fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Beautyfavorieten 2017

Wat een zoektocht!! Zoals ieder jaar maar ik weer een artikel van mijn beautyfavorieten van het afgelopen jaar. Welke producten heb ik nu echt het allermeest gebruikt? In dit artikel vertel ik het je. Benieuwd naar mijn beautyfavorieten 2017? Wacht niet met lezen!

Beautyfavorieten 2017

Foundation/Concealer/Poeder

 • Paula’s Choice Best Face Forward FoundationWat een fijne foundation is dit zeg! Ik heb hem in het afgelopen jaar enorm veel gebruikt en inmiddels is hij helaas op. Binnenkort ga ik absoluut een nieuwe halen!
 • Catrice Prime and Fine Mattifying Powder
  • Tsja… een oud en vertrouwd product. Een hele simpele transparatie, matterende poeder die ik echt al jaren gebruik. Eigenlijk koop ik gewoon iedere keer weer een nieuwe want ik vind dat hij gewoon prima zijn werk doet voor een mooi prijsje.
 • Delilah Farewell Cream Concealer in LinenHet merk Delilah leerde ik kennen in het afgelopen jaar en ik was hier eigenlijk direct super tevreden over. Deze concealer is heel natuurlijk met een mooie en frisse dekking. Echt een aanrader!

Beautyfavorieten 2017

Wenkbrauwen/Wenkbrauwgel

 • Catrice Wenkbrauwkit
  • Tsja.. dat dit een favorietje van mij is, is denk ik inmiddels wel duidelijk, haha!
 • HEMA Wenkbrauwgel
  • Ik ben niet ontzettend kieskeurig qua wenkbrauwgel. Zolang hij mijn wenkbrauwen goed op zijn plaats houdt vind ik het best. De afgelopen jaar heb ik die van HEMA veel gebruikt.
 • Rimmel Brow This Way producten in Blonde Hierbij doel ik vooral op het product Rimmel London Shake Filling Powder. Dit is echt een mooi product met een goede kleur. Ik gebruik hem niet zo vaak als het wenkbrauwkitje van Catrice maar als ik mijn wenkbrauwen nog net iets meer wil aanzetten dan gebruik ik dit product wel.

Beautyfavorieten 2017

Eyeliner/Mascara

 • Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark GreenDit jaar probeerde ik eens een gekleurde mascara, namelijk een donkergroene. Dit beviel me zo goed dat ik de mascara vaak heb gedragen op mijn onderste wimpers. Een mooi en zacht effect!
 • Rimmel London Wonder Wing LinerWings on fleek, dat lukt wel met deze Wing Liner van Rimmel Londen. Een hele fijne liquid eyeliner die ik altijd gebruik als ik een wing maak.
 • L’Oréal Infallible Gel Crayon Waterproof
  • Tidelinen op mijn waterlinen doe ik eigenlijk altijd bij iedere make-up look. Het perfecte potloodje daarvoor is deze Infallible Gel Crayon van L’Oréal omdat deze waterproof is. Breng ontzettend fijn aan en zit als een huis.
 • Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume MascaraDeze mascara heb ik het allervaakst gedragen in 2017. Wat een topper! Een heel mooi, volumineus effect. Perfect voor everyday en tijdens een avondlook. Ik heb mega veel mascara’s maar deze koop ik absoluut opnieuw!

Beautyfavorieten 2017

Oogschaduw

 • Urban Decay Naked Smoky PaletteOver de oogschaduws van Urban Decay ben ik altijd ontzettend te spreken. Het Naked Smoky Palette heb ik al een tijdje in mijn stash maar ik heb deze in 2017 een beetje herontdekt en dus veel gebruikt. Het is en blijft een pracht palette!
 • Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in MoonstoneLove, Love, Love deze oogschaduw! Ik ontdekte deze oogschaduw begin november, wat later dus in 2017 maar niet onterecht in deze lijst. In de maanden november en december heb ik deze oogschaduw zo ongelofelijk veel gedragen en daar ga ik in 2018 lekker mee door. Hij is zoo mooi!
 • Makeup Geek Oogschaduws Yep, deze oogschaduws stonden vorig jaar ook in mijn beautyfavorieten 2016. Ook in 2017 heb ik ze weer lekker veel gebruikt, want het is gewoon veel te zonde om dat niet te doen!

