fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Paula’s Choice Best Face Forward Foundation

Paula's Choice Best Face Forward Foundation

Paula’s Choice, een merk dat ik al een tijdje ken maar nog nooit eerder probeerde ik er iets van. Daar komt vandaag een einde aan want ik review de Paula’s Choice Best Face Forward Foundation. Benieuwd of deze foundation niet alleen Paula’s Choice is maar ook mijn Choice? Lees dan zeker verder!

Paula's Choice Best Face Forward Foundation
Paula's Choice Best Face Forward Foundation
Paula’s Choice Best Face Forward Foundation

De foundation zit in een zwarte tube. Deze is naar mijn mening vrij simpel vormgegeven. Witte letters en weinig poespas.Op de achterkant van de tube vind je de productinformatie en de ingrediënten. Daarnaast vind je hier ook de kleur op terug. In totaal is de foundation te verkrijgen in vier verschillende kleuren, namelijk:

 • Best Bisque
 • Best Champagne Beige
 • Best Linen
 • Best Natural Buff

Paula's Choice Best Face Forward Foundation

Paula's Choice Best Face Forward Foundation

De foundation zit in een tube met een smal tuitje. Persoonlijk heeft dit niet mijn voorkeur want ik heb toch liever een pompje, maar goed.

De belofte van Paula’s Choice: Deze gewichtloze, vloeibare foundation met zonnefilter is ideaal voor de vette huid. Hij biedt een lang houdende, matte finish die perfect aansluit bij je teint. Het resultaat? Een huid die er opmerkelijk beter uitziet. Deze foundation geeft lichte tot medium dekking, zorgt dat je huid niet gaat glimmen en beschermt de huid met een breedspectrum SPF 25. Een vette huid blijft uren mat terwijl de speciale textuur van de foundation zorgt dat vergrote poriën er kleiner uitzien.

De ingrediënten: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Titanium Dioxide, C12-C15 Alkyl Benzoate Ethylhexyl Methoxycinnamate (4,55%), Nylon-12, Glycerin, Polyethylene, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, PEG-8, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Stearate, Alumina, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Polymethyl Methacrylate, Sodium Chloride, Triethoxycaprylylsilane, Benzoic Acid, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Phenoxyethanol.

Paula's Choice Best Face Forward Foundation

Op deze foto’s zie je de swatch op mijn hand. Zoals je ziet neigt hij een tikkeltje naar het oranje en is hij ietsjes te warm. Daarnaast is hij ontzettend olieachtig en was de druppel sowieso uitgelopen als ik hem niet had geswatched. Een hele vloeibare, olie-achtige foundation dus.

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder foundation en op de rechterfoto met foundation. De foundations vrij olie-achtig maar ik merk dat hij toch niet heel erg makkelijk uitsmeert. Je moet de foundation echt goed verdelen om hem egaal aan te kunnen brengen. Daarnaast is hij net een tintje te donker maar met een paar zonnestraaltjes op mijn bolletje moet dat vast goed gaan komen.

Paula's Choice Best Face Forward Foundation

Ik ben niet mega enthousiast over deze Paula’s Choice Best Face Forward Foundation, maar ook niet super teleurgesteld. Het is een prima foundation maar bij het aanbrengen is het wel belangrijk om dit te doen met een goede kwast. Hij verdeelt niet makkelijk en daarom ben je nogal snel geneigd om veel product te gebruiken en dat is juist niet wat je wilt. Als je de foundation eenmaal mooi hebt aangebracht dan is de finish wel echt prachtig. Hij is matte, maar op een hele mooie manier en de dekking is echt precies zoals ik hem wil.

Deze Paula’s Choice Best Face Forward Foundation bevat 30ml. en kost €24,90

Heb jij ooit iets geprobeerd van Paula’s Choice? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

29 Reacties

 1. 26 april 2016 / 10:16

  Ik ben erg benieuwd naar dit foundation. Ik had verwacht dat je meer enthousiast over bent.

 2. 25 april 2016 / 23:10

  Ik ken dit merk nog niet. Jammer dat je niet heel enthousiast bent over dit product. De kleur is inderdaad net iets te donker maar vind het niet vervelend opvallend ofzo. En zoals je al zegt, een paar zonneschijntjes en dat is opgelost haha.
  Ik vind hem wel aan de prijzige kant zeg!

 3. 25 april 2016 / 22:42

  Een foundation die niet gemakkelijk verdeelt is voor mij echt een no-go. Dan ben ik echt bang dat het resultaat streperig wordt en dat ziet er altijd zo ontzettend slordig uit.

 4. 25 april 2016 / 22:09

  Toch jammer dat ‘ie een beetje tegenvalt, maar het resultaat vind ik best mooi hoor! Je hebt trouwens al een hele mooie huid van jezelf, wat fijn zeg!

