fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Beautyfavorieten September 2016

Phoe.. en dan is het weer oktober. Dat betekent dat ik letterlijk net terug ben uit Amerika. Mijn reis kondigde ik aan in het artikel ‘Off to the West Coast of America‘. Verder heb je waarschijnlijk op mijn blog weinig gemerkt van mijn reis. Er kwam namelijk iedere werkdag gewoon, zoals normaal, een artikel online. Maar een nieuwe maand betekent dat het weer tijd is voor mijn Beautyfavorieten September 2016. Ben jij benieuwd wat mijn favorieten waren de afgelopen maand? Lees dan mee!

Beautyfavorieten September 2016

LUSH 9 to 5 Reinigingslotion

Dat ik fan ben van LUSH is sowieso geen geheim. Al probeerde ik voorheen voornamelijk de bathbombs en de showergels uit. Toen ik laatst bij LUSH kreeg ik de LUSH 9 to 5 Reinigingslotion mee naar huis. Super leuk en ik kon niet wachten om het uit te testen. Tijdens mijn eerste gebruik was ik echt al mega enthousiast.  De reinigingslotion heb ik meegenomen naar Amerika en ik heb hem tijdens mijn reis met veel plezier gebruikt.

 Beautyfavorieten September 2016

Etos Color Care Lipstick in Juicy Gossip

Ja.. ik ben fan van deze lipsticks. In mijn Beautyfavorieten Augustus 2016 stond de kleur ‘Kylie’s Fave’ tussen mijn favorieten en deze keer is Juicy Gossip aan de beurt. De Nieuwe Etos Color Care Lipsticks zijn mooi gepigmenteerd, houden mijn lippen gehydrateerd en blijven goed zitten. Juicy Gossip is een mooie neutrale kleur en staat eigenlijk bij iedere look super. Absoluut een favoriet van de afgelopen maand.

Beautyfavorieten September 2016

GHD Soft Curl Tong

Voordat ik naar Amerika vertrok ontving ik een prachtige krultang van GHD, namelijk de GHD Soft Curl Tong. Ik reviewde de krultang met heel veel plezier en was super enthousiast. Sowieso ben ik de laatste tijd fan van een mooie slag in mijn haar en deze tang is daar absoluut perfect voor. Een top tang als je het mij vraagt!

Beautyfavorieten September 2016

Essie Gel Couture Collectie in ‘Sew Me’

Oke.. even serieus! Deze nagellak is echt te top voor woorden. Ik heb de Essie Gel Couture Collectie uitgebreid gereviewed op mijn blog en dat was al een erg positieve review. De nagellak bleef lang zitten en ik was enthousiast. Ik besloot voor mijn reis naar Amerika mijn nagels te lakken in de kleur ‘Sew Me’. Een mooi neutraal kleurtje dat bij iedere outfit matched. Met het lakken van mijn nagels ben ik een hele tijd bezig geweest. Twee mooie, dekkende lagen van de kleur en daarna de topcoat er overheen. Het moest perfect zijn zodat het zo lang mogelijk bleef zitten. En geloof me.. dat deed het! De nagellak heeft serieus 2 weken op mijn nagels gezeten zonder te chippen. Het heeft me echt enorm verrast. Neem bij deze nagellak dus de tijd om het er perfect op te krijgen en je hebt er twee weken plezier van.

Beautyfavorieten September 2016

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Mijn huid is erg makkelijk en ik vind dan ook gewoon vrij neutrale en simpele gezichtsverzorging het fijnste. De laatste tijd gebruik ik de Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging en ik ben hier erg over te spreken. Een lijn die ik zeker opnieuw zou kopen!

Dit waren mijn Beautyfavorieten September 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van September 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 3 oktober 2016 / 21:41

  Ik ben heel benieuwd naar de essiie gel lakken.

 2. 3 oktober 2016 / 21:29

  De reinigingslotion van Lush lijkt me super fijn!! En de lipstick van Etos staat nu ook op mijn wishlist

 3. 3 oktober 2016 / 21:01

  Wat een mooie favorieten! Ik heb de Essie Gel couture nagellak ook net aangeschaft en ben heel benieuwd hoe ik ze ga vinden! X

 4. 3 oktober 2016 / 19:30

  Mooie favorieten, die lipstick van de Etos is heel erg mooi ๐Ÿ™‚

 5. 3 oktober 2016 / 14:59

  Ahh die lipstick is echt zo mooi he!
  Zelf ben ik ook dol op 9 to 5 van Lush, super fijn product <3

 6. 3 oktober 2016 / 10:42

  Fijne favorieten! Ik vind Juicy Gossip ook zo mooi, heel fijn voor iedere dag! Ik ben erg benieuwd naar je review van de GHD tang, ik ga hem zo even lezen :).

  • 3 oktober 2016 / 22:30

   Thanks Liset, mooi kleurtje hรจ! Wat vond je van mijn review van de GHD Tang?

 7. 3 oktober 2016 / 10:03

  Fijne producten Linds! Ik moet nog steeds een product van Lush kopen, misschien komt daar verandering in!

 8. 3 oktober 2016 / 09:20

  Wauw, die nagellak! Als ‘k m tegen kom ga ik ‘m zeker halen, ik houd echt van die naturel tinten.

 9. 3 oktober 2016 / 09:11

  Die lipstick is echt een mooie kleur! En die lakjes zijn ook gaaf ๐Ÿ˜€ Lush forever! Dat spul lijkt me echt heel fijn. Leuk lijstje ๐Ÿ™‚

 10. 3 oktober 2016 / 09:11

  Die lipstick van Etos ziet er echt goed uit! En wat een bijzonder flesje heeft die nagellak van Essie! Dit heb ik nog niet eerder gezien ๐Ÿ˜€ Hopelijk heb je een hele fijne vakantie gehad!

 11. 3 oktober 2016 / 09:04

  Hele mooie favorieten Lindsey! Ik ben zelf vooral heel erg benieuwd naar de reinigingslotion van Lush en de gellak van Essie!

 12. 3 oktober 2016 / 07:22

  Leuke producten! En wat een leuk kleurtje van Essie!

 13. 3 oktober 2016 / 06:47

  Wat een fijne favorieten. Ik vind dat lakje van Essie zo mooi!

 14. 3 oktober 2016 / 06:27

  Wat top van die nagellak zeg! Die wil ik ook nu! Ik ben heel.benieuwd naar het verslag van je reis ๐Ÿ™‚

  • 3 oktober 2016 / 22:29

   Lief; dankjewel! Nog even wachten, woensdag komt het eerste artikel online x