fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre
Een gezond blosje op je wangen. Je kunt het krijgen van een heerlijke wandeling buiten of natuurlijk van een prachtige blush. Ik draag persoonlijk bijna iedere dag blush en ik ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes. Bourjois komt met een zomercollectie met nieuwe blushes. Ik review er eentje daarvan, namelijk de Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre. Is dit het perfecte blosje voor in de zomer?

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de FoudreBourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Bourjois is voor mij echt een jeugdsentiment-merk. Een aantal jaar lang heb ik nooit meer iets van dit merk gehad en de laatste tijd ontvang ik er perspakketjes van. Super leuk om daardoor weer opnieuw kennis te maken met dit merk en het te herontdekken. De blush die ik vandaag review behoort tot de zomercollectie ‘Summer in the City’ van Bourjois. De blush wordt door Bourjois zelf de ‘Little Round Pot Blush’ genoemd. Heel toepasselijk gezien de vormgeving.

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre
Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre
De blush zit namelijk in een klein, rond doosje. Dit doosje heeft al dezelfde kleur als de blush waardoor je de verschillende kleuren aan de buitenkant al uit elkaar kunt houden. Op de bovenkant van dit doosje staat het logo van Bourjois en op de onderkant is een sticker te vinden met extra informatie en de productnaam. In het doosje tref ik een leuk, gouden rondje aan met uitleg over de blush, een ronde kwart en uiteraard de poeder zelf.

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Bourjois over de 16 Rose Coup de Foudre
Houdt de Parisienne van kleur? ‘Mais bien sûr’, een ‘touche de couleur’ is altijd nodig, aldus de Parisienne, die haar Bourjois blusher in het beroemde kleine doosje koestert. Met de superfijne textuur brengt ze snel dat vleugje kleur aan dat nodig is.

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre
Heb jij altijd al willen weten hoe de blush van Bourjois wordt gemaakt? Lees het volgende: ‘Wist je dat de eerste Bourjois poeder blushers al uit 1863 stammen en dat het unieke proces van toen nog steeds gebruikt wordt? Het geheim zit in de productie –een mix van water en bijzondere poeders wordt in de beroemde bolvorm gegoten, gebakken in de oven en vervolgens worden de blushers gepolijst… met de hand! Deze 150 jaar oude techniek geeft de Bourjois blushers hun beroemde verfijnde textuur waardoor je ze heel makkelijk kunt aanbrengen. Sprankelend, kleurrijk en betoverend!’

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Swatch

Natuurlijk heb ik weer geprobeerd om de blush zo goed mogelijk vast te leggen. Dus, ingezoomd met zowel flits als geen flits. De blush is een beetje een mix tussen roze en koraal met een mooie glans. Geen grove chunky glitters maar echt een warme glow. De poeder voelt tijdens het swatchen zacht aan en is enorm gepigmenteerd.

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre
Op de foto links zie je mijn gezicht zonder blush en rechts met de Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre.Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Conclusie

Mega favoriet! Eigenlijk gewoon meteen al. Ik zag de kleur en ik dacht: ‘Dit kan nog wel eens heel goed gaan uitpakken!’ Uiteraard heb ik hem daarna goed getest. Is hij te poederig? Blend hij mooi in? Werkt hij makkelijk? Hoe is de pigmentatie? Tsja.. wat kan ik zeggen? Alles is echt top! Ik kan geen minpunten bedenken bij deze blush en ik vind de kleur echt fantastisch! Kort maar krachtig: ‘Het is een aanrader, go get ‘m!’

Deze Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre kost €10,99 en is te koop in de drogisterijen.

Heb jij liever een koele of een warme blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 3 augustus 2017 / 21:12

  Wauw hij ziet r zo onwijs mooi uit op je wangen! Wat een beauty!

 2. 2 augustus 2017 / 21:05

  Zo’n lief kleurtje, staat je goed! Ik gebruik zelf het liefste een warme blush. Mijn huid is al heel koel en lijkt vrij snel grauw, doordat hij héél wit is. Staat zo’n warm kleurtje net wat vrolijker. 🙂

 3. 2 augustus 2017 / 16:04

  Ik vind hem geweldig en hij staat jou prachtig met jouw blonde haren!

 4. 2 augustus 2017 / 11:49

  Wat een prachtig blush!! De kleur vind ik ook perfect voor de zomer!

 5. 2 augustus 2017 / 11:12

  Staat je super! Het is echt een prachtige kleur.

 6. 2 augustus 2017 / 09:26

  Oh staat je erg goed! Ik ken dit inderdaad net als Femke van vroeger.

 7. 2 augustus 2017 / 06:52

  Vroeger had ik altijd één van deze blushes van Bourjois. Fijn dat deze je zo goed bevalt.