  • 29 april 2016 / 22:30

   Dankjewel Valerie! Uiteindelijk krijg je ook inderdaad wel een mooi resultaat maar het kost net even wat meer moeite dan bij foundations die ik gebruik 😉

 5. 25 april 2016 / 21:36

  Ik heb eigenlijk nog nooit make-up uitgeprobeerd van Paula Choice. Maar ik hou totaal niet van een olie achtige foundation.

 6. 25 april 2016 / 20:51

  Jammer dat hij niet zo makkelijk verdeelt, hmm nee dit is geen foundation voor mij :). Het resultaat ziet er wel mooi!
  X

 7. 25 april 2016 / 19:12

  Jammer dat hij niet zo makkelijk verdeelt, dat vind ik zelf ook niet zo handig. Wel vind ik het resultaat er mooi bij je uitzien, zeker als je straks net iets bruiner in je gezicht bent; dan is het een perfecte match.

 8. 25 april 2016 / 16:33

  Jammer dat die niet zo goed te verdelen is

 9. 25 april 2016 / 11:35

  Jammer dat hij niet super is! Ik heb zelf een serum van Paula’s Choice, maar weet niet of die me heel erg bevalt..

 10. 25 april 2016 / 11:13

  Heel mooi effect! Al moet ik zeggen dat ik jouw huid al prachtig vind zonder, haha! Het valt niet op dat hij iets te donker is, vind ik!

 11. 25 april 2016 / 10:16

  Ik heb er al zoveel goede reacties over gehoord maar ik heb nog nooit een product van het merk geprobeerd. Ik gebruik eerlijk gezegd nooit foundation dus dit product zou ik ook niet snel proberen. Ondanks het iets te donker is ziet het er wel mooi uit.

 12. 25 april 2016 / 09:37

  Ik ben geen fan van olie-achtig foundations, jammer dat je er niet zo enthousiast over bent. Wel vind ik dat die op je huid er best goed uit ziet, maar dat kan ook aan de foto liggen misschien :).

 13. 25 april 2016 / 09:20

  Linds, ik vind jou huid zooo mooi he! Jij hebt helemaal geen foundation nodig. Maar inderdaad, ik denk dat dit na een aantal zonnestraaltjes wel de perfect match is voor je gezicht.

  • 29 april 2016 / 22:28

   Ah zo lief Kim, dankjewel! Ik gebruik ook niet dagelijks foundation, alleen als ik echt een complete look (incl. bronzer, blush, highlighter) aanbreng, dan gebruik ik de foundation voor een ietwat egalere basis. Aan de zonnestraaltjes wordt gewerkt ;P

 14. 25 april 2016 / 08:26

  Ik denk dat deze met een paar zonnestraaltjes inderdaad goed staat hoor. Kleurverschil was mij niet opgevallen. Waarmee heb je ‘m eigenlijk aangebracht?

  • 29 april 2016 / 22:27

   Aan de zonnestraaltjes wordt gewerkt, whaha! Ik heb een foundationkwast van BE Cosmetics 😉

 15. 25 april 2016 / 08:20

  Ik vind een kwast sowieso altijd echt van belang! Ik vind het resultaat best mooi, maar inderdaad, een paar zonnestraaltjes mogen wel hihi!

  • 29 april 2016 / 22:26

   Jaa daar wordt aan gewerkt, whaha! 😉

 16. 25 april 2016 / 08:09

  Hmm, ik vind hem enorm tegen vallen voor zo een prijs! Jammer.

 17. 25 april 2016 / 08:08

  Ik vind de foundation best wel mooi op jouw huid! Nu, matte foundations vind ik altijd iets minder mooi. Ik hou wel van een glow.

 18. 25 april 2016 / 07:59

  De foundation is het net niet, maar ik moet zeggen dat ie best in de buurt komt. De kleur past trouwens wel perfect bij je huid!
  Liefs,
  Elles

 19. 25 april 2016 / 06:49

  Ik ken t merk inderdaad ook al een tijdje maar nog nooit echt iets geprobeerd!
  Jammer dat deze foundation geen winner is. Hij staat je wel mooi vind ik. Misschien een beetje aan dr donkere kant inderdaad, maar verder wel natuurlijk.

  • 29 april 2016 / 22:26

   Ja het is geen slechte foundation maar ook niet dat ik gelijk denk ‘Wauw!’ Bedankt voor je reactie Esther x

 20. 25 april 2016 / 06:41

  Hmmm een foundation die niet makkelijk te verdelen is vind ik niet fijn. Jammer! Ik heb een getinte gezichtscrème van Paula’s Choice en die is echt onwijs fijn.