fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Wow! Wat is het lang geleden dat ik een nieuwe highlighter heb geprobeerd. Ik heb een aantal pareltjes die ik de laatste tijd met heel veel plezier gebruik. Echt nieuwe highlighters heb ik daar niet aan toegevoegd. Des te leuker dat ik nu weer een nieuwe highlighter ga proberen. Van een merk dat ik ook nog nooit eerder heb geprobeerd. In dit artikel review ik de Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder voor je!

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Eerst even wat achtergrond wat betreft het merk Delilah. Het is een Brits Merk dat is ontstaan uit een vriendschap tussen make-upartist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort. Dit cosmeticamerk brengt niet ieder seizoen een nieuwe collectie uit. In tegendeel zelfs, ze houden vast aan hun achttien producten die zich onderscheiden door prachtige verpakkingen en een fantastische kwaliteit.

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder
Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder
Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder
De Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder is één van de hardlopers van Delilah. De poeder is vaak uitverkocht in de webshop en dat is, gok ik, niet voor niets. De verpakking begint in ieder geval al fantastisch. De poeder zit in een ‘poederroze’ kartonnen verpakking. Als je deze openschuift zie je een prachtig, grijs stoffen tasje die de poeder beschermd. De poeder zelf is prachtig vormgegeven in roségoud. Strak, met puur en alleen de merknaam op de deksel. Op de achterkant vind je een roségouden sticker met de productinformatie. Deze Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder heet ‘Aura’.

Delilah Pure Light Compact Illuminating PowderDelilah Pure Light Compact Illuminating Powder
Als je de deksel opent zie je een prachtige poeder. Je voelt overigens meteen dat de deksel sluit met een magneet, dat geeft altijd een extra luxe gevoel. In de deksel zit een grote spiegel, ideaal! De poeder zelf heeft allemaal parelmoeren kleuren die een soort ‘waterprint’ hebben en zo in elkaar overlopen. Je ziet geen grove glitters maar juist een hele zachte, subtiele poeder. Dat belooft veel goeds!

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Swatches

Op de foto links zie je de poeder/swatch zonder flits, op de foto rechts met flits!

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder
Hier draag ik de Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder op mijn jukbeenderen.

Delilah Pure Light Compact Illuminating PowderDelilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Conclusie

Ai, het is lastig dat deze highlighter zo lastig te fotograferen is! Hij is namelijk echt prach-tig! Dit is echt een perfecte everyday highlighter die ik bepaald licht (vooral zonlicht) echt veranderd in een fantastische glow! Hij voelt heel zacht aan, je kunt hem heel egaal en subtiel aanbrengen en vervolgens de intensiteit zelf opbouwen. De highlighter is een warme highlighter, maar geen super warme oranje/gouden highlighter. Daardoor zal hij heel veel huidjes absoluut complimeteren. Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder in Aura. Ik ga hem met heel veel liefde en plezier gebruiken!

Deze Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder kost € 45,- en is o.a. te koop bij Babassu.  

Wat is op dit moment jouw go-to highlighter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 3 mei 2017 / 22:51

  Oh dit is echt een pareltje joh! Op de swatches kun je het wel heel goed zien. Deze zou ik wel aan mijn stash willen toevoegen hoor!

 2. 3 mei 2017 / 21:11

  Altijd lastig om op een foto te zien. Maar ik geloof zeker dat ie in het ‘echt’ heel mooi is!

 3. Varenka
  3 mei 2017 / 17:43

  Deze is echt prachtig

 4. 3 mei 2017 / 10:08

  Als ik zo kijk naar de swatches dan is hij inderdaad prachtig, jammer dat dat nooit helemaal goed vertaald naar foto’s. In het echt is hij, denk ik, heel erg mooi.

 5. 3 mei 2017 / 06:22

  Wat een pareltje is dit om te zien hè. Ik heb hem ook liggen, maar moet hem nog testen. Ik ben erg benieuwd!