Beautyfavorieten 2017

Blush

 • Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild Wat een beauty blijft dit duo. Al is de highlighter echt fantastisch, stiekem heb ik de blush het allermeest gebruikt.
 • MAC MSF in Stereo Rose
  • Dit pareltje zat heel lang geleden in een Limited Edition van MAC. Ik wist hem toen niet te bemachtigen en Stereo Rose heeft sindsdien altijd op mijn wishlist gestaan. Via Instagram wist ik hem alsnog, jaren later, te bemachtigen. Tof, helemaal nieuw en nog in de oude verpakking. Deze prachtige MSF steeg linea recta naar mijn top 3!
 • Bourjois Blush in 16 Rose Coup de FoudreDit is zo’n typisch, mooi everyday blushje en dat is dan ook precies hoe ik hem heb gebruikt in het afgelopen jaar. Zeker een aanrader!

Beautyfavorieten 2017

Bronzer

 • Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 LightIn 2017 kwam mijn liefde voor Bourjois weer een beetje terug. Vroeger gebruikte ik dit merk non stop maar op een gegeven moment verdween het een beetje naar de achtergrond. Deze bronzer is echt fantastisch. Een mooie warme kleur met een gouden shimmer erin. Oh en de bronzer ruikt ook nog eens heerlijk!
 • NYX blush in Taupe
  • Wederom een all time favorite! Ik gebruik deze bronzer al een hele lange tijd. Het is de perfecte, assige kleur om een mooie schaduw in het gezicht aan te brengen. Officieel is het een blush maar hij is echt perfect als contour.
 • Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & HighlightMeestal contour ik met poeder, maar zo af en toe kies ik voor een cream contour voordat ik mijn gezicht afpoeder. Puur als basis! Dit doe ik dan altijd met deze shape stick van Maybelline. De perfecte kleur die mooi inblend.

Beautyfavorieten 2017

Highlighter

 • NARS Albatross
  • Man, man, man… wat heeft deze highlighter vroeger lang op mijn wishlist gestaan. Inmiddels heb ik hem al een hele tijd in mijn stash en in 2017 heb ik hem weer lekker tevoorschijn gehaald.
 • NARS Hot Sand
  • Een prachtig duo van wederom het merk NARS. De bronzer Laguna is prachtig maar vlak de highlighter ook zeker niet uit. Deze gebruik ik heel vaak voor een everyday glow!
 • Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder Wederom een highlighter met een gouden gloed van het prachtige merk Delilah. Een mooie roségouden verpakking met magneetsluiting, ja daar worden we blij van! Een mooi marble printje en een prachtige glow! Wauw!

Beautyfavorieten 2017

Lipstick/Lipgloss

 • Bobbi Brown Crushed Lip Color in LilacVan deze lipstick ben ik echt enorm fan! Ik heb hem echt al zo vaak gedragen en dat blijf ik absoluut doen. Naar aanleiding van mijn review heb ik ook veel reacties gekregen met: ‘Ah, die ga ik ook kopen’ of ‘Die komt op mijn wishlist voor Kerst’. Super leuk! Ik hoop dat die meiden mijn mening delen! Heb je hem nog niet gekocht? Doe dat zeker, je gaat hier geen spijt van krijgen!
 • House of Holland x The Body Shop Matte Lip Liquid CollectieDit is echt een prachtige collectie maar mijn favoriet is absoluut Nairobi Camellia 034. Een hele mooie, matte liquid lipstick die comfortabel op de lippen aanvoelt en een goede houdbaarheid heeft.
 • Babor Creamy Lip Colour in Light VioletDe vorige 2 lipsticks zijn qua kleur vrijwel hetzelfde. Mooie mauve tinten. Deze van Babor is iets meer aan de roze/paarse kant. Een prachtige lipstick, zowel qua vormgeving als qua kleur en kwaliteit. Een toppertje!

Beautyfavorieten 2017

Parfum

 • Marc Jacobs Divine DecadenceIn 2016 was dit mijn favoriete parfum en dat ik heb ik in 2017 weer lekker volgehouden. Dit is echt mijn signature geur geworden. Ben benieuwd hoeveel flacons ik uiteindelijk ga aanschaffen… oeps!
 • Calvin Klein ObsessedOeh een masculiene geur, oftewel bijna unisex. Daar ben ik de laatste tijd enorm dol op, zeker in de herfst en winter. Ben jij daar ook dol op? Probeer deze van Calvin Klein dan zeker een keertje!
 • L’Occitane Terre de Lumière Op dit moment gebruik ik de geur ietsjes minder maar als ik eerlijk ben dan heb ik deze vanaf april de hele zomer wel heel veel gedragen. Een heerlijke, frisse en warme geur. Zodra het voorjaar weer begint pak ik deze er absoluut weer bij!

