fbpx
5   135
63   374
32   178
76   132
68   113

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Christian Faye, een merk dat bekend staat om zijn wenkbrauwproducten. Vandaag review ik een nieuw wenkbrauwproduct, namelijk de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade. Een product waar ik zelf heel erg benieuwd naar was. Ben jij zelf ook zo nieuwsgierig? Lees dan zeker mijn uitgebreide review.

 Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

De nieuwe trend in beautyland is toch wel ‘Bold Brow’. Christian Faye speelt hierop in met deze Eyebrow Dip Pomade. Met dit semi-permanente product accentueer je je wenkbrauwen binnen no-time tot ware eyecatchers.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Christian Faye zegt over het product het volgende: De Eyebrow Dip Pomade is quick and easy in gebruik. Het product breng je makkelijk aan met de meegeleverde dubbelzijdige kwast waarmee je de perfecte vorm creëert. Ook de Eyebrow Dip Pomade is, net als de overige producten van Christian Faye semi-permanent en waterproof; slechts één keer aanbrengen en de rest van de dag blijft het perfect zitten. Zelfs tijdens een warme stranddag! Dankzij de innovatie formule hecht de Eyebrow Dip Pomade direct aan de huid en de haartjes met een mooie diepe kleur als gevolg. Ook voor het dekken van grijze haartjes! De crémeachtige textuur maakt het product makkelijk in gebruik; een kleine hoeveelheid is voldoende om de hele dag mooie gekleurde, goed gevormde en een ultra verzorgde brow te hebben. 

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

De Christian Faye Eyebrow Dip Pomade is verkrijgbaar in de volgende 4 kleuren:

 • Taupe
 • Irid Brown
 • Dark Brown
 • Charcoal

In dit artikel review ik het product in de kleur ‘Taupe’. Naast de Dip Pomade vind je in de verpakking ook nog een dubbele kwast. Aan de ene kant een spooly en aan de andere kant een schuin afgesneden wenkbrauwkwastje. Handig!

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Naast de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade in Taupe heb ik ook de Christian Faye Wenkbrauwpoeder in Taupe gereviewed. Op de swatch zie je dan ook beide producten naast elkaar geswatched. De bovenste swatch is de Dip Pomade en de onderste swatch is de wenkbrauwpoeder. Hier zie je goed dat de Dip Pomade iets donkerder is en iets minder warm van kleur.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Op de bovenste foto zie je mijn natuurlijke wenkbrauwen zonder product. Op de onderste foto zie je mijn wenkbrauwen ingevuld met de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade in de kleur Taupe.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

En hier een full face look. Omdat de Eyebrow Dip Pomade speciaal ontwikkeld is voor de ‘Bold Brow’ trend heb ik mijn wenkbrauwen een mini beetje dikker aangezet dan normaal. Wel op zo’n manier dat het nog wel natuurlijk is en je niet denkt van ‘Waar gaan die wenkbrauwen heen?’

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Ik ben ontzettend tevreden over de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade in Taupe. Ik vond persoonlijk de Christian Faye Wenkbrauwpoeder in Taupe net ietsjes te warm. De Dip Pomade is net wat donkerder en minder warm en hierdoor vind ik hem een stuk beter kleuren bij mijn gezicht en haar. Het product werkt fijn en creëert echt een mooie, strakke wenkbrauw. Kale stukjes vul je binnen no-time op en de dekking is top. Dan heb ik het nog niet gehad over het ‘semi-permanente’ karakter. Werkelijkwaar, dit product zit als een huis! Na het sporten en zelfs na een douche zijn mijn wenkbrauwen nog steeds on fleek. Wat wil je nog meer?

Het kwastje wat erbij zit vind ik ook echt een aanwinst. Ik heb zelf al een fijn afgesneden kwastje voor mijn wenkbrauwen en een spooly, maar als je dit nog niet hebt dan werkt deze van Christian Faye gewoon echt meer dan prima!

