fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OPI Washington DC Collectie

OPI Washington DC Collectie

True Story.. het najaar staat alweer voor de deur. En hoewel ik nog op zomervakantie ga ontvang ik de laatste tijd genoeg pakketjes voor het najaar. Of ik er al aan toe ben? Nee, echt totaal niet!! Van mij mag het nog wel even zomer blijven. Maar helaas hebben we dit niet voor het kiezen. Vandaag laat ik je dan ook een nieuwe collectie zien die speciaal voor het najaar is ontwikkeld, namelijk de OPI Washington DC Collectie. Benieuwd of jij deze lakjes moet scoren voor het najaar? Lees dan nu verder!

OPI Washington DC Collectie

OPI Washington DC Collectie

Deze collectie is geïnspireerd op de Amerikaanse Presidentsverkiezingen. Dat de verkiezingen op dit moment in Amerika in volle gang zijn is vast niemand ontgaan. OPI speelt daar dit jaar op in en ontwikkelt voor de herfst/winter 12 nieuwe kleuren. Om de collectie compleet te maken hebben ze Kerry Washington weten te strikken als hoofd van deze collectie.

OPI Washington DC Collectie

In de collectie zitten in totaal dus 12 nieuwe kleuren, namelijk:

 • CIA = Color is Awesome
 • Stay Off The Lawn!
 • Suzi – the First Lady of Nails
 • Never a Dulles Moment
 • Pale to the Chief
 • Yank My Doodle
 • Freedom of Peach
 • Squeker of the House
 • Shh… It’s Top Secret!
 • Madam President
 • OPI by Popular Vote
 • We the Female

De kleuren die dikgedrukt zijn swatch ik in dit artikel.

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

CIA = Color is Awesome

De ‘CIA = Color is Awesome’ is een petrolblauwe kleur. OPI omschrijft de kleur zelf als ‘staalblauw’. Ik vind het een hele gave kleur. De finish is creamy en hij dekt in één laagje. Persoonlijk vind ik het wel mooier om twee laagjes aan te brengen omdat de kleur dan nog net wat mooier uitkomt.

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

Never a Dulles Moment

Yellow!! Een verrassende kleur maar wel heel erg tof. Het is een beetje een okergele kleur. OPI omschrijft de kleur als ‘kerriegeel’ en dat vind ik eigenlijk echt de beste omschrijving. Geel zou ik zelf niet zo snel dragen maar toch is deze kleur op dit moment wel echt helemaal ’trendy’. De kleur is creamy en dekt niet helemaal mooi in één laagje. Twee laagjes zijn wel echt nodig.

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

Freedom of Peach

De naam zegt het al.. een ‘peachy’ kleur. Wel een peach kleur die neigt naar het oranje en niet naar koraal. Hierdoor is het wel echt een mooie, warme najaar/winterkleur. Een beetje een kleur die je doet denken aan de herfstblaadjes. Ik vind hem prachtig! Wel heeft ook dit lakje twee laagjes nodig om helemaal mooi te dekken.

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

Shh… It’s Top Secret!

Dit is de donkerste kleur van de collectie en OPI noemt hem dan ook echt ‘donkerbruin’. Het heeft echt de kleur van pure chocolade en is echt heel erg donker. Ik kan een donkere nagellak altijd wel waarderen, zeker in de winter! Deze kleur dekt prima in één laagje en ik vind hem met één laagje iets mooier dan met twee laagjes. Met twee laagjes wordt hij namelijk wel heel donker!

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

OPI by Popular Vote

Ik houd van roze en dus van ‘OPI by Popular Vote’. Dit vind ik echt een prachtige kleur. OPI omschrijft de kleur als ‘koel verkiezingsrood’ maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Naar mijn mening is het namelijk echt een warme, berry/fuchsia achtige kleur. Niet koel en niet rood. In één laagje dekt deze lak perfect en hij heeft een mooie creamy finish.

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

We the Female

Stiekem lijkt ‘We the Female’ best op ‘Madam President’. Al neigt ‘We the Female’ net iets meer naar het donkere, bordeaux. Het is dan ook niet voor niets dat OPI de kleur omschrijft als ‘Krachtig Bordeaux’. Een mooie, winterse kleur met een creamy finish. Ook deze dekt prima in één laag!

OPI Washington DC CollectieOPI Washington DC Collectie

Conclusie

Ik vind het echt een prachtige collectie. Al staat mijn hoofd nog totaal niet naar het najaar, de kleuren zijn echt heel mooi. Ik vind ‘Never a Dulles Moment’ een hele mooie verrassende kleur. Deze is zeker mijn favoriet, samen met CIA = Color is Awesome en OPI by Popular Vote. Al is eigenlijk de hele OPI Washington DC Collectie prachtig. Ik ga deze lakjes het aankomende najaar dan ook met veel plezier dragen.

De OPI Washington DC collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €14,95 per fullsize lak (15ml.)

Heb jij veel lakjes van OPI in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

12 Reacties

 1. 29 augustus 2016 / 23:18

  We the female is mijn favoriet! OPI is sowieso mijn lievelings merk op het gebied van nagellak. Heb minimaal 25 potjes staan…

 2. 29 augustus 2016 / 21:10

  Ik had veel OPI lakjes in mijn stash. Ongeveer 3 jaar geleden spaarde ik ze, had er zo’n 50 denk ik. Maar die heb ik allemaal weggedaan. Nu heb ik er maar 3 ofzo. Maar deze collectie spreekt mij erg aan, ik ga hier zeker wat van aanschaffen.

 3. 29 augustus 2016 / 20:48

  Enorm leuke lakjes vooral de laatste 2, super tof! mooie collectie

 4. 29 augustus 2016 / 18:16

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind vooral die gele erg leuk!

 5. 29 augustus 2016 / 13:25

  Wat een mooie kleurtjes! Ik kan echt niet kiezen welke ik het mooiste vind. Blijft deze lak lang zitten bij jou? In welke winkels verkopen ze OPI in België?

 6. 29 augustus 2016 / 11:56

  Wauw deze kleurtjes!! Ik houd van OPI, kan echt niet zonder <3 deze kleurtjes zijn perfect voor het najaar!

 7. 29 augustus 2016 / 10:53

  Freedom of Peach vind ik zelf heel erg mooi. Dat had ik niet verwacht. Hoe blijft OPI bij jou zitten qua duur?

 8. 29 augustus 2016 / 10:23

  Ik zweer echt bij OPI! wat een mooie kleuren weer! Ik ga er zeker een aanschaffen maar ben nog niet zeker welke 🙂

 9. 29 augustus 2016 / 08:36

  Wat is We the Female een mooi kleur zeg!

 10. 29 augustus 2016 / 07:44

  Mooie herfstkleurtjes!

 11. 29 augustus 2016 / 06:30

  Er zitten echt een paar mooie herfstkleuren bij! Ik vind de namen ook echt super leuk. Persoonlijk kan ik niet wachten tot het herfst wordt haha, maar daar ben ik een uitzondering in. 😉