fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Nagellak die met gemak een hele poos blijft zitten en dan ook nog zonder UV-Lamp. Hoe ideaal zou dat zijn? Vandaag review ik de Rimmel Super Gel by Kate Nagellak in de kleur 051 Shallow Bay. Hiernaast review ik ook de Rimmel Super Gel Transparante Topcoat. Gelnagels in twee stappen zonder lamp. Ik ben benieuwd!

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Deze Rimmel Super Gel by Kate Nagellak komt in totaal in 20 verschillende kleuren. De helft, dus 10 van de 20, zijn ontworpen door Kate Moss. De nagellak heeft een gepatenteerd twee stappen systeem en Rimmel beloofd het volgende: Rimmel introduceert haar nieuwe Super Gel nagellak voor de meest langdurige London look ooit! Lak je nagels met deze ongelofelijke kleuren met ingebouwde base coat en zelf-herstellende topcoat voor de perfecte manicure. Zeg JA tegen een perfecte salon manicure en nee tegen UV lampen, uren in een salon en een lege portemonnee….en zeg nee tegen beschadigde nagels!

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

De kleur die ik heb ontvangen is de Rimmel Super Gel by Kate Nagellak in 051 Shallow Bay. Een lakje die behoort tot de ontwerpen van Kate Moss. Het is een felle, mint/turquoise achtige kleur. Daarnaast heb ik ook de Rimmel Super Gel Transparante Topcoat ontvangen. De vorm van beide nagellakflesjes zijn hetzelfde. Shallow Bay heeft een doorzichtig flesje waardoor de mint/turquoise kleur goed te zien is. De dop van deze nagellak is zwart. De Transparante Topcoat zit in een zwart flesje en heeft een paarse dop. Prima, want zo kun je beide nagellakjes goed uit elkaar houden.

Stap 1: Lak je nagels met deze Rimmel Super Gel by Kate 051 Shallow Bay Nagellak met ingebouwde base coat en zelf-herstellende topcoat voor de perfecte manicure.
Stap 2: Geef je gelakte en versierde nagels een beschermend laagje met de Rimmel Super Gel Transparante Topcoat. De topcoat beschermt je nagels en zorgt ervoor dat je nagellak langdurig blijft zitten.

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Hier zie je de nagellak op mijn nagels. Ik heb hiervoor 2 dunne laagjes van de Rimmel Super Gel by Kate Nagellak in 051 Shallow Bay aangebracht en hier overheen een dun laagje van de Rimmel Super Gel Transparante Topcoat. Shallow Bay lakt fijn, dekt makkelijk in twee dunne laagjes en droogt vrij snel. Niet mega snel, maar dat kan ook zeker met de warmte van nu te maken hebben. De Transparante Topcoat brengt ook prima aan, geen probleem.

Rimmel Super Gel by Kate Nagellak Rimmel Super Gel by Kate Nagellak

Rimmel belooft dat de nagellak 14 dagen blijft zitten.. Dat is helaas niet het geval. Bij mij bleef de nagellak ongeveer 5 à 6 dagen goed zitten en begon daarna toch echt wel te slijten. Op zich vind ik dit geen heel slecht resultaat, aangezien sommige nagellakjes al na 2 dagen beginnen te chippen. Het kleurtje vind ik erg leuk en naar mijn mening is hij perfect voor de zomer. Dit zal dus zeker niet de laatste keer zijn dat ik dit lakje draag!

De Rimmel London Super Gel by Kate Nagellak en de Super Gel Transparante Topcoat kosten €7,99 per stuk. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 15 juni 2016 / 13:59

  Ziet er goed uit en wat een mooie kleur. Heb zelf nog nooit gel van Rimmel geprobeerd, maar dit maakt me wel nieuwsgierig xx

 2. 14 juni 2016 / 14:03

  Dit is echt een van mijn lievelingskleuren! Echt heel mooi. -x-

 3. 13 juni 2016 / 22:34

  Ik heb hier zelf ook een kleurtje van, ben heel blij dat het lakje in ieder geval zo goed als een week mooi blijft zitten!

 4. 13 juni 2016 / 21:58

  Veel merken beloven dat de nagellak 14 dagen blijft zitten, maar meestal is dit niet het geval! Wel een ontzettend leuk en zomers kleurtje!

 5. 13 juni 2016 / 21:46

  Ik heb hem ook, moet hem nog testen. Maar wat een prachtig kleurtje he!<3

 6. 13 juni 2016 / 21:15

  Oehh…wat een mooi kleurtje, de lakjes van Rimmel vind ik erg fijn 🙂
  X

 7. 13 juni 2016 / 16:07

  Ziet er goed uit. Mijn nagellak slijt altijd zo snel! Dit is dus zeker de moeite waard

 8. 13 juni 2016 / 16:03

  Wauw wat is die blauwe kleur gaaf!

 9. 13 juni 2016 / 14:55

  Jammer dat het niet 14 dagen blijft ziten, maar ik verwissel toch vaak naar 4 dagen. Ik vind het wel een hele mooie kleur.

 10. 13 juni 2016 / 14:25

  Wat een prachtig kleurtje! Wat jammer dat die niet echt 14 dagen blijft zitten maar 5 á 6 dagen vind ik eigenlijk ook al heel lang.

 11. Shana
  13 juni 2016 / 12:25

  Klinkt goed! Kan je dit met gewone nagellakremover verwijderen ? Of toch met aceton?

 12. 13 juni 2016 / 11:34

  Heerlijk dat ie wat langer blijft zitten! Het mintgroene kleurtje vind ik ook superleuk <3

 13. 13 juni 2016 / 10:59

  Wat een leuk kleurtje! Ik ga er zeker eens naar kijken, want 5 tot 6 dagen zonder chips klinkt geweldig voor mij!

 14. 13 juni 2016 / 10:53

  5 à 6 dagen klinkt mij als muziek in de oren! Leuk kleurtje trouwens.

 15. 13 juni 2016 / 09:53

  Jammer dat hij geen twee weken mooi blijft zitten, maar 5/6 dagen is ook prima. Ziet er goed uit.

 16. 13 juni 2016 / 09:12

  Ik was altijd al benieuwd of deze lakjes echt zo lang zouden blijven zitten haha! Maar ach, 5/6 dagen is best lang en het kleurtje is wel super leuk!

 17. 13 juni 2016 / 06:45

  Ik vind dit hele fijne lakjes. Bij mij bleef de nagellak geen 14 dagen goed zitten, maar toch was ik blij met het resultaat :-)! Leuk kleurtje heb je ontvangen!