fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Beautyfavorieten Mei 2016

1 juni, phoeee! Nog 20 dagen en dan is het officieel zomer. Maar voor nu ga ik toch eerst even mijn Beautyfavorieten Mei 2016 bespreken. Ben jij benieuwd welke beautyproducten ik in mei het meest heb gebruikt? Lees dan zeker verder.

Beautyfavorieten Mei 2016

IsaDora Twist-Up Matt Lips

IsaDora.. een merk dat ik pas sinds kort ken. Ik heb meerdere producten van dit merk gereviewed, waaronder het Eyeshadow Quartet in Urban Green en de Perfect Moisture Lipstick in Bohemian Rose. Dit vond ik beide echt top producten. De IsaDora Twist-Up Matt Lips in Bohemian heeft mij ook alles behalve teleurgesteld. Wat een mooie kleur is dit zeg. Na het swatchen is hij mijn tas in gegaan en daarna heb ik hem er niet meer uitgehaald. Ik gebruik hem heel erg graag.

Beautyfavorieten Mei 2016

MUA Velvet Lip Lacquer in Tranquility

Liquid Lipsticks, eerlijk gezegd nooit echt mijn favoriet. Een ‘gewone’ lipstick heeft bij mij toch altijd de voorkeur. Maar de MUA Velvet Lip Lacquer in Tranquility heeft mij echt verrast. Het is een hele fijne liquid lipstick die prachtig matte opdroogt en goed blijft zitten. De kleur is echt een nudekleur die goed bij mijn huid staat. Echt een aanwinst dus.

Beautyfavorieten Mei 2016

Andrélon Kokos Boost

Ik heb een hele lange tijd de Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie gebruikt. Echt een hele fijne lijn en ik gebruikte hiervan de shampoo, de conditioner en het 1-minuut masker. Andrélon is sinds kort met een nieuwe lijn op de markt gekomen, namelijk de Andrélon Kokos Boost lijn. Speciaal ontwikkelt om fijn haar meer volume te geven. Van deze lijn gebruik ik de shampoo, de conditioner en de verzorgingsspray. Stuk voor stuk hele fijne producten die ik de afgelopen maand erg graag gebruikt heb.

Beautyfavorieten Mei 2016

Makeup Geek Oogschaduws

Tsja.. moet ik hier überhaupt iets over zeggen? Ik denk eerlijk gezegd van niet, maar ach, laat ik het toch maar doen. Ik kreeg deze Makeup Geek Oogschaduws voor mijn verjaardag van mijn ouders. Een small z-palette helemaal gevuld, waaauw.  De kleuren heb ik wel zelf uitgekozen en ik koos expres voor een heel veelzijdig palette. Een palette waar je een everydaylook mee kunt maken, een avondlook inclusief een pop of color door het groen en blauw. Als ik nu op vakantie ga hoef ik in ieder geval niet te twijfelen over welk palette ik meeneem, want de oogschaduws zijn perfect gepigmenteerd en ik kan er qua kleuren alle kanten mee uit.

Beautyfavorieten Mei 2016

MAC Mineralize Blush in Dainty

Dainty was ik eerlijk gezegd een beetje vergeten. Het is een blush die ik al een hele tijd in mijn stash heb en nu weer heb herontdekt. Deze MAC Mineralize Blush in Dainty is gewoon echt prachtig en ik draag hem met heel veel plezier. Hij geeft een heel mooi, zacht roze, fris glossje op mijn wangen en staat eigenlijk bij iedere look top.

Beautyfavorieten Mei 2016

Etos Mega Volume Mascara

Ik ben altijd fan geweest van high-end mascara’s. Tot mijn favoriete behoren dan ook absoluut de Chanel Le Volume de Chanel en de Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Deze mascara’s gebruik ik vooral in het weekend bij de wat heftigere looks. Doordeweeks gebruik ik vaak een budgetmascara en de afgelopen maand heb ik vooral de Etos Mega Volume Mascara gebruikt. Echt een prima mascara als je het mij vraagt.

Beautyfavorieten Mei 2016

LUSH  Melting Marshmallow Moment

Als je mijn blog al een tijdje leest, dan weet je dat ik echt een badeend ben. Alleen als ik echt heel veel haast heb dan spring ik snel onder de douche, maar anders ga ik altijd heerlijk in bad. Deze maand probeerde ik de LUSH Melting Marshmallow Moment uit. Een superleuke Luxury Bath Melt die zorgt voor een heerlijk verzorgend bad. Daarnaast laat hij ook super subtiele glitters achter op de huid. Ik heb echt genoten van dit bad!

