fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

theBalm The Manizer Sisters

TheBalm The Manizer Sisters

Vandaag een review van een trio van theBalm waarin wel hele bekende producten zitten. Ik heb het over de theBalm The Manizer Sisters. Waarin vooral Mary-Lou, mede dankzij NikkieTutorials, een enorm gehypte highlighter is. Ben jij benieuwd wat ik van dit trio vind? Lees mee!

TheBalm The Manizer Sisters

TheBalm The Manizer Sisters

Al een tijdje ben ik aan het azen op de producten van theBalm. Ik had namelijk nog geen één product van het merk. Een tijdje twijfelde ik tussen het MeetMatt(e) oogschaduwpalette of de Mary-Lou Manizer highlighter. Ineens hoorde ik dat er limited een palette uitgebracht zou worden met alle 3 de Manizers hierin en toen dacht ik: ‘Ja, die moet ik hebben!’ In alle Nederlandse webshops was hij helaas uitverkocht. Gelukkig kwam Beauty88 de volgende dag met een post op Instagram dat theBalm The Manizer Sisters weer was aangevuld en ik sloeg meteen mijn slag. De volgende dag had ik het palette in huis.

TheBalm The Manizer Sisters

TheBalm The Manizer Sisters

Het palette is ‘getekend’ vormgegeven zoals we dat van theBalm wel gewend zijn.  Alle drie de zusjes staan naast elkaar afgebeeld. Verder is het palette rechthoeking en gemaakt van karton. Hij sluit magnetisch en heeft een grote spiegel aan de binnenkant. Ik vind het ontzettend gaaf gedaan. Het ziet er stevig en speels uit. En hoe handig is dit voor op reis?

TheBalm The Manizer Sisters
TheBalm The Manizer Sisters

TheBalm The Manizer Sisters

De foto’s aan de linkerkant zijn zonder flits, de foto’s aan de rechterkant zijn met flits. Alle drie de producten zijn bedoeld officieel als highlighter. Mary-Lou is een prachtige gouden highlighter. Cindy-Lou is een roze highlighter maar kan voor de lichte huidjes ook prima als blush door. Betty-Lou is een bronzer/highlighter en zorgt voor een ‘sunkissed’ glow. Tijd om te gaan swatchen.

theBalm The Manizer Sisters

De bovenste foto is zonder flits, de onderste foto is met flits. Ik kan niet anders zeggen dan Wauw! Alle drie de poeders voelen zo ontzettend zacht en fluweel aan. Het pigment is echt geweldig, bij de lichtste aanraking komt er al ontzettend veel poeder vrij. En kijk die glow! Ik ben echt op slag verliefd! Mary-Lou is wel duidelijk de echte highlighter in dit trio. Cindy-Lou zit tussen een highlighter en blush in. Betty-Lou is zo mooi bronzy dat hij absoluut voor die prachtige sunkissed glow gaat zorgen. Tijd om de poeders op het gezicht aan te brengen.

theBalm The Manizer Sisters

theBalm The Manizer Sisters – Mary-Lou

Van de Sisters is Mary-Lou het oudst. Zij zit namelijk al bijna 7 jaar in het assortiment van theBalm. Al 7 jaar lang is dit een van de bestsellers van theBalm en ik snap precies waarom. Het is echt een ge-wel-dige highlighter. Hij zal bij zowel warme als koele types echt prachtig staan.

theBalm The Manizer Sisters

theBalm The Manizer Sisters – Cindy-Lou

Cindy-Lou is het jongste zusje. Zij zit in het assortiment van theBalm sinds afgelopen jaar. Ze zit een beetje tussen roze en peachy in. Roségoud maar wel met een metallic/frosty finish. Op mijn huid is het een blush en highlighter in één. Het geeft een licht blosje en gelijk een prachtige glow. Cindy-Lou zal ook bij zowel warme als koele types goed staan. Top!

theBalm The Manizer Sisters

theBalm The Manizer Sisters – Betty-Lou

Betty-Lou zit in het assortiment van theBalm sinds 2012. Hiermee is zij dus het middelste zusje. Betty is een erg warme, bronzy kleur met een gouden gloed. Hij is enorm warm en denk dat hij de koelere types niet gaat staan. Vooral als je wat gebruind bent met/na de vakantie geeft hij een prachtige ‘sunkissed’ glow.

theBalm The Manizer Sisters

Volgens mij is het wel duidelijk, ik voeg echt pareltje met heel veel liefde toe aan mijn stash. Wat een goede aankoop! Mijn grootste favoriet is toch Mary-Lou, maar ook Cindy-Lou en Betty-Lou ga ik absoluut dragen. Ik ben he-le-maal happy!

theBalm The Manizer Sisters kost €27,99 Wat ik een hele goede deal vind, want één van de Sisters los kost al €20,50! Het palette is o.a. te koop bij Beauty88! Mocht je verliefd geworden zijn op één van de Sisters en haar liever los bestellen, dan vind je deze ook in de webshop van Beauty88! 

