fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Beautyfavorieten Oktober 2016

Beautyfavorieten Oktober 2016

1 november, are you serious? Dit najaar beleef ik echt zo vreemd. Wij kwamen 30 september terug van (ZOMER!!) vakantie, toen was het een dag later al oktober en nu is het gewoon al november! Echt, waar blijft de tijd? Het is voor mij in ieder geval nogal bizer omdat ik zo laat op zomervakantie ging. Maar goed, wat doen we eraan? Juist, niet zoveel, haha! Begin van een nieuwe maand en dat betekent natuurlijk dat ik mijn favorieten van de vorige maand ga bespreken. Vandaag is het de beurt aan mijn Beautyfavorieten Oktober 2016. Benieuwd wat mijn Beautyfavorieten Oktober 2016 zijn? Lees dan zeker verder!

Beautyfavorieten Oktober 2016

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Oeh, deze Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge is echt een plaatje. De combinatie van de vorm, met de marble print en de rosé gouden verpakking heeft serieus mijn hart gestolen. Ik vind het zo chique en stijlvol. Pixiwoos, heel tof gedaan! Deze sponge heeft alles behalve de vormen van sponges (beautyblender, miracle complexion sponge etc.) die eerder op de markt verschenen. Deze sponge is in plaats van rond juist heel erg hoekig. Sterker nog, er is niets ronds aan. De vorm is een prachtige diamantvorm waardoor er in totaal 13 vlakken zijn! Grote vlakken voor foundation, de punt voor concealer en de wat kleinere vlakken voor bijvoorbeeld langs de neus, lippen en wenkbrauwen. Ik persoonlijk gebruik de sponge vochtig en vind hem ontzettend fijn om mee te werken. Ik gebruik hem bijna iedere dag.

Beautyfavorieten Oktober 2016

Too Faced Power of Makeup by Nikkie Tutorials Palette

Dit palette scoorde ik in Las Vegas en heeft vervolgens nog anderhalve week in mijn koffer gezeten zonder dat ik hem kon swatchen. Struggles!! Ik wilde de verpakking zo mooi mogelijk houden zodat ik mooie productfoto’s in Nederland kon maken. Dat is gelukkig gelukt. Na het maken van de foto’s kon ik echt niet wachten om het palette te swatchen. In beautyland zijn de meningen nogal verdeeld over het palette en ik hoopte stiekem heel erg dat ik juist wel enthousiast zou worden van de swatches. Hell yes, I did! Ik was op slag verliefd. Het palette heeft eigenlijk alles wat ik zoek in een palette. Mooie neutrale kleuren, knallende kleuren, 2 prachtige blushes, een bronzer en een highlighter. Come on, wat wil je nog meer? Ik werd in ieder geval ontzettend enthousiast en heb inmiddels al meerdere malen looks gemaakt met het Too Faced Power of Makeup By Nikkie Tutorials Palette.

Beautyfavorieten Oktober 2016

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Aaah Champagne Pop stond echt al een jaar op mijn wishlist. Ik kocht hem nooit en ik weet eigenlijk niet waarom. Toen Becca x Jaclyn Hill op de markt kwam met de Champagne Splits Duo was ik al helemaal in love. Hoe briljant? Een fantastische highlighter gecombineerd met een blush! Ik koos voor de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild en van deze keuze heb ik nog geen moment spijt gehad. Het was super lastig om te wachten met swatchen omdat natuurlijk eerst de productfoto’s moesten worden gemaakt, maar daarna kon ik eindelijk los! Sindsdien draag ik dit duo non-stop!!

Beautyfavorieten Oktober 2016

Real Techniques Your Picks Berlin Set

Yep, nog een Real Techniques product in dit artikel. Ik denk dat ik mijn hart een beetje verloren ben aan dit merk. Het is nu drie maanden geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met dit merk. Ik ontving de Real Techniques Ultimate Base Set en daar ben ik razend enthousiast over. Een tijdje later ontving ik de Miracle Diamond Sponge (die ik ook fantastisch vind) en daarna de Real Techniques Your Picks Berlin Set en toen was de liefde officieel. Kijk ten eerste even naar de meest fantastische vormgeving ooit die deze kwasten hebben. Een print met wit, zwart en felroze, hoe tof is dat? Daarnaast zijn alle kwasten ‘musthaves’ die gekozen zijn door fans en naar mijn mening zijn de kwasten zeker ‘musthaves’. Ik gebruik de set iedere dag met heel veel liefde en plezier.

