fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Real Techniques Multitask Set

Real Techniques Multitask Set

Wow, de nieuwe sets van Real Techniques vliegen me letterlijk om de oren. Eerst de Ultimate Base Set, toen de Your Picks Berlin Set en nu deze Real Techniques Multitask Set. Zoals je wel van me bent gewend ga ik deze set natuurlijk ook weer uitgebreid reviewen. Ben jij benieuwd of deze set het kopen waard is? Lees dan gezellig mee!

Real Techniques Multitask Set Real Techniques Multitask Set

Real Techniques Multitask Set

Deze set is gloedje nieuw. In de set vind je drie nieuwe kwasten die, zoals de naam al zegt, speciaal zijn ontworpen om te multitasken. Naast deze drie kwasten heeft de set ook een grafische make-up case waarin je in totaal 5 kwasten in kunt doen. De vormgeving van de kwasten zijn zoals we ze gewend zijn van Real Techniques. Zwart met metallic oranje, roze en paars. In de set vind je de volgende drie kwasten:

 • Multitask Face Brush
 • Multitask Cheek Brush
 • Multitask Eye Brush

Natuurlijk review ik alle kwasten uitgebreid en bespreek ik ze één voor één.

Real Techniques Multitask Set

Multitask Face Brush

Volgens Real Techniques is deze kwast geschikt om poeder of bronzer mee aan te brengen. Persoonlijk vind ik hem voor poeder niet echt super geschikt. Ik vind de kwast daarvoor te klein en te dun. Om bronzer mee aan te brengen is hij een stuk fijner. Je kunt een mooie, zachte schaduw in het gezicht creëren en bijvoorbeeld langs de haarlijn. Hiervoor is de kwast echt heel erg geschikt. Echt een hele strakke ‘shape’ kun je er niet mee zetten en voor bijvoorbeeld het contouren van de neus is hij te groot.

Real Techniques Multitask Set

Multitask Cheek Brush

De grootte en vorm van de Multitask Cheek Brush vind ik dan wel weer ontzettend fijn. Hij is iets smaller en dunner dan de Blush Brush en hierdoor is de kwast zowel geschikt voor bronzer, als highlighter als blush. Echt een multitasker dus! Je kunt de drie verschillende kleuren hierdoor mooi en precies aanbrengen! Real Techniques geeft zelf ook aan dat deze kwast ook prima te gebruiken is voor je foundation maar ik gebruik hier persoonlijk liever de Real Techniques Miracle Diamond Sponge voor.

Real Techniques Multitask Set

Multitask Eye Brush

Een oogschaduwkwast is naar mijn mening nogal snel een ‘multitasker’. Real Techniques geeft aan dat deze kwast perfect om oogschaduw op het bewegend ooglid en in de arcadeboog perfect te blenden. Daarnaast geven zij zelfs aan dat hij ook geschikt is om concealer mee aan te brengen. Persoonlijk vind ik deze kwast het beste werken als ‘blendingkwast’. De haren zijn lekker luchtig waardoor het blenden erg makkelijk gaat.

Real Techniques Multitask Set Real Techniques Multitask Set

Conclusie

Oh ik ben echt verliefd geworden op de Real Techniques kwasten. Ze zijn echt groot favoriet en ik gebruik haast niets anders meer. Deze nieuwe multitask kwasten zijn ook echt super fijn en ik kan je deze Real Techniques Multitask Set dan ook echt aanraden. De kwasten zijn vernieuwend en er is echt over na gedacht. De kwasten zijn namelijk echt voor meerdere doelen inzetbaar. Handig voor bijvoorbeeld op reis! Ik ben in ieder geval echt fan van deze set en voeg ze met alle liefde toe aan mijn dagelijkse routine!

De Real Techniques Multitask Set is nu verkrijgbaar voor €26,99 maar is Limited Edition. Op = Op! Verkooppunten zijn o.a. Boozyshop.nl en Themakeupspot.nl

Heb jij kwasten van Real Techniques in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 14 november 2016 / 17:18

  Leuk setje! ziet er cute uit. Ik heb de cheek brush en gebruik hem voor mijn highlighter,, ideaal!

 2. 13 november 2016 / 15:51

  Dit lijken me superfijne kwasten! Fijne review!

 3. 13 november 2016 / 14:55

  Wat een mooie set! Fijn dat je er zo tevreden over bent.

 4. 12 november 2016 / 21:31

  Ze zien er goed uit! Ik heb ook een aantal RT kwasten, vind ze heel fijn! 🙂

  xx Alex

 5. 12 november 2016 / 13:35

  Oeh wat een prachtige kwastenset! Ben echt aan t zoeken naar een nieuwe, fijne review!

 6. 12 november 2016 / 11:38

  Wat een mooie set! Ik ben een groot real techniques fan! Deze moet ik zeker nog hebben!

 7. 12 november 2016 / 08:56

  Deze staat ook op mijn wishlist. Helemaal nu jij er zo enthousiast over bent 🙂

 8. 12 november 2016 / 08:46

  Ik heb nog bijna nergens een negatief review gelezen over RT kwasten.. Ook deze klinken gewoon weer erg goed!

 9. 11 november 2016 / 21:20

  Dat ziet er goed uit. Mijn zusje heeft ze laatst nog gekocht. Ik ga ze ook aanschaffen.

 10. 11 november 2016 / 19:22

  Wat een mooie set! Ik heb een andere set en die vind ik ook helemaal geweldig! Die grote kwast zou ik ook wel graag willen.

 11. 11 november 2016 / 19:06

  RT heeft inderdaad hele fijne kwasten ik heb er ook al een behoorlijk aantal liggen nu.

 12. 11 november 2016 / 16:36

  Het is echt een handige set. Zeker fijn dat je met de kwasten zoveel verschillende dingen kan doen. Toch vind ik de vorm van sommige kwasten een beetje ‘net niet’. Kwalitatief lijken ze me wel heel erg fijn!

 13. 11 november 2016 / 13:26

  Dit zijn nog eens leuke kwasten om te hebben:)

 14. 11 november 2016 / 09:47

  Oooh, ik vind ze er altijd al zo mooi uit zien! Zo te lezen is het een fijne kwasten set!

 15. 11 november 2016 / 09:33

  Klinkt als weer een hele fijne set van RT! Ik ben ook dol op mijn kwasten van dit merk en kan niet meer zonder <3

 16. 11 november 2016 / 07:56

  Ja deze kwasten zijn zo fijn! Ik gebruik de roze voor highlighter en daar is ie echt perfect voor. (: