fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Fleeky Brows! We willen het allemaal! Ik gebruik al jaren mijn holygrail, het wenkbrauwkitje van Catrice. Zo nu en dan probeer ik nieuwe wenkbrauwproducten uit maar toch redden ze het elke keer niet bij mijn oude, vertrouwde poedertje. Vandaag review ik de Rimmel Brow This Way producten in Blonde. Ik heb er goede verhalen over gehoord dus mijn verwachtingen zijn hoog. Maken deze Rimmel Brow This Way producten in Blonde mijn verwachtingen waar?

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way producten in BlondeRimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way Producten in Blonde

Rimmel London heeft een vrij uitgebreid assortiment wat betreft de ‘Brow This Way Producten’. In dit artikel review ik uit dit assortiment twee producten, namelijk de Rimmel Brow This Way Gel with Argan Oil en de Rimmel Brow This Way Shake Filling Powder. Deze producten hebben qua vormgeving dezelfde uitstraling. Een crèmekleurige verpakking met een zilveren tekst. Een prima vormgeving wat mij betreft, lekker typisch Rimmel Londen! Beide producten zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk:

 • Blonde
 • Medium Brown
 • Dark Brown

In dit artikel review ik beide producten dus in de kleur ‘Blonde’

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way Gel with Argan Oil

Rimmel over de Brow This Way Gel with Argan Oil in Blonde
“Breng de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen mooi in model met Brow This Way Gel with Argan Oil in Blonde. De wenkbrauwgel is verrijkt met verzorgende arganolie.”

De wenkbrauwgel ziet er niet anders uit dan andere gels die ik ken. Een tapslopende spooly waardoor je heel precies bij de haartjes kunt die je wilt bereiken. De wenkbrauwgel is lichtcrème gekleurd en ziet er verder qua structuur prima uit. Rimmel belooft dat door de gelstructuur je wenkbrauw de hele dag gevormd en gedefinieerd blijven.
Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way Shake Filling Powder

Dit zegt Rimmel over de Shake Filling Powder 
“Accentueer de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen en laat ze voller lijken met Brow This Way Shake Filling Powder in Blonde. “

Oeh, toen ik deze opende was het even gek! Dit had ik echt niet verwacht! De applicator is dun, lang en zacht. Verrassend genoeg werkt dit echt heel prettig. Om opnieuw poeder op de applicator te krijgen moet je dit product even schudden. Al moet ik zeggen, met één keer schudden kun je prima je hele wenkbrauw invullen. Hierdoor is het product dus echt zuinig in gebruik! Volgens Rimmel is het product zelfs bestand tegen vlekken en vegen zodat je wenkbrauwen dag en nacht goed zitten!

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Swatches

De linkerfoto laat mijn natuurlijke wenkbrauw zien, op de middelste foto gebruik ik de Gel with Argan Oil, en op de foto rechts het resultaat!

Rimmel Brow This Way producten in Blonde
Op de foto links zie je mijn natuurlijke wenkbrauw, op de middelste foto gebruik ik de Shake Filling Powder, en op de foto rechts het resultaat!

Rimmel Brow This Way producten in Blonde
Een beetje een gekke foto zo, maar wel duidelijk om het verschil te zien. Voor jullie links de wenkbrauw met de wenkbrauwgel en de wenkbrauw rechts met de Shake Filling Powder. Ik vind persoonlijk beide resultaten wel wat hebben!

Rimmel Brow This Way producten in BlondeRimmel Brow This Way producten in Blonde

Rimmel Brow This Way producten in Blonde

Conclusie

Ik ben toch wel lichtelijk onder de indruk van deze Brow This Way producten van Rimmel Londen. De kleur sluit echt per-fect aan bij mijn huid- en haarkleur en dat is natuurlijk al heel mooi meegenomen. De wenkbrauwgel geeft een mooi en natuurlijk resultaat en vind ik vooral heel geschikt voor everyday. Ik merk wel dat hij wat klodderig aanbrengt in het begin van de wenkbrauw maar voor de rest heb ik er eigenlijk echt niets op aan te merken. Mijn vriend vind het resultaat met de wenkbrauwgel in ieder geval het mooiste bij mij staan! Dan de Shake Filling Powder, toch wel lichtelijk mijn favoriet. Ik houd namelijk wel van een sterk aangezette wenkbrauw. De kleur is wederom heel erg goed en het product werkt verrassend fijn. Het is wel handig om hem van te vorne een klein beetje af te tikken want anders heb je wel last van fall out. Voor de rest eigenlijk ook niets op aan te merken. Ik vind de producten gewoon echt verrassend fijn en het resultaat top! Daarnaast blijven ze makkelijk de hele dag zitten, natuurlijk ook erg belangrijk! Ik denk dat ik vooral de combinatie ga gebruiken, eerst de Shake Filling Powder en deze vervolgens fixeren met de wenkbrauwgel. Goede combi toch? En om mijn vriend wat tevreden te houden zal ik af en toe ook kiezen voor alleen de wenkbrauwgel, haha!

 • Rimmel Brow This Way Gel with Argan Oil kost € 7,99
 • Rimmel Brow This Way Shake Filling Powder kost € 7,99

Beide producten zijn verkrijgbaar in de drogisterijen. 

Welk resultaat vind jij mooier? De poeder of de gel? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 12:14

  Vooral de wenkbrauw gel lijkt me heel erg fijn! Mooie resultaat!

 2. 13 mei 2017 / 12:20

  Wauw wat een mooi effect zeg! Ik vond de applicator er best uniek uitzien, maar het resultaat is zo mooi!

 3. 13 mei 2017 / 09:36

  wat een prachtig resultaat! Ik ben benieuwd hoe die voor mij zal werken!

 4. 12 mei 2017 / 15:21

  Ik vind die met poeder erg mooi zeg! Wat een geinig product ook! Die met gel is ook mooi trouwens, meer natuurlijk.

 5. 12 mei 2017 / 12:52

  Ik denk dat ik zou gaan voor de gel, die is wat natuurlijker. Ik vind ze allebei wel wat hebben, maar de gel past denk ik beter bij mij.

 6. 12 mei 2017 / 08:30

  Wat een gave producten. Ik vind beide brows goed gelukt, het is maar net wat voor look je wil maken welke wenkbrauw daar in mijn ogen het mooiste bij is.

 7. 12 mei 2017 / 07:43

  Ik vind denk ik de ”mascara” mooier, hoewel ik het filling powder ook niet vind tegenvallen.. Fijne producten!