fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Donkergroen en oranje, de nieuwe kleuren voor de herfst/winter 2017. Althans, volgens Babor dan. Vandaag review ik een primeurtje op mijn blog, namelijk mijn eerste gekleurde mascara. De Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green.

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark GreenBabor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Dit is mijn tweede product uit de herfst/winter 2017 collectie van Babor. Vorige maand reviewde ik namelijk de Babor Creamy Lip Colour in Light Violet, echt een prachtige lipstick die ik al heel vaak heb gedragen. Beloofd dit veel goeds voor deze mascara?

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

“Intens oranjetinten en groene nuances geven de make-up een warme look voor de koude maanden”

De vormgeving vind ik heel tof gedaan! De kartonnen verpakking waar de mascara inkomt bevat de welbekende vormgeving van Babor. Een zwarte verpakking die ombre loopt naar een oranje/goudtint. De mascara zelf heeft een hele strakke vormgeving zonder poespas in een toffe metallic groene kleur.

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark GreenBabor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

“De donkergroene Ultra Definition Mascara 02 tovert de ultieme wimperopslag tevoorschijn”

Babor noemt het borsteltje een ‘innovatieve precisieborstel’ die de wimpers verdicht, scheidt en vormt. Naar mijn mening is het een vrij simpel en standaard borsteltje. Geen gekke vorm en met de kleine plastic ’tandjes’ breng je de mascara aan. Dit is verder geen kritiek want ik vind dit soort borsteltjes juist altijd erg fijn!

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Swatch

Omdat dit een gekleurde mascara is heb ik besloten hem alleen op mijn onderste wimpers aan te brengen. Ik maakte een mooie, groene ooglook, bracht zwarte mascara aan op de bovenste wimpers en deze Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green op de onderste wimpers. Wat geeft dit een tof resultaat!

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder deze groene mascara en op de onderste twee foto’s ze je ze met één laagje van de mascara. Jammer dat het mooie resultaat niet heel goed overkomt op de foto’s…

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark GreenBabor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Conclusie

Tof om eens een gekleurde mascara te testen. Soms zie ik weleens felle paarse en zelfs gele mascara’s en die spreken me totaal niet aan. Deze prachtige donkergroene mascara daarentegen juist wel en zeker in deze tijd van het jaar is het echt een toffe kleur. Bij de juiste ooglook geeft het een prachtig resultaat en net wat zachter en natuurlijker dan een zwarte mascara. Ik ben om, ik denk dat ik deze mascara stiekem de komende tijd heel veel ga gebruiken!

Deze Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green kost € 24,- en is te koop in de webshop van Babor. 

Draag jij weleens een gekleurde mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 15 november 2017 / 20:39

  JE ziet helemaal niet zo goed dat het groen is, maar vind het wel een hele mooie mascara.

 2. 15 november 2017 / 10:51

  Wauw, ik vind je wimpers er heel mooi uit zien met deze mascara! En wat grappig om eens een groene mascara te gebruiken.
  Liefs,
  Yara

 3. 15 november 2017 / 06:16

  Ik zie het resultaat niet zo goed op de foto’s… zo’n lastig product om vast te leggen denk ik. Ik geloof wel dat het resultaat ook echt tof is. Groen vind ik nog draagbaar, in tegenstelling tot veel andere felle kleuren :-).