fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Over Mij

Over mij

Ik werk op een evenementenbureau 

Mijn naam is Lindsey Beljaars, 28 jaar oud en woon in een dorpje dichtbij Breda. Ik werk fulltime als bedrijfsleider op een evenementenbureau met als core business bedrijfsuitjes in-en rondom de Biesbosch. Ik ben hier o.a. verantwoordelijk voor de sales, marketing en SocialMedia-kanalen. Daarnaast schrijf ik alle teksten voor websites, flyers, advertenties, persberichten e.d. en ben ik het aanspreekpunt voor het personeel. Daarnaast ben ik eigenaresse van deze persoonlijke beauty- en lifestyleblog lindseybeljaars.nl

Ik ben een communicatiespecialist

In 2013 ben ik de opleiding HBO Communicatie Deeltijd gestart aan de Avans Hogeschool te Breda. In 2017 heb ik mijn diploma HBO Bachelor of Communications behaald wat betekent dat ik mij vanaf dat moment een ‘communicatiespecialist‘ mag noemen.

Tijdens deze studie is mijn passie voor schrijven gegroeid en ben ik mij meer met beauty gaan bezighouden. Ik heb er lang over nagedacht, maar ben uiteindelijk toch gestart met mijn blog. Zo kan ik mijn passie voor schrijven en beauty combineren op mijn eigen stukje internet.

Mijn Blog/Vrije Tijd 

Natuurlijk is deze blog mijn hobby. Ik vind het heerlijk om na het werk of in het weekend lekker artikelen te typen en nieuwe producten te testen. Hiernaast houd ik erg van koken en reis ik graag. Zo ga ik ieder jaar op zowel wintersport als met zomervakantie en probeer ik minimaal 2 stedentripjes mee te pakken. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden op mijn Kawasaki Ninja of een drankje doen in Breda met vrienden.

Zelf noem ik mijn blog een persoonlijke beauty- en lifestyleblog. Naast beauty-gerelateerde artikelen vindt je hier ook leuke recepten, reisverslagen, fashionposts in de vorm van shoplogs en OOTD’s en zal ik zo nu en dan een leuke TAG invullen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt tussen mijn artikelen en een reactie achterlaat!

Wilt u contact met mij opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Bezoek dan mijn contact/samenwerking pagina. 

 

3 Reacties

  1. 14 februari 2024 / 10:10

    how can call you I sent email there was not responce plse

  2. 5 december 2021 / 19:52

    Leuk dat je het samen met je moeder doet!❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.