fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone
Wow, een pittig lange productnaam! Na shimmerbricks, mascara’s en lipsticks is het nu eindelijk tijd voor een oogschaduw. Dit is de eerste keer dat ik een oogschaduw van Bobbi Brown heb getest en review. Hoe leuk is dat? Mijn mening over deze Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone lees je nu!

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Hallo welbekende, zwarte kartonnen verpakking van Bobbi Brown! Hier hoef ik denk ik geen aandacht meer aan te besteden? Deze verpakking geeft mij een instant luxe gevoel, heerlijk! Op de voorkant de naam van de oogschaduw en de inhoud (2,5 g.) en op de achterkant de productinformatie inclusief ingrediëntenlijst.

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

De verpakking van de oogschaduw zelf is niet de ‘normale’ zwart/wit verpakking met Bobbi Brown maar een prachtige, gouden verpakking. Wauw, ziet dit er niet ontzettend luxe uit? Op de bovenkant staat een chique logo van Bobbi Brown in reliëf en op de achterkant tref je een sticker met de productnaam. Love it! 

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Als je het gouden, prachtige doosje opent zie je ‘Moonstone’. Een mega sparkly gouden oogschaduw met een lichte textuur. De oogschaduw spreekt me direct ontzettend aan en ik zie al gelijk prachtige kerstlooks voor me met een mega glittery ooglid!

Bobbi Brown over deze Luxe Eyeshadow Rich Sparkle in Moonstone
Volgens Bobbi Brown bevat deze oogscahduw een volledig nieuwe, metallic, multidimensionale formule. De oogschaduw kan zowel droog als vochtig worden aangebracht. 

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Swatch

Bobbi Brown beschrijft de oogschaduw alsA pale pink gold high sparkle‘ en hierin kan ik mij goed vinden. Op de swatch zonder flits (links) lijkt de oogschaduw vooral goud maar op de swatch met flits (rechts) zie je de roze glitters er goed doorheen.

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone
Hier zie je dat ik de Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone heb gebruikt in een ooglook. Ik heb hierbij een gouden kleur als basis aangebracht met daaroverheen ‘Moonstone’. Hoe feestelijk?

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Conclusie

Oogschaduws met glitter zorgen voor fall-out. Dat is nu eenmaal zo en dat is met deze Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone niet anders. De oplossing daarvoor is dat je eerst je ooglook maakt en daarna pas je basis aanbrengt. Tijdens het swatchen zag ik al meteen dat deze oogschaduw vooral als een soort ’topcoat’ moet worden gebruikt, juist om je look extra feestelijk te maken. Als basis heb ik dan ook een gouden kleur aangebracht en hier heb ik ‘Moonstone’ overheen aangebracht. Dit pakte enorm goed uit en ik was meteen mega obsessed met deze prachtige glitters! Heb je een basic make-upje op en ga je ’s avonds stappen? Dep een beetje van deze glitter op je oogleden en je bent good to go! 

Tip: breng de oogschaduw aan met je vingertoppen voor het meest dekkende resultaat.

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone kost € 37,- en is o.a. te koop bij Douglas.  

Heb jij een oogschaduw van Bobbi Brown in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

20 Reacties

 1. 1 december 2017 / 12:28

  Wat een prachtige kleur! Jammer genoeg koop ik nooit mono oogschaduw, maar liever een palette. De prijs vind ik ook nogal hoog, maar hij is wel super mooi!

 2. 20 november 2017 / 20:57

  Erg mooi!! Issie van de kerstcollectie of niet?
  Het zou misschien ook goed werken als je hem met een vochtig penseel (of vinger) aanbrengt om hem wat intenser nog te maken..
  Mooie foto’s trouwens zo met die ster.

 3. 20 november 2017 / 10:47

  Wauw zo mooi is die he! Ik heb hem getest in de bijenkorf en was meteen verkocht.
  Liefs,
  Evelien

 4. 19 november 2017 / 21:18

  Ik ben helemaal verliefd! Wat is hij mooi. Zo op het plaatje op de webshop sprak het me niet heel erg aan maar wauwie, wat ziet dit er mooi uit op je oog zeg!

 5. 19 november 2017 / 20:30

  Oh wauw, ik vind hem erg mooi!

 6. 19 november 2017 / 13:02

  Wauw wat een pareltje. Hoe meer glans hoe beter <3 Deze komt op mijn wishlist voor kerst!

 7. 19 november 2017 / 10:01

  Oeh la la, die verpakking!! Wat een pareltje! Al vind ik de oogschaduw ook een plaatje. Wat leuk dat je deze als topcoat kunt gebruiken. Het is inderdaad een mooie combinatie met goud.

 8. 19 november 2017 / 09:18

  Ik heb deze ook en ik ben er ontzettend blij mee. Sparkle all the way! Prachtige look heb je er mee gemaakt trouwens.

 9. 18 november 2017 / 15:49

  Oeh, pretty!!

 10. 18 november 2017 / 10:03

  Wat een mooie is dit! Ik ben altijd geneigd om dit soort oogschaduws dan ook lekker eigenwijs als highlighter te gebruiken, hahha!

 11. 17 november 2017 / 23:19

  Wauw, erg mooie kleur!

 12. 17 november 2017 / 21:53

  Oh wauw, die is wel heel erg mooi

 13. 17 november 2017 / 20:36

  Wat een mooie kleur, zeker voor de feestdagen! Ik vind je look heel mooi geworden.

 14. 17 november 2017 / 20:22

  Oh wat gaaf! Je look is geweldig! Super feestelijk en stijlvol!

 15. 17 november 2017 / 19:53

  Ben dol op Bobbi Brown! Wat een prachtige kleur!

 16. 17 november 2017 / 12:15

  Wauw wat een beauty! En de verpakking is zo mooi <3

 17. 17 november 2017 / 09:27

  Ik heb zelf nog geen oogschaduw van Bobbi Brown in mijn stash, helaas. Maar wat een prachtige kleur! Vooral die sparkle is geweldig voor tijdens de feestdagen.
  Liefs,
  Yara

 18. 17 november 2017 / 09:07

  Wat een prachtige kleur, precies waar ik van hou. Mooie look heb je gemaakt :-).