fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac
Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik enorm fan ben van het cosmeticamerk Bobbi Brown. De vormgeving, de kwaliteit, het assortiment, eigenlijk spreekt alles me aan. Ik ontving een lipstick en mijn hart maakte daar uiteraard een klein sprongetje van. Het is de Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac. Lees je mee om erachter te komen wat ik er van vindt?

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Ik heb al best veel producten geprobeerd van Bobbi Brown. Denk hierbij aan blushes, shimmerbricks en mascara’s. Tijdens mijn review van deze Crushed Lip Color ontdekte ik dat dit pas mijn tweede Bobbi Brown lipstick is. Mijn allereerste lipstick van het merk is namelijk de Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose. Absoluut een prachtig exemplaar die ik nog steeds ontzettend veel draag.

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Niet anders verwacht.. de verpakking is zwart. Lekker typisch Bobbi Brown met de strakke witte letters, ik houd ervan! Deze vormgeving is doorgevoerd in zowel de kartonnen verpakking als de lipstick zelf. Wat ik wel een groot pluspunt vind is dat de kleur van de lipstick is terug te vinden in de verpakking. Dit door middel van een mooie horizontale baan in het midden van de lipstick. Dit zorgt ervoor dat je snel de lipstick herkent, zeker als je meerdere kleuren uit deze lijn hebt. Handig!! Mocht je twijfelen dan is er uiteraard op de onderkant een sticker geplaatst met hierop de productnaam.

Bobbi Brown Crushed Lip Color in LilacBobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Bobbi Brown over de Crushed Lip Color in Lilac
Een ‘Just-kissed, stain Effect’ creëer je met deze volledig nieuwe lipstickformule in één keer!

 • De lipstick bevat matte, zachte tinten voor een zeer gepigmenteerde kleur met “blotted down stain” effect.
 • Rijk aan bijenwas en vitamine E & C, waardoor de lipstick comfortabel over de lippen glijdt en de lippen gehydrateerd en zoenbaar zacht blijven.
 • Het bevat een long-wear formule die niet vervaagt

 

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Swatch

Time to swatch! Hierboven zie je de swatch van de Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac op mijn pols. Isn’t she pretty? 

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Hier draag ik de lipstick! Prachtig kleurtje voor de herfst als je het mij vraagt!

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Conclusie

Ja.. ik ben een sucker voor het merk. Daar kan ik gewoon echt niets aan doen. Toch ben ik kritisch geweest en heb ik de lipstick echt heel erg goed getest. De kleur is in ieder geval wel echt mijn ding. Misschien niet de meest bijzondere kleur maar wel een hele mooie, draagbare kleur die perfect is voor de herfst en winter. De kwaliteit is gewoon fantastisch.. Hij brengt mooi egaal aan en denkt bijna in één streep. Vervolgens zit hij heel comfortabel op De Crushed Lip Color collectie bevat in totaal 20 lipsticks. Meer dan genoeg keuze als je het mij vraagt!

Heb jij een lipstick van Bobbi Brown in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 20:56

  Wat een prachtige herfsttint! Helemaal mijn kleurtje 🙂 Deze gaat op mijn wishlist. De kleur staat jou ook ontzettend goed, meid.

 2. 24 oktober 2017 / 16:30

  Bobbi Brown is ook een van mijn favoriete merken. Deze zomer heb ik voor het eerst hun lipsticks geprobeerd en jeetje, daar zijn andere lipsticks niks bij. Ze zitten zo lekker en de kleuren zijn zo mooi! Ik vind deze ook echt onwijs mooi, hij staat je ook zo goed. Prachtig pigment ook!

 3. 24 oktober 2017 / 13:24

  Wauw wat een mooie kleur!

 4. 24 oktober 2017 / 10:17

  Wauw, wat een beauty, zowel de lipstick zelf als de kleur.

 5. 23 oktober 2017 / 19:46

  Ik vind het echt een prachtige kleur

 6. 23 oktober 2017 / 17:49

  Wauw, die kleur is prachtig. Totaal niet lilac, wat ik verwachtte. Staat je goed!

 7. 23 oktober 2017 / 15:14

  Wat een prachtige kleur, staat je heel mooi!

 8. 23 oktober 2017 / 12:47

  Jaaaa! Deze moet ik echt hebben! Dit is volgens mij echt precies mijn kleur en heb nog niks van Bobbi Brown… misschien leuk om te vragen voor mijn verjaardag hihi

 9. 23 oktober 2017 / 10:18

  Wauw, echt een kleur die heeelemaal mijn smaak is. Mooi!

 10. 23 oktober 2017 / 08:25

  Heel erg mooi! Staat je prachtig.

 11. 23 oktober 2017 / 08:12

  Zo’n mooie kleur! Perfect voor de herfst.