fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Beautyfavorieten Maart 2016

Beautyfavorieten Maart 2016

En maart is ook alweer voorbij.. pff! Maart, wat was je een mooie maand. Ik ging namelijk in maart naar Gerlos en, niet geheel onbelangrijk, het is weer officieel Lente! Yeaaah!! Vandaag laat ik je mijn Beautyfavorieten Maart 2016. Benieuwd wat mijn absolute favorieten waren in de maand maart? Lees dan gezellig verder!

Beautyfavorieten Maart 2016
Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie

Over deze Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie heb ik een uitgebreide review geschreven. Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar dè perfecte shampoo. Deze van Andrélon is al aardig in de buurt gekomen. Hij maakt mijn haar schoon, glad, glanzend en zacht zonder dat het mijn haar verzwaard. Top!!

Beautyfavorieten Maart 2016

Catrice Nude Illusion Foundation in 01 Ivory

Deze foundation van Catrice heb ik in de maand Maart echt nonstop gedragen. Het is de Catrice Nude Illusion Foundation in 01 Ivory. Een hele fijne foundation die niet tè dekkend is en een mooi resultaat geeft. Ik vind hem echt heel fijn en gok dat ik binnenkort weer naar het Kruidvat moet om een nieuwe te halen, haha!

Beautyfavorieten Maart 2016

Sans Soucis Contouring Kit

Contouren, ik ben er de laatste tijd helemaal in to. In het begin was ik er niet zo’n fan van, maar nu gaat er eigenlijk geen dag voorbij dat ik niet een hele lichte contour aanbreng. Juist net dat beetje meer ‘vorm’ aan je gezicht vind ik echt prachtig. De Sans Soucis Contouring Kit is hier naar mijn mening echt perfect voor. Er zit een donkere, assige kleur in die perfect is voor een schaduw. Een warme bronzer om het gezicht wat meer warmte te geven en een lichte kleur voor de highlight. Een top kit als je het mij vraagt!

Beautyfavorieten Maart 2016

MAC Girl About Town

Deze lipstick, MAC Girl About Town, was ik een tijdje vergeten. Hoe dat kan? Ik heb geen idee. Maar de laatste tijd is de zon weer een beetje gaan schijnen en is ook mijn liefde voor MAC Girl About Town weer gegroeid. Wat een prachtige lipstick is dit.

Beautyfavorieten Maart 2016

Bobbi Brown Calypso Cheek Palette

Bobbi Brown is een van mijn favoriete merken. Ik heb er dan ook een flinke stash van die nog steeds aan het groeien is. Één van mijn favoriete producten is het Bobbi Brown Calypso Cheek Palette. In dit palette zitten twee prachtige blushes, een roze en een meer koraalachtige kleur. In het midden zit een prachtige highlighter die bij allebei de blushes echt prachtig staat.

Beautyfavorieten Maart 2016

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Dit oogschaduwpalette was mijn eerste kennismaking met het merk IsaDora. En die eerste kennismaking was absoluut positief! Dit IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green is echt een prachtig palette met mooie groene kleuren. Iets wat ik gewoon echt nog niet had in mijn stash. Ik ben er heel blij mee en heb er afgelopen maand al diverse looks mee gemaakt.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Maart 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Maart 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 6 april 2016 / 22:04

  Ik word nieuwsgierig naar de foundation van Catrice. Ben nog op zoek naar een nieuwe, misschien toch eens gaan kijken. Een van mijn favorieten van maart is de Mis Manga mascara van L´orèal.

 2. 3 april 2016 / 21:14

  Bobbi Brown palette ziet er super mooi uit! Anderelon ben ik ook fan van!

 3. 3 april 2016 / 17:30

  Wat een mooie favorieten heb je! Mooie paletten van Bobbi Brown en Isa Dora!

  • 4 april 2016 / 12:12

   Bedankt voor je lieve reactie Natalie x

 4. 1 april 2016 / 19:54

  Je hebt mooie favoriete !

 5. 1 april 2016 / 14:23

  Het Bobbi Brown blush palette <3 ! I like it. En de MAC lipstick vind ik ook mooi, heerlijk roze kleurtje.

 6. 1 april 2016 / 11:24

  Wat heerlijke producten zijn het, het Make-up is ook erg mooi.

 7. 1 april 2016 / 08:35

  Mooie producten. In Nederland heb ik eindelijk ook die Catrice foundation kunnen kopen. It’s a keeper!

  • 4 april 2016 / 12:11

   Jaa fijn is hij hè! Hebben ze hem niet in Frankrijk?

 8. 1 april 2016 / 08:26

  Andrèlon is ook heel erg lekker! Die lipstick is zo mooi en die Bobbi brown set ook 😀

 9. 1 april 2016 / 06:35

  Het Cheek Palette van Bobbi Brown vind ik echt onwijs mooi. Naar de contouring kit van Sans Soucis ben ik nog erg benieuwd!