fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light
Gaat iedereen om je heen al op vakantie maar moet jij, net als ik, nog eventjes wachten? Dan kun je wel een heerlijk gebruind kleurtje in de gezicht gebruiken. Hoe zorg je daarvoor? Uiteraard met een bronzer! Lees je mee met mijn review van deze Bourjois Maxi Delight Bronzer?

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light
Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light
 Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Summer in the City, de naam van de nieuwe ‘summer’ collectie van Bourjois. Daar behoort deze Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 light ook toe. Al is dit geen nieuw product van Bourjois, hij heeft al vaker in de zomercollecties van Bourjois gezeten.

Deze Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 light is te verkrijgen in twee kleuren, namelijk

 • 01 light (fair/medium skin)
 • 02 medium (olive/tanned skin)

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 LightBourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light
De verpakking is naar mijn mening echt top. Het eerste wat mij opvalt is dat deze bronzer echt mega (!) groot is. Hij past gewoon echt amber in mijn hand! Daarnaast vind ik de bronzy kleuren en turkoois echt heel mooi bij elkaar staan. Oh en laten we de toffe print in de poeder zelf niet vergeten! Op de achterkant van de verpakking vind je een sticker met daarop alle productinformatie. Een extraatje aan deze bronzer is de geur, heel moeilijk te beschrijven maar hij ruikt gewoon echt naar de zon en naar vakantie. Heerlijk!

Bourjois over deze Maxi Delight Bronzer in 01 Light
Kan een vrouw ‘s zomers zonder bronzer? ‘Mais non’, is het devies van de Parisienne. Een bronzer geeft haar teint onmiddellijk een gezonde, natuurlijke zomerse glow. Wanneer ze werkt dan brengt ze een vleugje bronzer over haar foundation aan. Is ze vrij of geniet ze van haar zomervakantie, dan kiest ze ervoor om de bronzer direct over haar moisturizer of zonproduct aan te brengen. Gewoon met een grote kwast luchtig over de huid aanbrengen. De mix van glanzende pigmentparels en betacaroteen geven haar een heerlijke zongebruinde look – bij zonnig of minder zonnig weer!

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Gebruik

Op het eerste gezicht lijkt de bronzer matte maar dat is niet het geval. Ik heb dit zo goed mogelijk proberen te laten zien in de swatches hierboven. De bronzer bevat hele subtiele shimmers wat zorgt voor een mooie, natuurlijke glow. De foto’s aan de linkerkant zijn zonder flits en de foto’s aan de rechterkant zijn met flits.

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light
Uiteraard heb ik deze bronzer ook aangebracht op mijn gezicht. Op de foto links zie je mijn gezicht zonder bronzer en op de foto rechts met. Ik heb op de foto rechts de bronzer heel subtiel over mijn gehele gezicht aangebracht inclusief een lichte contour. Ziet er al zomers uit vind je niet?

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Conclusie

Een bronzer vind ik persoonlijk absoluut een musthave in de zomer. Heerlijk, een zongebruinde huid inclusief een prachtige bronzer met een subtiele shimmer. Juist die glow vind ik zo mooi! Dat is dus precies wat deze Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 light heeft. Het hele plaatje is voor mij compleet. De verpakking is prachtig, hij ruikt heerlijk (tsja, toch een leuk extraatje), de kleur is mooi en de shimmers zijn precies goed.

Deze Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light kost € 13,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Wat is de mooiste bronzer in jouw stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 15 juli 2017 / 15:59

  Hij ziet er heel mooi uit ! Prijsje is ook prima te doen 🙂

 2. 15 juli 2017 / 06:34

  Ik vind het ook altijd een musthave in de zomer!
  Vind het een prachtig resultaat geven bij jou:-)

  Liefs, Nathalie

 3. 14 juli 2017 / 13:45

  Wauw wat een mooi resultaat! Ik ben dol op bronzers, zeker als ik niet op vakantie ga en toch die getinte glow wil hebben!

 4. 14 juli 2017 / 12:02

  Ziet er mooi zomers uit!

 5. Varenka
  14 juli 2017 / 11:27

  Ziet er prachtig uit
  Ik vind Bourjois een fijn merk, eigenlijk hoor of lees je daar veel te weinig over.
  Bronzer is toch wel1 van mijn favoriete make up producten.
  Helaas heb ik er voorlopig geen (nieuwe) meer nodig,maar anders was dit er toch wel eentje geweest waar ik nieuwsgierig naar zou zijn
  Leuk ook met die fijne shimmers erin

 6. 14 juli 2017 / 08:50

  Deze lijkt me fijn! Zelf ben ik groot fan van die van Rimmel