fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

Vorig jaar maakte ik in een artikel mijn meest gelezen artikelen van 2015 bekend.  Ik merkte dat het artikel leuk werd gelezen en ik het eigenlijk zelf ook wel heel tof vond om zelf eens terug te blikken. Reden genoeg dus om ook dit jaar mijn 5 best gelezen artikelen van 2016 bekend te maken. Benieuwd? Lees lekker mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

NYX Soft Matte Lip Creams

Oh deze NYX Soft Matte Lip Creams zijn afgelopen jaar echt groot favoriet geweest. Mijn review kwam online op 8 april en werd op die dag al super veel gelezen. De rest van het jaar is het artikel vervolgens ook echt heel veel gelezen. Dit komt mede doordat het artikel erg goed vindbaar is via google. Niet voor niets dus dat dit artikel hoog heeft gescoord dit jaar!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

3x Hema Time To Reset Masker

Wow, een artikel waarbij ik totaal niet had verwacht dat hij in dit lijstje ging belanden. Ik zocht ‘iets leuks’ voor tussendoor en besloot 3x Hema Time To Reset Masker te kopen en deze uitgebreid te reviewen. Grappig dat het artikel dan blijkbaar toch heel erg interessant blijkt te zijn en dat er ook heel veel op gezocht wordt. Oh en het artikel kwam zelfs vorig jaar al online, namelijk op 25 november 2015!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

MAC Captive

Ja, weer een artikel van vorig jaar. Het artikel kwam namelijk al online op 7 september 2015! Lang leve Google en lang leve SEO, haha! MAC Captive is een hele populaire lipstick van MAC en blijkbaar wordt er veel op gezocht. Het is daarnaast ook gewoon echt een prachtige lipstick en ik draag hem nog steeds heel erg graag.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

Ik heb heel groot nieuws!

Dit artikel is het meest recent van de 5! Het artikel ‘Ik heb heel groot nieuws!‘ kwam namelijk online op 2 december 2016. In dit artikel kondigde ik aan dat ik met mijn vriend een huis heb gekocht en wij dus gaan samenwonen. Op 1 december hebben wij de sleutel gekregen en op dit moment zijn we dus fanatiek aan het klussen. Ik zal binnenkort een leuke update schrijven 🙂

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Het tweede artikel in dit lijstje dat op 7 september online stond. Al stond dit artikel wel online in 2016 en niet in 2015. Zou het aan de datum liggen of is het gewoon puur toeval? In 2016 stond op deze datum een artikel online met een uitgebreide review van de Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. Prachtige lipsticks als je het mij vraagt en vooral Kylie’s Fave draag ik nog steeds heel erg vaak!

Dit zijn Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2016. Welk artikel vond jij het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 6 januari 2017 / 09:47

  Heel leuk om te lezen ja!

 2. 5 januari 2017 / 17:54

  Leuk dat je maskerartikel boven verwachtingen zo goed is gelezen! Ben heel benieuwd naar de update over je huisje!

 3. 5 januari 2017 / 15:59

  Leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

 4. 5 januari 2017 / 15:46

  Leuk om terug te kijken op een jaar vol artikelen. Bij mij zijn de meest gelezen artikelen over het algemeen al meer dan een jaar oud haha.