Beautyfavorieten 2017

Nagellak

 • Essie Gel Couture CollectieDe kleur ‘Take Me to Thread’ is echt een toppertje. Een mooie, grijs/paarse kleur die perfect is voor everyday. Hij blijft makkelijk een weekje zitten (inclusief basis- en topcoat) dus dat is erg fijn.
 • Sally Hansen Wish You A Glam X-MasHet is een feestcollectie dus ik heb deze nagellak (Merry Glitzmas) pas in december ontdekt. Misschien dus een beetje te vroeg om deze al in dit artikel te zetten maar toch doe ik het. Deze glitterlak is zo uniek en ik was er zo van onder de indruk. In december heb ik hem nonstop op mijn nagels gehad.
 • OPI Washington DC CollectieLiefde voor OPI! In 2017 herontdekte ik de kleur OPI by Popular Vote weer. Een mooie dieprode/roze kleur die eigenlijk altijd goed is. Uiteraard met de kwaliteit die we van OPI zijn gewend!

Beautyfavorieten 2017

Tools

 • Real Techniques Enhanced Eye SetDeze ‘Essential Crease Brush’ gebruik ik om de kleur in de arcadeboog aan te zetten en te blenden.
 • Real Techniques Ultimate Base SetIn 2017 stapte ik van de Beautyblender terug naar deze Expert Face Brush. Inmiddels breng ik alweer bijna het gehele jaar mijn foundation aan met deze brush.
 • Zoeva 109 Face PaintDeze brush heb ik al een hele tijd in mijn kwastenstash en tot op de dag van vandaag breng ik hier altijd mijn contour mee aan.
 • Leco 22 Wenkbrauwpenseel
  • Eigenlijk hetzelfde verhaal als met de Zoeva Brush hieronder. Al een hele lange tijd in mijn stash en nog steeds mijn holy grail voor het aanzetten van mijn wenkbrauwen. Ik gebruik hier iedere dag dit penseel voor.
 • Real Techniques Blush Brush Een goede blush brush had ik nog niet in mijn stash. Ik gebruikte heel lang een uit elkaar gevallen kwast van Essence en die kon ik eigenlijk alles behalve fijn noemen. Van Real Techniques kreeg ik in 2017 een mega pakket opgestuurd met producten en hier zat deze Blush Brush bij. Sindsdien gebruik ik deze iedere dag!

Als jij één favoriet van 2017 mocht kiezen, wat zo het dan zijn?

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 4 januari 2018 / 21:27

  Wat een mooie producten allemaal! De oogschaduws van Makeup Geek blijven bij mij ook groot favoriet! X

 2. 4 januari 2018 / 12:18

  Mooie producten! Veel bekende, maar ook veel onbekende producten voor mij 🙂 Leuk om te zien dat drogisterij- en high-end-producten elkaar mooi aanvullen

 3. Jolanda
  4 januari 2018 / 10:13

  Eentje… Ik heb mijn Benefit Cheek Parade veel gebruikt. In de zomer Galifornia en Hoola en nu Rockateur en Hoola Light. Dandelion zit er ook in en kan altijd. Echt aankoop van het jaar!

  • 4 januari 2018 / 10:15

   Ah ja dat is inderdaad echt een prachtig palette!

 4. 4 januari 2018 / 10:08

  Wat een mooie favorieten!

 5. 4 januari 2018 / 09:53

  Wat een mooie favorieten! Ik ben blij dat ik ook eens iets van Bourjois zie voorbij komen want dat merk is in mijn ogen écht zwaar ondergewaardeerd.

  • 4 januari 2018 / 10:14

   Ah tof, ben ik het helemaal mee eens!

 6. 4 januari 2018 / 09:00

  Wat een mooie favorieten! Ik ben ook zo fan van het catrice eyebrow setje. <3
  Liefs,
  Evelien

 7. 4 januari 2018 / 09:00

  Wat een mooie favorieten! Ik ben ook zo fan van het catrice eyebrow setje. <3
  Liefs,
  Evelien

 8. 4 januari 2018 / 08:49

  Mooie items! Als ik één favoriet mocht kiezen dan zou het mijn Urban Decay Naked Skin foundation zijn.

 9. 4 januari 2018 / 07:57

  Wat een mooie producten! Ik wil echt nog een keer iets van Bobbi Brown en van Delilah proberen!

 10. VWillemse
  4 januari 2018 / 06:22

  Mooie favorieten zeg.
  Je hoort eigenlijk best weinig over Bourjois vind ik, maar voor mij is het echt 1 van de fijnste drogisterij merken.
  Vooral de blushes, bronzers en lipsticks zijn zo fijn, maar eigenlijk alles wel.
  Ook de l’occitane-terre-de-lumiere eau de parfum vind ik zo waanzinnig lekker 🙂
  Leuk te lezen z’on favorieten lijstje