fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Real Techniques Ultimate Base Set

Real Techniques Ultimate Base Set

Oh wat heb ik al veel goede verhalen gehoord over de kwasten van Real Techniques. Vraag me niet waarom, maar voordat ik de Real Techniques Ultimate Base Set ontving, had ik nog geen één kwast van Real Techniques in mijn stash. Vandaag is het eindelijk zover, ik ga kwasten van Real Techniques proberen. Yeah! 

Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set

Real Techniques Ultimate Base Set

De Ultimate Base Set is Limited Edition en bestaat uit de volgende 4 producten:

 • Expert Face Brush
  • Absolute Bestseller!
 • Miracle Complexion Sponge
  • Absolute Bestseller!
 • Deluxe Concealer Brush
  • Nieuw en exclusief voor deze set
 • Mirror To-Go Case
  • Nieuw en exclusief voor deze set

Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set

Expert Face Brush

Deze kwast is de #1 bestseller van Real Techniques. Ik heb er dan ook al heel erg veel goede verhalen over gehoord en was stiekem mega blij dat deze kwast in deze set zit. De kwast is bedoeld om je foundation mee aan te brengen en geeft volgens Real Techniques een ‘long lasting’ resultaat. Deze kwast bevat veel haren en is daarom vrij compact. Wel voelt hij super zacht aan en is hij flexibel. Hij komt moeiteloos op ieder plekje van het gezicht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik hem super fijn vind. Absoluut een dikke aanwinst!

Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set

Miracle Complexion Sponge

De Miracle Complexion Sponge is een ‘award winning’ make-upspons en wordt ook wel ‘de beste dupe van de beautyblender’ genoemd. Vergeet hierbij niet dat de beautyblender meer dan 3x zo duur is! Je kunt deze spons zowel droog als vochtig gebruiken. Persoonlijk vind ik het fijner om de spons vochtig te maken onder een stromende kraan en daarna te gebruiken voor mijn foundation of concealer. De spons is niet helemaal rond maar heeft drie verschillende zijden. Hierdoor komt hij moeiteloos in alle hoekjes en dat is echt ideaal. Ik kan niet anders zeggen dan dat het effect echt heel mooi en natuurlijk is.

Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set

Deluxe Concealer Brush

Deze concealer kwast is exclusief ontwikkeld voor deze set en is dus Limited Edition. Hij is, zoals de naam al zegt, bedoeld voor het aanbrengen van concealer. De Deluxe Concealer Brush is vrij dik maar wel erg luchtig. Real Techniques noemt dit een ‘buffingstructuur’. Hierdoor kun je de concealer perfect blenden met de huid. Ook deze kwast is heel stevig maar soepel en komt moeiteloos in alle hoekjes. Wat mij betreft echt perfect voor het aanbrengen van concealer. De kwast verdeelt de concealer moeiteloos en blend de concealer prachtig met de huid. Love it! 

Real Techniques Ultimate Base Set Real Techniques Ultimate Base Set

Mirror To-Go Case

Misschien denk je, wat heb je hier nou weer aan? Maar ik vind dit eigenlijk best ideaal. Het is een hele compacte case waar drie kwasten in passen. Hoe handig is het om deze Mirror To-Go Case in je tas te hebben? Een hele snelle touch-up voor als je bijvoorbeeld een avondje aan het stappen bent of tijdens een festival. In deze case blijven je kwasten mooi en er zit een spiegel in. Handig, als je het mij vraagt.

Real Techniques Ultimate Base Set

Volgens mij is het wel duidelijk, ik ben echt fan van deze Real Techniques Ultimate Base Set. Er zit geen een product in dat mij niet aanstaat en als je nog geen goede basiskwasten hebt dan wil ik je deze set absoluut aanraden. De kwasten zijn 100% dierproefvrij, zijn stevig en voelen super zacht aan. Definitely a must have! 

De Real Techniques Ultimate Base Set is in beperkte oplage verkrijgbaar in juli 2016 of zolang de voorraad strekt. Verkooppunten zijn o.a. Boozyshop.nl en Themakeupspot.nl

Heb jij kwasten van Real Techniques in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

26 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 15:40

  Ik vind dit echt zo een geweldige set. Ik heb alleen 2 van de 3 dingen eruit al dus dan vind ik het zonde om hem te kopen, maar die concealer brush lijkt me gewoon zo fijn!

