fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Artdeco Sun Blusher

Artdeco Sun Blusher

Dit is het eerste product dat ik probeer van Artdeco. Al zo vaak zag ik het merk voorbij komen op verschillende blogs maar zelf had ik er nooit iets van geprobeerd. Nieuwsgierig, dat was ik wel! Vooral naar de Artdeco Sun Blusher. En toevallig genoeg ontving ik deze blush. Dus is het nu hoog tijd om hem te reviewen!

Artdeco Sun Blusher


Artdeco Sun Blusher

Een blushreview, het is alweer even geleden! De Artdeco Sun Blusher zit in een prachtige ronde verpakking. Hij is bruin/bronskleurig met gouden en zwarte details. Op de deksel vind je nog een tof ‘mandala’ achtige print en heel subtiel ‘Artdeco’ erop. Op de achterkant vind je wat extra productinformatie en hier staat dus ook Sun Blusher – Limited Edition op. Dit product komt uit de Artdeco ‘Hello Sunshine’ Collectie 2016 en is te verkrijgen in één kleur.

Artdeco Sun Blusher

De verpakking voelt heel stevig en degelijk aan. Je vindt op de verpakking een knopje waarmee je hem kunt openen. Dan komt de prachtige binnenkant van deze blush tevoorschijn en een spiegeltje. Vooral het patroontje in de blush spreekt me ontzettend aan, echt prachtig! 

Artdeco Sun Blusher

Deze Artdeco Sun Blusher is niet alleen een blush. Het is naar mijn mening echt een bronzer, blush en highlighter in één. Het perfecte product om je gezicht die heerlijke bronzy, sunkissed glow te geven. De blush is waterproof en bevat ook nog eens SPF12, vitamine C en E dat de huid voedt en dankzij het mineraal ‘sericite’ voelt de huid extra fijn aan. Daarnaast is de Sun Blusher vrij van parfum, parabenen, lanoline en oliën.

Artdeco Sun Blusher

Hierbij de poeder van dichtbij gefotografeerd. De foto links is gemaakt zonder flitser en de foto rechts met flitser. Op de foto met flitser zie je de shimmers een stuk duidelijker.

Artdeco Sun Blusher

Op beide foto’s zie je van boven naar beneden:

 • Alle drie de kleuren gemengd
 • De highlighter
 • De Blush
 • De Bronzer

De foto links is gemaakt zonder flitser en de foto rechts met flitser. Op deze foto’s zie je goed dat alle kleuren glans bevatten en dat die sunkissed glow echt aanwezig is. De highlighter bevat de meeste shimmers.

Artdeco Sun Blusher

Tijd om deze Artdeco Sun Blusher aan te brengen op mijn wangen. Op de foto links zie je mijn gezicht zonder de blush en op de foto rechts met de blush. Ik ben met mijn kwast gewoon door alle drie de kleuren gegaan en heb ze gemixt aangebracht op mijn gezicht. Het poeder is echt heel fijntjes dus rag er niet keihard met je kwast doorheen maar doe dit subtiel. De blush laat zich makkelijk aanbrengen en is mooi op te bouwen. Toen ik tevreden was met het resultaat ben ik met een kleine kwast nog even alleen in de highlighter gegaan en heb deze aangebracht op het hoogste puntje van mijn jukbeenderen.

artdeco sun blusher

Artdeco Sun Blusher

Wauw! Wat ben ik blij met deze Sun Blusher van Artdeco. Naar mijn mening is het echt een pareltje. Absoluut een musthave voor de zomer. Zie je het al voor je? Je gezicht heerlijk gebruind door de zon en dan deze prachtige sunblusher op je wangen? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het echt een fantastisch product vind. Deze gaat sowieso mee op vakantie.

De Artdeco Sun Blusher bevat 9 gram en is voor €17,95 te koop bij Douglas.

Wat is jouw favoriete ‘sunkissed glow’ product? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

24 Reacties

 1. Ilse van Dreven
  25 augustus 2016 / 16:33

  Geprobeerd de Blusher bij Douglas te krijgen maar zij zeggen dat het uit het assortiment is. Het is een item van 2015. Niet meer aan te komen dus.
  Heel jammer want hij is prachtig. Enig idee waar ik hem nog kan kopen.

  Ilse van Dreven

 2. 11 juli 2016 / 06:46

  Wat een plaatje! Het lijkt mij een plezier om deze bronzer te gebruiken.

  Het resultaat is mooi, maar tot subtiel.

 3. 7 juli 2016 / 14:15

  wat een prachtige Sunny glow!

 4. 7 juli 2016 / 11:16

  Wat een prachtige blush! En ook een mooi prijsje zeg!! Die ga ik zeker onthouden!

 5. 7 juli 2016 / 09:38

  Wat een mooie verpakking!

 6. 7 juli 2016 / 01:26

  Ik vind hem heel mooi, leuke verpakking ook!

 7. 6 juli 2016 / 21:27

  Wat een mooie Blush, staat je prachtig meid 🙂
  X

 8. 6 juli 2016 / 16:29

  Hijs echt prachtig!

 9. 6 juli 2016 / 15:12

  Ik vind dit echt zo een prachtige bronzer. Zo een zomers effect ook. I LOVE IT!

 10. 6 juli 2016 / 12:08

  Erg mooi product, zeer natuurlijk! Mooi Linds!

 11. 6 juli 2016 / 11:40

  Wat een beauty! Duidelijke review ook, vooral die foto’s met en zonder flits. Lekker compleet, vind ik fijn. Alleen jammer dat de foto van jezelf een beetje pixelig is, denk dat het effect beter zichtbaar is als de foto scherp is.

 12. 6 juli 2016 / 11:32

  Wat een mooie blush! Staat je heel goed! Ik ga hier ook maar eens naar kijken, want ik ben heel benieuwd hoe ‘ie op mijn huid uitpakt!

 13. 6 juli 2016 / 11:27

  Wat een mooie blush! Zo handig dat ’t 3 kleurtjes zijn. De verpakking ziet er ook heel mooi uit.

 14. 6 juli 2016 / 10:46

  Helemaal akkoord, het is echt een juweeltje van een poeder, zo mooi.

 15. 6 juli 2016 / 10:14

  Deze is echt heel mooi zeg.

 16. 6 juli 2016 / 10:02

  Ik vind hem ontzettend mooi <3 Het resultaat is ook heel subtiel, love it!

 17. 6 juli 2016 / 09:45

  Dit is momenteel echt mijn favoriete blush! Ik vind hem zo mooi <3

 18. 6 juli 2016 / 09:35

  Wat een mooi product!
  Liefs,
  Yara

 19. 6 juli 2016 / 09:14

  Hij is echt prachtig!

 20. 6 juli 2016 / 08:48

  Wat een mooie, zomerse gloed! Het staat heel warm, zonder dat het overdreven is. Ik heb nog nooit iets uitgeprobeerd van Artdeco. Maar als ik iets moet kiezen dan wordt het zo iets. Prachtig!

 21. 6 juli 2016 / 08:33

  Wat een mooie bronzer!

 22. 6 juli 2016 / 08:13

  Alle reviews die ik over dit product heb gelezen spraken mij aan. Deze ook weer. Ik vind het ook een parel :-)!

 23. 6 juli 2016 / 08:10

  Mooie blush! <3 Geeft je echt een sunkissed effect