fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara
Een mascara waarin in de productnaam 2x het woord ‘volume’ voorkomt. Wow, nou dat moet natuurlijk wel heel veel volume zijn. Ik heb het over de Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara. Geeft deze mascara het ‘wow’ effect wat betreft volume? Je leest het nu!

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois introduceert een nieuwe mascara, de Volume Reveal Adjustable Volume Mascara. Een (volgens Bourjois) innovatieve, voller makende mascara die eindeloos opnieuw aangebracht kan worden – zonder dat je eerst je make-up moet verwijderen. Dus nu kun je je look aan elke situatie aanpassen en net zoveel of weinig laten zien als je zelf wilt. De mascara is te verkrijgen in één kleur, namelijk ‘black’.

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara
Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara
Aan de huls van de mascara moet ik eventjes wennen. Deze is niet langwerpig en rond maar juist driehoekig. Eerst dacht ik ‘Waarom’ maar eigenlijk is het best briljant. Bourjois heeft dit expres gedaan omdat de mascara daardoor niet meer wegrolt. De driehoekige huls is zwart vormgegeven met bordeaux rode letters en op één kant van de driehoek zit een spiegeltje. Handig, want dit spiegeltje vergroot waardoor je op ieder gewenst moment makkelijk je wimpers bij kunt werken.

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara
Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois over de Volume Reveal Adjustable Volume Mascara
De mascara, verrijkt met smeltende, zachte, nieuwe generatie wassoorten, heeft een crèmige textuur die nog beter over de wimper glijdt. Hierdoor kan de mascara de wimpers een touch-up geven, zelfs wanneer de eerste laag al droog is. Voor makkelijk aanbrengen heeft de mascara het Ultra Gliding borsteltje, gemaakt van superzachte neopreen borstelharen, die soepel iedere wimper omhelzen voor een comfortabel groot volume met zero klontertjes.

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara en op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Ik draag twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers op de twee onderste foto’s!

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Conclusie

Ben ik tevreden over deze mascara? Jazeker! Sterker nog, ik vind het resultaat echt super mooi. Tijdens het aanbrengen van de mascara merkte ik al meteen dat de borstel voor mij ontzettend goed werkt en dat hij je wimpers mooi spreid. Daarnaast is hij, zoals de naam beloofd, inderdaad ‘adjustable’. Je kunt hem makkelijk bijwerken omdat de mascara niet mega hard wordt. Yep, I like it! Ik heb deze mascara zelfs uitgekozen om mee op reis te nemen, dat wil wat zeggen!

Deze Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara kost € 16,99 en is te koop bij de drogisterijen.

Heb jij een mascara van Bourjois in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 13:47

  Wauw wat een super indrukwekkend effect zeg! Ik ben zeker onder de indruk van hoe mooi het staat. Je hebt sowieso hele mooie wimpers, maar deze mascara is wel echt prachtig.

 2. 28 augustus 2017 / 12:02

  Ik was echt verliefd op deze mascara de eerste laag al die ik aanbracht haha. Ik ben echt om!

 3. Varenka
  28 augustus 2017 / 09:36

  Klinkt heel goed
  Vind Bourjois samen met L’oreal ook meestal de fijnste drogist make up hebben
  Deze ga ik zeker onthouden

 4. 28 augustus 2017 / 07:22

  Ik vind het effect erg mooi. Handig, zo’n spiegeltje op je mascara. Ik ben overigens wel benieuwd naar jouw eigen conclusie..