fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Contact/Samenwerking

Hi! Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven, PR-bureaus en webshops samen te werken en ik heb met mijn blog dan ook al met meerdere bedrijven succesvol samengewerkt. Er zijn diverse soorten samenwerkingen mogelijk die ik hieronder graag toelicht. 
 • Lindsey Beljaars – over mij pagina
 • E-Mail: info@lindseybeljaars.nl
  • Neem contact met me op voor meer informatie, adresgegevens of actuele statistieken.

Product- of Dienst Review

Veel bedrijven benaderen mij om een product of dienst te reviewen. Daar sta ik altijd voor open! Alle producten die ik review test ik altijd zeer uitgebreid zodat ik er een goed en eerlijk artikel over kan schrijven waar mijn bezoekers ook echt iets aan hebben. Ik besteed daarnaast veel aandacht aan de fotografie van de producten en zorg ervoor dat ze zo goed en realistisch mogelijk verschijnen op mijn blog.

Advertorial

Een geschreven artikel, oftewel een advertorial. Ik zie een advertorial niet als reclamepraatje maar als een goed geschreven en informatief artikel waarin ik de door u gewenste linkjes verwerk. Het liefst schrijf ik een advertorial zelf en voeg ik mijn eigen foto’s toe om ervoor te zorgen dat de content perfect past bij de rest van de content op mijn blog. Het is mogelijk zelf een artikel inclusief foto’s aan te leveren maar hierin ben ik wel erg kritisch en zal ik het artikel hier en daar, in overleg, graag aanvullen met mijn eigen input.

Overig

Een product- of dienst review of een advertorial zijn de meest voorkomende samenwerkingen. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een winactie, Social Media Posts of het plaatsen van een banner in de sidebar van mijn website. Heeft u een ander voorstel? Daar sta ik altijd voor open! Laat dit mij weten door te mailen naar onderstaand mailadres.

Mediakit bij Linkpizza

U kunt mijn mediakit opvragen via info@lindseybeljaars.nl maar deze staat ook op Linkpizza. Dit is een super handige website vol met blogs, waaronder dus ook die van mij. Via Linkpizza kun je een campagne uitrollen en hieraan zitten vele voordelen aangezien een samenwerking via LinkPizza inzicht geeft in de views, reads, clicks en sales van een blogger.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@lindseybeljaars.nl en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Disclaimer: op mijn blog lindseybeljaars.nl verschijnen iedere werkdag artikels waarbij alle rechten van eigendom betreffende teksten en foto’s liggen bij lindseybeljaars.nl. Het kopiëren, verspreiden en gebruik van tekst en fotografie is niet toegestaan zonder dat dit schriftelijk is overeengekomen met lindseybeljaars.nl. In een review geef ik altijd mijn eerlijke mening en mijn mening zal niet anders zijn over een product dat ik zelf koop of dat ik krijg opgestuurd. In mijn review zal ik altijd onderaan vermelden dat ik het product heb ontvangen met de zin: ‘dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen’. Een advertorial of betaalde samenwerking wordt onderaan het artikel altijd aangeduid met ‘€€€’ Lindseybeljaars.nl is niet aansprakelijk directe of indirecte schade ten gevolg van het gebruik van lindseybeljaars.nl 

2 Reacties

 1. 7 juli 2022 / 04:46

  Hi there,
  I am a reader of your blog have been reading your blog (#lindseybeljaars.nl
  #) for some time. Your content is really attractive and well meets the needs of readers.

  I’m contacting to see if I have the opportunity to submit sponsored posts to your blog. I’ve noticed that the topics of these articles are very popular with your readers. It will be much appreciated if the details for this kind of deal and cooperation could be provided. Thanks and look forward to your early reply.

  Kind Regards

 2. Jerrold Jevons
  8 augustus 2020 / 00:32

  helllo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.