fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Rimmel London Wonder Wing Liner

Rimmel London Wonder Wing Liner

A wing on fleek! De ene dag zit het mee en kun je lekker ‘fleeken’ maar de andere dag heeft je wing er alles behalve zin in. Herken je dit? Ik persoonlijk wel. Rimmel London komt met een oplossing, namelijk de Rimmel London Wonder Wing Liner. Een wondermiddel?

Rimmel London Wonder Wing Liner Rimmel London Wonder Wing Liner

Rimmel London Wonder Wing Liner

Beeld je in: ‘Je gaat een goed avondje stappen, trekt een toffe outfit aan en gaat voor een mooie smokey eye.’ Juist, helemaal goed, maar het enige wat ontbreekt is toch wel een Winged Eyeliner. Je probeert een fleeky wing te maken en verpest vervolgens heel je ooglook. Je moet eigenlijk opnieuw beginnen maar je vriendin staat over 5 minuten al voor de deur. Troubles!! En geloof me, dit heb ik absoluut al een paar keer gehad, hah!

Rimmel London Wonder Wing Liner

Zoals eigenlijk meestal met een eyeliner, is ook deze van Rimmel London zwart vormgegeven in combinatie met een metallic gouden opdruk. Ziet er prima uit!

Rimmel London Wonder Wing Liner

Rimmel London over de Wonder Wing Liner
Wonder Wing Liner is een innovatieve eyeliner met een viltpuntje, die elk oog snel een perfect, symmetrisch ‘cat eye’-lijntje geeft. Allemaal dankzij de unieke applicator die speciaal voor Rimmel is ontworpen. Gebruik het puntje van de eyeliner pen om het ooglid te omlijnen met een echt zwarte kleur. Draai vervolgens de eyeliner op haar zijkant en druk de ‘stempel applicator’ op de buitenste ooghoek… zo krijg je de perfecte ‘flick’ die symmetrisch is aan beide kanten

Rimmel London Wonder Wing Liner
Wat deze eyeliner tot een ‘Wonder Wing Liner’ maakt is de applicator. Bij de meeste eyeliners is dit een vilten tip, soms kom je haartjes tegen maar zelden kom je tegen wat deze liner van Rimmel London heeft. De ene kant is een heel mooi, precies puntje en daarmee kun je de ogen mooi omlijnen. De andere kant heeft een stempelapplicator waarmee je in één keer de perfecte wing ‘stempelen’. Klinkt dat niet even ideaal?

Rimmel London Wonder Wing Liner

Swatch

Time to give it a try! Stiekem kon ik echt niet wachten, ik was zoo benieuwd! Op de twee bovenste foto’s zie je mijn ogen zonder eyeliner. Met de stempelapplicator heb ik als eerste een ‘stempel’ in mijn ooghoeken gezet en dat is te zien op de twee middelste foto’s. Op de twee onderste foto’s heb ik deze stempel wat gefinetuned en de rest van de wimperrand voorzien van een mooi, dun lijntje.

Rimmel London Wonder Wing Liner
Hier zie je twee full face looks waarbij je de wing die is gezet met de Rimmel London Wonder Wing Liner goed kunt zien.

Rimmel London Wonder Wing LinerRimmel London Wonder Wing Liner

Conclusie

Nou! Dit werkt eerlijk gezegd beter dan verwacht! Ik was nogal sceptisch maar ik ben echt positief verrast. Natuurlijk zet deze applicator niet in één keer een ‘winged eyeliner on fleek’ maar een goede guide line heb je wel. Door de stempel goed te plaatsen is eigenlijk de helft al gedaan. Nog even het puntje mooi bijwerken en zorgen dat de wing volledig zwart is en klaar is kees. Ik vond het echt prettig werken en ik was een stuk sneller klaar dan ik normaal ben. De eyeliner als ‘normale’ liner werkt ook prima. Geinig, echt zeker wel het proberen waard dit!

Deze Rimmel London Wonder Wing Liner kost € 7,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Is jouw wing altijd ‘on fleek’? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 8 november 2017 / 17:18

    Ik vind het er goed uitzien. Ik ben benieuwd naar hoe ik het zal doen haha.Want ik ben gewoon slecht in het aanbrengen van eyeliner.

  2. 8 november 2017 / 08:09

    Hey wat grappig die stempel! Ik ben benieuwd geworden.