Beautyfavorieten Mei 2016

Albert Heijn Romige Kokos Yoghurt

Dit is geen beautyfavoriet dus hij hoort niet thuis in dit rijtje.. maar ik kon het gewoon niet laten. Tijdens Mijn Vakantie in Castellane ontdekte ik in Frankrijk Kokos Yoghurt. Ik vond dit echt zoo lekker dat ik, eenmaal in Nederland, gelijk bij de Albert Heijn ging kijken of dat ze dat hadden. En ja hoor.. Albert Heijn, eigen merk, Kokos Yoghurt, 2 voor €0,99! Ik denk dat ik de afgelopen maand, zonder te liegen, minimaal 15 à 20 van deze yoghurtjes heb gegeten. Whahah.. Ik ben verslaafd!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Mei 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Mei 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 2 juni 2016 / 16:20

  Mooie en fijne favorieten!

 2. 2 juni 2016 / 13:31

  Oehh..mooie favorieten, de blush van Mac is inderdaad een prachtige blush 🙂
  X

 3. 1 juni 2016 / 21:29

  Wat leuk dat die koko’s yoghurt er tussen staat. Daar ben ik nu wel heel erg benieuwd naar geworden.

 4. 1 juni 2016 / 18:38

  Leuk om je favorieten te zien! Er zitten veel producten tussen waar ik nog benieuwd naar ben!

 5. 1 juni 2016 / 18:36

  Mooie favorieten heb je, die ‘kokos boost’ van Andrélon kende ik nog helemaal niet joh!

 6. 1 juni 2016 / 18:35

  Wat een mooie producten allemaal! De Makeup Geek eyeshadows vind ik echt heel mooi!

  • 2 juni 2016 / 16:08

   Thanks Iris! Ben ook nog steeds super blij met mijn Makeup Geek oogschaduws

 7. 1 juni 2016 / 17:10

  Heb nog zitten zoeken bij onze AH naar die kokos yoghurt, niks gevonden hier. Misschien bij een groter filiaal. Dainty is hier ook nog steeds favoriet. Die blijft mooi <3

 8. 1 juni 2016 / 15:16

  Wat een mooie items! Naar de kokos lijn van andrelon ben ik ook erg benieuwd maar ik heb nog zoveel shampoo staan dat ik die eerst op maak. Zou die krijg eens proberen! Dainty lijkt me ook prachtig van MAC. IsaDora is een nog vrij onbekend merk voor mij daar heb ik niets van, lijkt me ook een prima product!

 9. 1 juni 2016 / 14:10

  Je hebt hele mooie favorieten. Ik wil ook nog een keer zo een z palette vullen

 10. 1 juni 2016 / 13:56

  Wat een prachtige favorieten heb je zeg!

 11. 1 juni 2016 / 13:10

  Als ik de bad producten van Lush zie ga ik nog harder balen dat wij geen bad meer hebben! Daarom bewaar ik de boms voor een weekendje weg of een reisje 🙂 Heerlijk. IsaDora is een merk wat ik bij V&D zag en nu wel spijt heb dat ik toen niets gekocht hebt, de Twist-Up Matt Lips is een perfect kleurtje voor mij <3

 12. 1 juni 2016 / 13:08

  Leuke favoriete Lindsey! Ik wist niet dat de mascara van Etos ook fijn was!
  Liefs,
  Elles

 13. 1 juni 2016 / 12:58

  Oe ik kan jouw favorieten lijstje zo overnemen op mijn blog, haha! Ik ben dol op bijna alles. Vooral dat Lush product vind ik zoooo lekker ruiken en de lip lacquer vind ik ook prachtig

  • 2 juni 2016 / 16:07

   Hihih leuk dat je dezelfde favorieten hebt!! X

 14. 1 juni 2016 / 09:49

  Wat ziet alles er leuk uit zeg. MAC Dainty staat nog op mijn wishlist!

 15. 1 juni 2016 / 09:01

  Dat zijn er heel wat Linds! Na je reviews lijken me dit ook zeker fijne producten 🙂

 16. 1 juni 2016 / 07:30

  Mooie favorieten heb je. Dainty van MAC is ook erg mooi.

 17. 1 juni 2016 / 07:04

  Wat een mooie favorieten! Heerijk die cocosboost-lijn van Andrelon! x

  • 2 juni 2016 / 16:07

   Dankjewel! Jaa die is top hè? 🙂