fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2017

Jaa, je hebt het goed gezien! In de titel zit geen maand en dat betekent dat ik in dit artikel Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2017 bespreek. Benieuwd welke 5 artikelen er in 2017 het best zijn gelezen? Kijk met me mee. Het is namelijk best verrassend!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van 2017

Never Have I Ever TAG

Eerlijk is eerlijk, ik snap er helemaal niets van dat deze Never Have I Ever TAG in mijn top 5 staat van Mijn 5 best gelezen artikelen van 2017. Blijkbaar is er in 2017 heel veel gezocht op deze TAG want hij scoort ontzettend goed in de zoekresultaten. Grappig, ik heb hem namelijk eind oktober 2016 ingevuld.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Deze had ik dan weer wel aan zien komen. Volgens mij was ik één van de eerste met de review over deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler. In dit apparaatje hadden heel veel vrouwen interesse en daarnaast hebben bedrijven zoals Blokker en Kruidvat er enorm veel mee geadverteerd. Mijn review is veel gedeeld en dat heeft voor heel veel lezer(essen)s gezorgd!

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Eigenlijk is het met dit product hetzelfde verhaal als met de tool van Veet. Bioré werd geïntroduceerd in Nederland en gelijk heel erg gehyped. In poriestrips was altijd al veel interesse en mijn review kwam toevallig net op tijd, denk ik? Er is daarnaast heel veel op gezocht en mijn review scoort hoog in de zoekresultaten dus dat is erg leuk om te zien. Zeker omdat mijn review over de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool erg positief is en ik de poriestrip nog steeds gebruik!

Maybelline Master Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick

Dit is absoluut wel weer een verrassing! Deze review staat namelijk al online op mijn blog sinds september 2016. Deze Maybelline Master Strobing Stick ligt dus al een hele poos in de winkel en is niet een nieuwe lancering van 2017. Wellicht dat veel meiden deze mooie strobing stick van Maybelline pas ontdekt hebben in 2017?

L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

Oooh dit perspakketje was zoo cute, met allemaal leuke props om foto’s mee te maken! Een zwarte mascara en een turkoois mascara, erg tof! Absoluut een super toffe lancering van L’Oréal en mijn review kon dan ook niet anders dan erg positief zijn. Heel leuk om te zien dat deze zo goed is gelezen in 2017.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van 2017. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 4 januari 2018 / 22:54

    Fijne artikelen, mooi overzichtje! Zo’n persoonlijke tags doen het altijd goed, blijft leuk om te lezen 🙂 Voor jou ook een heel gelukkig nieuwjaar!