Beautyfavorieten Oktober 2016

Marc Jacobs Divine Decadence

Aaahhh! Een nieuwe Decadence, namelijk de Marc Jacobs Divine Decadence. Als je mijn blog vorig jaar al volgde dan weet je dat ik echt dol ben op Marc Jacobs Decadence. Vorige winter was dit echt mijn signaure geur en kon ik er letterlijk niet genoeg van krijgen. Ik was dan ook razend benieuwd naar de ‘nieuwe’ decadence waarmee Marc Jacobs op de markt kwam. De geuren lijken echt niet op elkaar maar hebben wel dezelfde sensuele, sexy, vrouwelijke sfeer. Vond jij Decadence wat te zwaar? Probeer dan eens de Divine Decadence. Deze geur is echt heerlijk maar wel een stuk zachter dan dat de ‘normale’ Decadence is. Ik vind hem heerlijk en wissel beide geuren nu graag af.

Beautyfavorieten Oktober 2016

No7 Intelligent Color Foundation in Medium

Een intelligente foundation.. hmm! In eerste instantie had ik er niet echt veel vertrouwen in. Dit was trouwens ook mijn eerste kennismaking met het merk ‘No7’ dus ik was wel heel erg nieuwsgierig. Tijdens het reviewen deed ik de foundation op mijn handpalm en toen dacht ik: ‘Dit kan nooit goed komen’. De foundation die ik ontving was in de kleur medium maar de foundation zelf was echt mega donker. Veel donkerder dan mijn eigen huidkleur. Om de review toch compleet te maken besloot ik de foundation aan te brengen op mijn gezicht, en toen… Veranderde de kleur gewoon van super donker naar mijn eigen huidskleur. Hoe dan? Deze foundation is echt intelligent. Daarnaast is het een soort mousse substantie waardoor hij zich erg makkelijk laat aanbrengen en verdelen. Ik had het niet verwacht maar ik ben echt super enthousiast over de No7 Intelligent Color Foundation en gebruik hem bijna iedere dag.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Oktober 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van oktober 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 2 november 2016 / 11:23

  Je hebt echt hele mooie favorieten! Dat duo van Becca is echt zo mooi!

 2. 1 november 2016 / 17:21

  Wat een prachtige favorieten heb je

 3. 1 november 2016 / 13:32

  De tijd gaat echt snel he! November. Man! 🙂
  Leuke favourites!
  Ik ben ook echt heel benieuwd naar dat Nikkie palette!

 4. 1 november 2016 / 13:25

  Wow daar zitten een paar hele mooie items tussen! De geur ben ik vooral heel benieuwd naar!

 5. 1 november 2016 / 11:29

  Wauw wat een prachtige producten! De spons van RT wil ik ook nog is proberen! x

 6. 1 november 2016 / 11:26

  Oo Ja, decadence heb ik zelf ook! Moet hem alleen nog wat vaker gebruiken. En inderdaad, vind hem best wel zwaar. Waardoor ik hem dus eerder voor een avondje uit er bij pak. Misschien toch ook maar is wat vaker overdag dragen. Want het is zonde om zo’n geurtje te laten staan…

 7. 1 november 2016 / 10:29

  Dat Too Faced palette wil ik ook zo graag, ik vind hem zo mooi! En stiekem ook omdat ie van Nikki is, not going to lie 😉

 8. 1 november 2016 / 10:13

  Oh, ik word zo hebberig van deze producten! Ik vind eigenlijk alles heel mooi, fijn of interessant 😀

 9. 1 november 2016 / 09:56

  Wat een prachtige favorieten! Vooral dat duo van Becca, wow!

 10. 1 november 2016 / 09:42

  Wat een toppertjes laat je zien! Vooral je Nikkie Tutorials Palette vind ik zo onwijs mooi. Decadence van Marc Jacobs is ook een favoriet van mij, zo een fijne geur.

 11. 1 november 2016 / 08:46

  Het zijn ook wel echt mega mooie producten moet ik zeggen :O Zijn echt prachtplaatjes en geloof ook wel dat ze heel fijn werken 😀

 12. 1 november 2016 / 08:35

  Wat een mooie favorieten, Dat het BECCA duo hiertussen zou staan had ik natuurlijk wel aan zien komen :-0!

 13. 1 november 2016 / 07:28

  Ik vond het Becca duo je zo mooi staan! Mooie favorieten!