 2. 6 juli 2016 / 00:42

  Wauw! Ik kocht onlangs de stippling brush van real techniques. Deze dient ook om foundation aan te brengen, maar zou iets natuurlijker werken waar de kwast die jij hebt iets dekkender is. Oké, nu ben ik toch wel aan het twijfelen deze ook aan te schaffen… ?

 3. 6 juli 2016 / 00:42

  Wauw! Ik kocht onlangs de stippling brush van real techniques. Deze dient ook om foundation aan te brengen, maar zou iets natuurlijker werken waar de kwast die jij hebt iets dekkender is. Oké, nu ben ik toch wel aan het twijfelen deze ook aan te schaffen… 😀

 4. 4 juli 2016 / 23:24

  Prachtige set van RT. Ik heb zelf wel de twee kwasten die hierin zitten maar de Miracle Complexion Sponge wil ik er echt nog heel graag bij hebben.

 5. 4 juli 2016 / 20:47

  De RT kwasten zijn heel erg fijn! Fijne review en ben nu wel nieuwsgierig naar de spons van RT 🙂
  X

 6. 4 juli 2016 / 19:57

  Ben dol op de kwasten van RT! Het sponsje staat nog op mijn wishlist!

 7. 4 juli 2016 / 19:29

  Ik heb 3 kwasten en het sponsje en super blij mee. Ik vind het tot nu toe mijn fijnste kwasten.

 8. 4 juli 2016 / 19:13

  Ik heb nu 1 kwast in mijn stash van RT en deze oranje spons en omg i love it! Echt zo super fijn en een wereld van verschil met een andere spons. Aanrader 100%. Leuke review, fijn dat je die mocht testen!

 9. 4 juli 2016 / 15:48

  Ik heb helaas nog geen kwasten van real techniques in mijn stash maar hopelijk komt daar binnenkort nog verandering in . Ik hoor alleen maar positieve verhalen.

 10. 4 juli 2016 / 13:41

  Ik heb nog geen kwasten van Real Techniques maar ’t klinkt echt heel goed!

 11. 4 juli 2016 / 13:28

  real Techniques kwasten zijn zo fijn! Ik gebruik ze zelf ook iedere dag! Top dat jij de gelegenheid had deze nu uit te testen.

 12. 4 juli 2016 / 13:02

  Ik ben zelf dol op Real Techniques kwasten, zo zacht!
  Liefs,
  Yara

 13. 4 juli 2016 / 12:38

  Ik heb ook drie kwasten van Real Techniques en ik ben ook helemaal fan! Leuk artikel heb je er ook over gemaakt. Heel duidelijk!

 14. 4 juli 2016 / 12:35

  Klinkt als een fijne set! Fijn dat er een beautyblender sponsje inzit

 15. 4 juli 2016 / 12:24

  Fijne review! Ik ben vooral heel benieuwd naar de spons, dat lijkt me handig voor zowel foundation als concealer!

 16. 4 juli 2016 / 10:34

  Beetje jaloers maar hoor, dat jij deze set hebt! Ziet er zo goed uit!

 17. 4 juli 2016 / 10:26

  Heb deze twee kwasten ook en gebruik ze elke dag, de kwasten van RT zijn sowieso mijn favorieten 🙂

 18. 4 juli 2016 / 09:50

  Fijne review! Ik ben ook ontzettend tevreden met de real techniques kwasten.
  Ze zijn zo zacht en werken zo fijn!
  Liefs, Evelien

 19. 4 juli 2016 / 09:47

  Klinkt echt megafijn, wat een heerlijke uitgebreide review! Zelf ben ik heel blij met mijn kwasten van Morphe Brushes 🙂

 20. 4 juli 2016 / 09:20

  Ikzelf heb een set van Real Techniques maar deze lijkt me ook heel erg fijn! 🙂

 21. 4 juli 2016 / 09:00

  Ik heb meerdere kwasten van Real Techniques en vind die zo fijn. De miracle complexion sponge gebruik ik iedere dag, love it :-)!