fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Vooruitkijken naar 2018

Op 29 december plaatste ik het artikel ‘Terugblikken op 2017’. Tsja, en waar het tijd is voor terugblikken is het natuurlijk ook tijd voor vooruitkijken. Ik doe dit ieder jaar en uiteraard kon ik dit jaar niet overslaan. Het is tijd voor het vooruitkijken naar 2018. Lees je mee?

Vooruitkijken naar 2018

2018 voelt een beetje als een ‘leeg’ jaar. Moeilijk om zo in een paar woorden uit te leggen wat ik precies bedoel maar ik zal het proberen. In 2017 had ik heel veel doelen zoals het samenwonen en het afstuderen. Dit is allemaal gelukt en eigenlijk heb ik voor 2018 niet zulke ‘grote’ doelen waardoor het ‘leeg’ voelt.. ofzo.. ?? Uiteraard heb ik wel een paar ‘kleine’ doelen voor mijzelf gesteld en dat laat ik je weten door het vooruitkijken naar 2018.

Mijn blog
In 2017 is mijn blog nog harder gegroeid dan in 2016 en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Een mooie groei in mijn bezoekersaantal, veel leuke events bezocht en mega veel mooie samenwerkingen gehad. Het bloggen is nog steeds iedere dag een feestje en het is echt mijn passie. Die inspiratie blijft maar komen en iedere dag maak ik met veel liefde foto’s en schrijf met ontzettend veel plezier de artikelen. Iedere werkdag is er weer een artikel online gekomen, op sommige dagen zelfs twee en ook in het weekend zijn er meerdere keren artikelen online gekomen. Absoluut een lijn die ik in 2018 wil doorzetten.

Reizen/tripjes

In 2017 maakte ik natuurlijk een prachtige rondreis door Thailand samen met mijn vriend en in 2016 een roadtrip door West-Amerika. Reizen is fantastisch en ik doe eerlijk gezegd niets liever met mijn vriend. We hebben nog geen concrete plannen maar ik weet zeker dat er in 2018 weer een prachtige reis voor ons is weggelegd. Heel benieuwd waar we terecht gaan komen!

Verrassing!

Eerlijk is eerlijk, verdere concrete plannen zijn er gewoon nog echt niet. Dit jaar ligt er minder druk op me, ik woon heerlijk relaxed samen met mijn vriend en ben afgestudeerd. Daar ga ik echt even lekker van genieten. Wel ben ik van plan er weer een top jaar van te maken en ik laat me gewoon lekker verrassen!

Ben jij al aan het vooruitkijken naar 2018? Heb jij jezelf al een doel gesteld of leuke plannen gemaakt voor 2018? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 3 januari 2018 / 09:34

    Wat een prachtige reizen! Ik zou ontzettend graag nog naar New York willen gaan met mijn man, maar sinds we net zijn getrouwd moeten we nog even sparen haha. Ik hoop dat je een boel mooie dingen mag doen in 2018 meis.

  2. 3 januari 2018 / 06:23

    Ik ben benieuwd wat je in 2018 gaat doen qua reis. Ik kijk ook vooruit hoor, heerlijk om daarover na te denken :-).