fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Beautyfavorieten Juni 2016

Beautyfavorieten Juni 2016

Juni, de maand waarin het officieel zomer werd. Hebben we echt zomer gekregen? Niet echt, want het heeft heel veel geregend en de zon heeft zich maar weinig laten zien. In juni heb ik vooral heel veel gewerkt en weinig make-up gedragen. Toch bespreek ik vandaag mijn Beautyfavorieten Juni 2016. Benieuwd wat mijn Beautyfavorieten Juni 2016 zijn? Lees dan zeker verder.

Beautyfavorieten Juni 2016

L’Occitane Verbena Eau de Toilette

Dit is mijn eerste kennismaking met parfums van L’Occitane. Het is een limited edition omdat het parfum alweer zijn 40ste jaar viert. De  L’Occitane Verbena Eau de Toilette is een hele frisse geur dat heel veel citrusnoten in zich heeft. De eerste 10 minuten na het opspuiten ruikt deze Eau de Toilette echt naar een citronellakaars. Ik dacht echt: ‘Gadverdamme!’ Maar, ik besloot de geur wat langer op de laten en na die 10 minuten werd de geur wat warmer en bloemiger en begon ik hem eigenlijk enorm te waarderen. Uiteindelijk heb ik dit parfum de afgelopen maand regelmatig gedragen en vind ik hem eigenlijk echt heerlijk!

Beautyfavorieten Juni 2016

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Deze Sans Soucis Moisture Aqua Benefits crème is echt top. Het is een ‘anti-age’ cream die als dag-en nachtcrème kan worden gebruikt. Nu ben ik wel van het ‘makkelijke’ dus ik vind dit echt ideaal. De crème voelt rijk aan, smeert fijn uit en trekt snel in. Ik heb er eigenlijk echt niets op aan te merken. Grote kans dat ik deze opnieuw koop als mijn potje leeg is.

Beautyfavorieten Juni 2016

Eksept Floral Trance Body Cream

Nooit geweten dat Eksept ook een verzorgingslijn heeft. Toevallig was ik even samen met mijn moeder bij Shoeby toen ik deze Eksept Floral Trance Body Cream op de balie zag staan. Deze grote pot trok meteen mijn aandacht en gelukkig stond er een tester bij. Na het ruiken van de geur was ik eigenlijk meteen om. We kochten bij Shoeby kleren en zaten boven het bedrag van €35,- wat ook nog eens betekende dat wij deze Body Cream konden scoren voor €5,-. Een koopje, als je het mij vraagt. Eenmaal thuis begon ik gelijk met het testen. Na het testen was ik al helemaal enthousiast. De geur is fantastisch en het is gewoon echt een hele fijne Body Cream. Love It! 

Beautyfavorieten Juni 2016

Batiste Limited Edition Eden

Midden juni ontving ik van een pr-bureau een super leuk pakketje met hierin de Batiste Limited Edition Bloom en Eden. Twee LE droogshampoo’s die Batiste speciaal voor de zomer heeft ontwikkeld. Sowieso maak je mij al blij met droogshampoo’s van Batiste want hier ben ik al een lange tijd fan van. Beide Limited Editions hebben een super leuke vormgeving maar mijn favoriet van de twee is toch wel Eden. De geur van deze droogshampoo is namelijk gewoon echt helemaal in mijn straatje, heerlijk!

Beautyfavorieten Juni 2016

NYX Soft Matte Lip Cream in Ibiza

Op de een of andere manier ben ik al helemaal in de vakantiestemming.. Niet handig want het duurt nog wel even voordat ik op vakantie ga. De afgelopen maand heb ik de NYX Soft Matte Lip Cream in Ibiza heel veel gedragen. Ik vind het echt een fantastische kleur die eigenlijk iedere look complimenteert. Als ik even niet weet welke lipkleur ik moet dragen is NYX Ibiza de afgelopen maand zeker het antwoord geweest!

Beautyfavorieten Juni 2016

Rimmel Volume Colourist Mascara

Eind mei ben ik als Bloginsider voor Rimmel en Vera Camilla aan de slag gegaan om de nieuwe Rimmel Volume Colourist Mascara uitgebreid te testen. Op 17 juni kwam er in de vorm van een review mijn eindoordeel over deze mascara online. Om deze mascara goed te kunnen testen heb ik hem dus de afgelopen maand heel veel gedragen. Deze mascara belooft namelijk je ‘naakte’ wimpers donkerder te maken nadat je hem minimaal 2 weken hebt gebruikt. Tsja, dat moest natuurlijk worden getest! Daarnaast is het gewoon echt een fijne mascara die mijn wimpers mooi separeert, zwart maakt en volume geeft. Zeker een fijne mascara dus.

Dit waren mijn Beautyfavorieten juni 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van juni 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 15:43

  Wat een mooie verzameling! Ik ben erg benieuwd naar de mascara maar de droogshampoo snap ik heel erg goed hihi.

 2. 1 juli 2016 / 16:57

  Fijne favorieten. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de mascara!

 3. 1 juli 2016 / 15:20

  Wat een fijne producten! Ik ben heel erg benieuwd naar de mascara van Rimmel.

 4. 1 juli 2016 / 13:22

  Mooie items zijn het!

 5. 1 juli 2016 / 10:45

  Prachtige producten. Ik wil zo graag nog veel meer NYX soft matte lip creams!

 6. 1 juli 2016 / 09:55

  Die Baptiste droogshampoo lijkt me echt heel lekker! Ga ik zeker even naar kijken )

 7. 1 juli 2016 / 09:33

  Wat een fijne favorieten! Zelf ben ik benieuwd naar de mascara van Rimmel en de droogshampoo van Baptiste!

 8. 1 juli 2016 / 09:10

  Wat een hoop mooie producten! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het merk Eksept! En de droogshampoo’s van Batiste vind ik ook zo ontzettend fijn, voor mij toch wel het beste merk op dat gebied!

 9. 1 juli 2016 / 08:41

  Die droogshampoo is echt IDEAAL! en de geur is ook zo lekker, fijn weekend en geniet ervan! X

 10. 1 juli 2016 / 07:03

  Awh wat een mooie verzameling! Ik ken niet alle producten, maar van de droogshampoo en het product van Eksept snap ik het wel!

 11. 1 juli 2016 / 06:17

  Oehhh de laatste drie items zijn bij mij ook favoriet. Daar is de L’Occitane Verbena Eau de Toilette weer, je maakt mij zo nieuwsgierig!