Welk product gebruik jij altijd voor je wenkbrauwen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

24 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 21:12

  Ziet er goed, ik gebruik altijd wenkbrauw poeder van Catrice en dat blijft toch wel mijn favoriet 🙂
  X

  • 19 juli 2016 / 21:13

   “Ziet er goed uit

 2. 18 juli 2016 / 12:05

  Ziet eruit alsof het z’n werk goed doet! Er zijn zo veel pomades tegenwoordig, allemaal vast goed maar ik houd het toch op m’n Anastasia 😛

 3. 17 juli 2016 / 15:02

  Ziet er goed uit! xx

 4. 17 juli 2016 / 11:18

  Wauw! Wat een natuurlijk effect! Ik heb dit merk nog maar pas ontdekt en ik ben er ook echt heel erg tevreden over. Ook de oogschaduws zijn namelijk erg fijn.

 5. 16 juli 2016 / 15:57

  Een wenkbrauwkleur uitzoeken is best lastig. Ik vind het resultaat bij jou wel geslaagd.

 6. 15 juli 2016 / 20:56

  Ziet er goed uit! Ik gebruik een wenkbrauwpoeder van Catrice, vind ‘m heel fijn werken!

 7. 15 juli 2016 / 19:21

  Ziet er goed uit! En erg fijn dat er een kwastje/borsteltje bij zit!

 8. 15 juli 2016 / 18:23

  Wenkbrauwen on fleek indeed! Deze kleur staat je prachtig en het is zeker niet to much (:

 9. 15 juli 2016 / 16:50

  Hij staat je echt heell goed! Mooie verpakking ook!

 10. 15 juli 2016 / 11:57

  Heel mooi. Ik vind dat je de kleur wel kan hebben. Ik wil het binnenkort ook een keer proberen.

 11. 15 juli 2016 / 11:01

  Wat een mooi product! De kleur had denk ik nog iets koeler moeten zijn, dan was hij echt 100% perfect. Maar nog steeds een mooi resultaat. Fijn ook dat hij zo goed houdt.

 12. 15 juli 2016 / 10:11

  Fijne review en dat borsteltje lijkt mij heel fijn. Het resultaat is mooi.

 13. 15 juli 2016 / 09:33

  Ziet er goed uit!

  • 20 juli 2016 / 20:37

   meu caro adonias a unica prefeita reeleita no maranhão Irene soares pagou a dívida do hospital ñ porque vc queria mais porque ela tem compromisso c/ a pouaÃpl§Ã£o, e aí viu a negação do arrastão do Juran, a Deputada Priscila sá está na frente do Juran, vc se cuida q na tua horta ñ vai mais chover dinheiro, a vitória é do 14 vc querendo ou não.

  • 14 november 2016 / 00:50

   No, vacations were NOT the primary concern. But still, when the gov and the lt,. gov. take them together, it defeats the purpose of having a Lt, Gov,The Senate President should NO longer be Acting Governor,

  • 15 november 2016 / 19:31

   Stay with this guys, you’re helping a lot of people.

  • 16 november 2016 / 09:12

   Chaga mushroom dinner might have been taught lots of globally by means of Euro contributor Alexandr Solzhenitsyn michael’s narrative ‘Cancer Ward’ exactly exactly where the large person could alleviated linked with types of cancer among aid from this specific coffee. Chaga Mushroom

  • 25 november 2016 / 00:12

   I don’t even know what to say, this made things so much easier!

 14. 15 juli 2016 / 09:03

  Ziet er best goed uit, voor mij zou de kleur nog wel iets assiger mogen zijn!

 15. 15 juli 2016 / 07:06

  Ziet er goed uit meis. Ik wil ook mooie, volle wenkbrauwen! Jaloers hihi. Ik gebruik zelf de Anastasia dipbrow pomade en ben er erg blij mee!

 16. 15 juli 2016 / 06:38

  Ik snap dat je het wenkbrauwpoeder net iets te warm vind, toch kan je deze kleur goed hebben. Een mooi product! Zelf gebruik ik afwisselend een wenkbrauwpoeder van PUPA Milano en Rimmel.