fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

Toen ik de Flamingo Park Collectie van MAC zag ging mijn hartje sneller kloppen. Wat een prachtige collectie. Zoveel mooie frisse, roze en koraal kleurtjes. Mega leuk vormgegeven met flamingo’s. Ik was echt compleet verliefd. Na heel lang twijfelen wat ik nou zou kopen, besloot ik te gaan voor een blush. De MAC What I Fancy Blush. Benieuw hoe deze blush mij bevalt?

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

Volgens mij hoef ik over de verpakking van MAC weinig uitleg te geven. De MAC What I Fancy Blush zit weer in de welbekende zwarte verpakking. Een doorzichtige bovenkant waardoor je goed kunt zien welke kleur het is. En weer strak, zwart en simpel zoals altijd.

Op de achterkant van de verpakking vind je de productnaam, ‘What I Fancy’. Tevens zie je het ook dat het hier gaat om een blush met een satin finish. Eigenlijk lijkt de ‘Satin’ finish heel erg op een matte finish. De Satin finish is alleen toch wat natuurlijker aan te brengen en hij blend heel erg mooi in met de huid. Het geeft een hele zachte en smoothy look.

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy blush is een vrij bijzondere kleur. Hij neigt de ene keer meer naar roze en de andere keer meer naar een koraalkleur. Één ding, het is wat mij betreft een hele frisse kleur en perfect voor de lente en de zomer. Hij heeft een warme ondertoon en dus een Satin Finish.

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush – Swatch

Hier zie je de MAC What I Fancy Blush geswatched op mijn arm. Tijdens het swatchen merk je goed dat de poeder echt heel erg zacht aanvoelt. Hij is mooi gepigmenteerd en je hoeft weinig moeite te doen om een mooie swatch te krijgen op je arm.

MAC What I Fancy Blush

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder blush. Op de middelste foto zie je mijn gezicht met de MAC What I Fancy Blush. Op de rechterfoto heb ik de rest van de look afgemaakt met de bronzer en highlighter uit het NARS Hot Sand Blush and Bronzer Duo.

MAC What I Fancy Blush

MAC What I Fancy Blush

Ik ben heel erg blij dat ik voor deze blush heb gekozen van MAC. Het is echt een hele frisse kleur en ik weet zeker dat hij bij heel veel looks mooi gaat staan. Zeker voor de lente en de zomer is het wat bij betreft een perfecte blush. Hij is mooi gepigmenteerd en door de fijne textuur blend mooi in met de huid. De kleur is goed op te bouwen en je kunt hem zo heftig maken als je zelf wilt.

Een eyeopener qua prijs: de powder blushes van MAC (zoals What I Fancy en MAC Peaches) kosten €22,50 en bevatten 6 gram. De mineralize blushes van MAC (zoals MAC Dainty) kosten €24,50 en bevatten 3,2 gram. De Miniralize Blushes zijn dus duurder en bevatten bijna de helft!

Let op: Het is een Limited Edition. Wil je heb dus ook bestellen, wacht hier dan niet te lang mee!

Heb jij iets gescoord uit de MAC Flamingo Park Collectie? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

23 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 21:13

  Wat een mooie blush, hij staat je heel mooi ! Liefs, Katja

 2. 29 maart 2016 / 18:57

  Wauw wat een pareltje! En wat een mooie foto’s ook:-)

 3. 29 maart 2016 / 12:19

  Wat een mooie blush, staat je ook goed! Ik vond de lipsticks uit de collectie niet heel denderend, 1tje vond ik ‘wel leuk’. Maar deze vind ik denk ik wel het mooiste uit de collectie!

  • 29 maart 2016 / 15:01

   Aah dankjewel Mieke! Ik vond de lipsticks ook niet super, ik had er ééntje op het oog maar die hadden ze helaas niet meer dus toen kocht ik deze blush. Daar heb ik achteraf helemaal geen spijt van! 🙂

 4. 29 maart 2016 / 10:55

  Heel moo ik heb ook een prachtige blush van MAC!

 5. 28 maart 2016 / 22:06

  Wat een mooie kleur, neutraal en draagbaar maar wel heel fris!

 6. 28 maart 2016 / 22:02

  Wat een frisse kleur, kun je goed hebben zeg! Ik zag hem en dacht inderdaad meteen: heerlijk kleurtje voor nu het wat lekkerder weer wordt 🙂 Ik merk altijd dat ik, zodra het weer beter wordt, ik grijp naar meer roze/perziktinten, terwijl ik een paar weken terug voor wat meer bruinere blushes ging. Ikzelf heb trouwens nog nooit de ‘gewone’ blushes van MAC uitgeprobeerd, alleen de mineralized varianten. Ben echt heel benieuwd, hij ziet er in ieder geval heel goed uit. X

  • 29 maart 2016 / 15:00

   Bedankt voor je reactie Kim! In de zomer pak ik inderdaad ook naar wat fellere, frisse kleurtjes zoals roze en koraal. Ik kan je de ‘normale’ blushes van MAC ook echt aanraden! 🙂

 7. 28 maart 2016 / 19:30

  Oh wauw deze kleur past echt zo ontzettend goed bij jou!

 8. 28 maart 2016 / 14:57

  Oh waaauw ik vind ‘m super pretty!

 9. 28 maart 2016 / 13:57

  Wat een mooie blush is dit staat je goed.

 10. 28 maart 2016 / 13:37

  Wat een frisse kleur zeg, staat je echt heel erg goed!

 11. 28 maart 2016 / 12:20

  Ohh, tis echt een mooie, frisse kleur zeg ♥

 12. 28 maart 2016 / 11:04

  Oh wauw. De collectie trok mij niet zo, tot dat ik deze zag! Haha. Hij is echt heel erg mooi. Als ik hem nog kan bemachtigen doe ik het!

  • 29 maart 2016 / 14:59

   Jaaa ik vind hem ook zo mooi! Als je hem nog kan bemachtigen, zeker doen!

 13. 28 maart 2016 / 10:25

  Die kleur staat jou nog eens een potje goed zeg! Heerlijk zomers gezicht krijg je ervan! Erg mooi! Fijne review ook weer, Xoxo

  • 29 maart 2016 / 14:59

   Haha wat een leuke en lieve reactie. Heel erg bedankt x

 14. 28 maart 2016 / 10:15

  Ik koop geen MAC meer, maar ze hebben prachtige blushes, Ik houd ook echt van dit soort kleuren!

 15. 28 maart 2016 / 10:02

  Hij is echt heel mooi! Zacht en ook een beetje warm. Vind hem je prachtig staan meid!

 16. 28 maart 2016 / 09:18

  Wat een mooie kleur is dit en wat staat hij je goed :-).

 17. 28 maart 2016 / 09:05

  Ik wil ook zo graag een blush van MAC, maar het is er nog niet van gekomen. Heel erg mooi is deze!