Draag jij iedere dag highlighter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 10 november 2015 / 14:12

  Wat leuk om de andere te zien zeg! Zelf heb ik de Mary-Lou en kan echt niet meer zonder maar de andere 2 zien er ook mooi uit. Mooi setje heb je!

  • 13 november 2015 / 16:52

   Dankjewel! Ik wilde Mary-Lou altijd heel graag en toen ik dit palette zag dacht ik: die moet ik hebben! Ze zijn namelijk alle drie inderdaad echt heel erg mooi! πŸ™‚ X

 2. 9 november 2015 / 22:05

  Wauw zeg, wat een prachtige highlighters! Ik ben sowieso dol op highlighters, en deze kan ik dus wel aan mijn wishlist toevoegen πŸ™‚

  • 13 november 2015 / 16:52

   Dankjewel! Ik kan ook echt niet zonder highlighter, hihi! Ben dus ongelofelijk blij met dit palette! πŸ™‚

 3. 9 november 2015 / 19:40

  Ik lees de ene goede reactie na de andere maar ik heb nog geen enkel product van TheBalm geprobeerd! Shame shame! De Mary-Lou is dat champagnekleurtje dat ik al lang zoek!

  • 13 november 2015 / 16:51

   Jaa, had ik ook! Las ook van alles over theBalm maar zelf had ik ook nog niets. Tot ik dit palette kocht. Denk dat ik ‘hooked’ ben, ben nu alweer aan het rondsnuffelen wat ik nu wil van theBalm, hihi! Oeps! Mary-Lou is inderdaad echt prachtig, durf te wedden dat je hier geen spijt van gaat krijgen!

 4. 9 november 2015 / 19:02

  Wat een ontzettend mooi product ! Deze komt op mijn wishlist πŸ™‚

  • 13 november 2015 / 16:53

   Wacht niet te lang DaniΓ«lle, het is een Limited Edition! πŸ˜‰

 5. 9 november 2015 / 18:32

  Wat super mooi! Echt prachtig zo in het zonlicht! Vooral die laatste kleur.

  • 13 november 2015 / 16:54

   Ah thanks Iris! In het zonlicht zie je het net iets beter. Ja Betty-Lou is echt prachtig, maar wel best heftig. Ik breng hem dus het liefst heel lichtjes aan met een waaierkwast!

 6. 9 november 2015 / 15:04

  Ik ken dit merk niet en het is allemaal nieuw voor mij. Leuke verpakking en inhoud. Ik draag niet elke dag een highlighter en heb er trouwens maar één in huis πŸ˜‰

 7. 9 november 2015 / 14:51

  Alleen die verpakking is al super mooi! En de highlighters zijn echt super mooi! Mooie kleurtjes. Ze staan je hel goed πŸ™‚

 8. 9 november 2015 / 14:40

  Gewoon: wauww!

 9. 9 november 2015 / 13:01

  Wauw wat een mooie highlighters! Prachtig!

 10. 9 november 2015 / 12:10

  Oh wauw wat zijn ze mooi. Ook super handig zo in een palette, zeker als je ze toch al alle drie graag wilde hebben. Ik zou persoonlijk eerder voor alleen de Mary-Loumanizer gaan, gewoon omdat ik die het aller aller mooiste vind.

 11. 9 november 2015 / 09:51

  Hmmm, ik had dit palette laatst ook in mijn online winkelmandje zitten maar heb hem er toen uitgeknikkerd. Nu wil ik hem alsnog haha!

  • 13 november 2015 / 16:50

   Hahah, ik had hem ook bijna gekocht maar toen was hij ineens uitverkocht. Heb hem toen hij ‘back in stock’ was echt gelijk besteld. Het is echt een prachtig palette!

 12. 9 november 2015 / 09:39

  Waaaaauw! Ik heb de Mary Lou highlighter en daar ben ik nog altijd zo blij mee maar dit palette is werkelijk prachtig. Qua prijs zeker goed te doen en ideaak voor op reis: in een verpakking drie mooie zusjes.

 13. 9 november 2015 / 08:50

  Wauww!!! Ze zijn echt heel mooi!!! En de prijs valt me ook mee β™₯