fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Real Techniques Enhanced Eye Set

Real Techniques Enhanced Eye Set

Wooooho! Het is weer tijd voor een review van Real Techniques. Het kwastenmerk waarvan ik inmiddels wel kan zeggen dat ik mijn hart eraan ben verloren. Inmiddels zijn zo’n beetje al mijn kwasten van dit merk en ik werk hier iedere dag met enorm veel plezier mee. Ik review vandaag de Real Techniques Enhanced Eye Set. Een musthave of niet?

Real Techniques Enhanced Eye SetReal Techniques Enhanced Eye Set

Real Techniques Enhanced Eye Set

Iedere set van Real Techniques krijgt een eigen kleurtje en bij deze set is dat de kleur paars. Geheel in thema zijn de kwasten zelf ook paars vormgegeven. Toch weet Real Techniques een duidelijke vormgeving door te voeren in haar kwasten waardoor het overduidelijk kwasten zijn van Real Techniques. Een vormgeving waar ik in ieder geval nog nooit over heb geklaagd! Sterker nog, ik vind al die kleurtjes op mijn make-up tafel super vrolijk!!

Real Techniques Enhanced Eye SetReal Techniques Enhanced Eye Set

Real Techniques over deze Enhanced Eye Set
De Real Techniques Enhanced Eye Set heeft elke kwast die je nodig hebt om welke ooglook dan ook te creëren. Deze set komt inclusief handige brush cup zodat je kwasten altijd goed beschermd en overzichtelijk zijn opgeborgen.

Real Techniques Enhanced Eye Set
Real Techniques Enhanced Eye Set
In deze set zitten de volgende producten:

 • Medium shadow brush
 • Essential crease brush
 • Fine liner brush
 • Shading brush
 • Lash separator
 • Extra – Brush cup

Real Techniques Enhanced Eye Set

Medium Shadow Brush

Dit is een wijde, platte kwast met taps toelopende haartjes waarmee je heel zachtjes poeder en/of creamy oogschaduw kunt aanbrengen en blenden. Een ideale kwast om een transitiekleur mee aan te brengen of om bepaalde kleuren mooi met elkaar te blenden.

Essential Crease Brush

Met de zachte, taps toelopende haartjes kun je heel mooi creamy en/of poeder oogschaduw blenden en vervagen. Hierbij gaat het vooral om de oogshaduwkleuren die zijn aangebracht in de crease. De kwast heeft hier namelijk de ideale grootte en vorm voor.

Fine Liner Brush

De Fine Liner Brush, ook wel dé ultieme kwast voor het nauwkeurig aanbrengen van vloeibare of creamy eyeliner. Ik breng deze zelf altijd graag creamy eyeliners aan uit een potje. Puur omdat ik daarmee het idee heb dat ik de eyeliner nog preciezer kan aanbrengen. Deze fine liner brush is daarvoor echt perfect.

Real Techniques Enhanced Eye Set

Shading Brush

De shading brush is een kwast met korte, dicht op elkaar staande haartjes waarmee je oogschaduw heel gelijkmatig kunt aanbrengen. Deze kwast gebruik je dus eigenlijk vooral om oogschaduws aan te brengen op het bewegend ooglid en daarvoor is hij erg geschikt!

Real Techniques Enhanced Eye Set

Lash Separator

Wat is dit? Ja je leest het goed, een lash separator! Oftewel, een metalen kammetje dat mascara klontjes verwijdert. Zijn je wimpers aan elkaar geplakt na het aanbrengen van mascara? Haal deze metalen kam erdoor en het probleem is opgelost!

Real Techniques Enhanced Eye SetReal Techniques Enhanced Eye Set

Conclusie

Ja! Het is weer een fijn setje hoor! Al heb ik heel veel kwasten, er zitten voor mij zeker weer een aantal musthaves tussen. Om te beginnen met de Fine Liner Brush, wat een super kwast is dit zeg! Perfect voor het aanbrengen van creamy eyeliner. De Lash Separator, daarvan dacht ik in het begin dat het een totaal overbodige tool was. Boy was I wrong. Je wimpers aan elkaar geplakt na het aanbrengen van mascara? Deze lash separator is je redder in nood. Een dikke musthave wat mij betreft. De rest van de kwasten zijn misschien geen musthaves maar ze zijn wel super fijn!!

De Real Techniques Enhanced Eye Set kost € 28,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop. 

Heb jij kwasten van Real Techniques? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 17 september 2017 / 09:30

  Deze set lijkt mij echt handig! Ik vind de paarse kleur ook heel schattig 🙂

 2. 15 september 2017 / 15:23

  Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt! Wauwie
  Ik zou deze ook graag een keer aan willen schaffen 🙂
  Liefs, Nathalie

 3. 15 september 2017 / 14:06

  Wat een heerlijke set zeg! Een mooi kleurtje ook. Handig dat je er ook een bakje bij krijgt!