fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush
Blush, het product dat die heerlijk blosjes op je wangen geeft. Ik ben er persoonlijk dol op en draag het bijna iedere dag. Van Real Techniques ontving ik een nieuwe Blush Brush en die review ik in dit artikel. Mocht je dus benieuwd zijn naar deze Real Techniques Blush Brush, dan moet je gezellig even mee lezen!

Real Techniques Blush Brush Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Soms vraag ik mij af, moet ik over de vormgeving van Real Techniques überhaupt nog iets schrijven. Het is namelijk wel duidelijk denk ik. Iedere kwast is hetzelfde verpakt en ongeveer hetzelfde vormgegeven. Alleen de kleuren verschillen en deze blush brush is vormgegeven in het roze.  You either hate it or you love it. Ik ben hoor tot het laatste groepje!

Real Techniques Blush Brush Real Techniques Blush Brush

Deze Real Techniques Blush Brush is niet zomaar een brush. Het is een ‘award winning’ en ‘bestselling’ brush en dat legt de lat der verwachtingen natuurlijk wel wat hoger. Real Techniques geeft aan dat de kwast voor twee doelen kan worden gebruikt.

 1. Om te blenden als een ‘pro’. Dit komt door de vorm van de kwast.
 2. Voor het aanbrengen van zowel poeder- als creamy blush.

Real Techniques Blush Brush

Het eerste wat mij eigenlijk opvalt is dat deze kwast vrij groot is. In ieder geval een stuk groter dan de brush kwast die ik voor het testen van deze kwast gebruikte. Hij bedekt eigenlijk in één keer de appeltjes van mijn wangen en ik vraag mij direct af of ik dit wel heel erg handig vind. Een lichte twijfel… maar tijd om het te testen!

Real Techniques Blush Brush Real Techniques Blush Brush

Conclusie

Ik kan inmiddels zeggen dat mijn twijfel totaal is verdwenen. In eerste instantie was ik bang dat de kwast zelfs te groot zou zijn. Tijdens het aanbrengen van mijn blush kwam ik er al snel achter dat dit juist heel erg fijn is. Doordat de haren vrij los zijn en niet dicht op elkaar staan kun je de blush heel natuurlijk en lichtjes aanbrengen. Het opbouwen van de kleur gaat hierdoor echt moeiteloos en dat vind ik enorm fijn! Daarnaast zie je totaal geen strepen en wordt de blush direct mooi geblend. Echt een prachtig en natuurlijk resultaat.

Deze Real Techniques Blush Brush kost € 12,50 en is o.a. te koop bij The MakeUp Spot. 

Heb jij kwasten van Real Techniques? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 30 september 2017 / 11:20

  Hoor altijd iedereen zo positief over deze kwast! Ik ben nu ook wel benieuwd ernaar.

 2. 29 september 2017 / 12:55

  De Real Techniques brushes zijn toch allemaal zo mooi vormgegeven! Ik vind dat roze ook erg fijn. 😉

 3. 29 september 2017 / 10:49

  Real Techniques kwasten vind ik altijd fijn! Deze lijkt mij wel heel handig om te hebben!

 4. 29 september 2017 / 09:48

  Deze lijkt mij ook wel fijn!