heel lang getwijfeld toen ik mijn MAC wishlist maakte, maar Velvet Teddy staat er niet op. Toch twijfel ik weer; wat is dit een gave kleur! X

 12. 23 november 2016 / 10:22

  Oommmmg! Wat staat deze je super mooi Linds! Deze moet ik ook hebben haha, ik ga hem zeker onthouden.

 13. 23 november 2016 / 08:58

  Wauwie hij is echt prachtig! MAC lipsticks blijven bij mij alleen niet zo goed zitten, althans geen 4 uur in ieder geval haha. De kleuren en pigmentatie vind ik wel echt super en deze staat je heel tof! Liefs

 14. 23 november 2016 / 08:56

  Wauw, staat je prachtig!

 15. 23 november 2016 / 07:36

  Staat je prachtig! Voor mij voegt deze helaas niet zoveel toe. Ik draag daarom vaak Twig!

 16. 23 november 2016 / 07:05

  I LOVE VELVET TEDDY! Hij staat je zoooo mooi girl! xo