fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Beautyfavorieten Augustus 2016

Beautyfavorieten Augustus 2016

September.. wat ben ik blij met jouw komst! Terwijl iedereen naar school is of inmiddels weer aan het werk is, heb ik mijn zomervakantie nog voor de boeg. Ik ga namelijk op volgende week drie weken lang een roadtrip maken door West-Amerika. Ik kan gewoon echt niet wachten. Augustus was voor mij vooral heel veel werken, werken, werken en in september kan ik eindelijk heerlijk genieten van mijn vakantie. Maar natuurlijk is het nog wel tijd voor mijn Beautyfavorieten Augustus 2016. Ben jij benieuwd wat mijn favorieten waren de afgelopen maand? Lees dan mee!

Beautyfavorieten Augustus 2016

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Shower foam

Begin augustus ontving ik een pakketje met daarin de Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil lijn. Een product daarvan is de Shower Foam en ik ben echt dol op shower foams. Deze van Kruidvat vind ik ook echt fantastisch en doet absoluut niets onder voor de shower foams van bijvoorbeeld Rituals. Het is een heerlijk zachte foam die mega lekker ruikt. Na het douchen blijft de geur nog even heerlijk hangen en ik vind hem gewoon echt heel fijn. Zeker gezien de prijs ga ik hem absoluut nog vaker kopen.

Beautyfavorieten Augustus 2016

Kérastase Bain Après Soleil

After Sun, we kennen het allemaal. Maar dan wel voornamelijk After Sun voor ons lijf. Deze Kérastase Bain Après Soleil is een After Sun voor het haar. Hoe briljant? Niet alleen je huid heeft het af en toe zwaar te verduren met de zon, je haar zeker ook. Na een dagje zonnen was ik mijn haar dan ook met deze shampoo!

Beautyfavorieten Augustus 2016

Catrice Prime and Fine Brightening Eyeshadow Base

Voorheen gebruikte ik altijd de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Zonder het ‘brightening’ effect. Deze was op en ik had een nieuwe nodig. Ik besloot de Catrice Prime and Fine Brightening Eyeshadow Base eens te proberen. Hier ben ik echt super tevreden over omdat het oogschaduws inderdaad echt een ‘brightening’ effect geeft. Dit was dan ook absoluut mijn favoriete oogschaduwbasis en ik heb deze de hele maand gebruikt!

Beautyfavorieten Augustus 2016

Maybeauty The Incredible Face Mask

Deze maskers vond ik zo super leuk om te proberen! De Maybeauty The Incredible Face Mask zijn namelijk de bekende ‘blackhead’ mask die je vast weleens op een filmpje voorbij hebt zien komen. De maskers kun je gebruiken op je hele gezicht maar ik heb ze plaatselijk aangebracht op mijn neus en kin. Ik kan je vertellen dat ze echt werken en ik gebruik de maskers graag!

Beautyfavorieten Augustus 2016

Etos Color Care Lipstick in Kylie’s Fave

Op 1 september, vandaag dus, breidt Etos het make-up assortiment uit met 5 Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. In totaal komen er 3 nieuwe nudekleuren en 2 nieuwe trendkleuren. Kylie’s Fave is één van de nieuwe nudekleuren en het is niet alleen Kylie’s Fave maar ook Lindsey’s Fave. Het is namelijk echt een hele mooie, warme nudekleur en ik ben er dol op! Een uitgebreide review van deze lipsticks komt volgende week online.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Augustus 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Augustus 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 1 september 2016 / 23:41

  hele leuke/mooie producten zitten er tussen! Ik wil die douche foam en Etos lipsticks nog een keer proberen 🙂

 2. 1 september 2016 / 17:26

  Wat een mooie producten! Dat masker wil ik zeker een keer proberen! <3

 3. 1 september 2016 / 14:53

  Wat een leuke producten zitten er weer bij! Ik ben heel benieuwd hoe die lipstick je staat!

 4. 1 september 2016 / 11:33

  Mooie producten! De kleur van de lipstick van Etos ziet er super gaaf uit. Die ga ik eens bekijken in de winkel

 5. 1 september 2016 / 09:52

  Die lipstick ziet er prachtig uit, ik ben heel benieuwd naar hoe hij je staat! En wat fijn dat de primer zo goed werkt, leuk dat hij een oplichtend effect geeft :).

 6. 1 september 2016 / 09:38

  Ben zo onwijs benieuwd naar de Spa Secret lijn! Wil de douche foam gaan testen 🙂

 7. 1 september 2016 / 09:24

  Wat een hoop heerlijke en mooie producten! Ben zelf vooral erg benieuwd naar de Spa Secrets lijn!

 8. 1 september 2016 / 09:03

  Mooie producten Linds! <3

 9. 1 september 2016 / 08:07

  Zitten leuke producten tussen!