fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

I wish you a Glam X-Mas!! En ik niet alleen, maar Sally Hansen ook. Niet voor niets heeft dit prachtige nagellakmerk een collectie ontwikkeld speciaal voor de feestdagen. Ik heb het over de Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas. Een zeer feestelijke collectie die zeker onder de aandacht gebracht moet worden. En dat doe ik in dit artikel! Ik review namelijk de drie nieuwe lakjes. Lees je mee?

Sally Hansen Wish You A Glam X-MasSally Hansen Wish You A Glam X-Mas

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

Kerstmis is denk ik wel hèt moment om je nagels te lakken. Ik draag het liefst het hele jaar door nagellak maar er komen absoluut weleens dagen voor dat ik geen nagellak op heb. Persoonlijk vind ik dit met kerst toch wel echt een no-go! Er zijn zoveel feestelijke, glitterlakjes dat dit met kerst natuurlijk niet mag ontbreken. Sally Hansen heeft speciaal voor de feestdagen drie nieuwe lakjes op de markt gebracht en deze laat ik je in dit artikel met alle plezier zien.

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

024 – Gray’t Night // 025 – Merry Glitzmas // 026 – Pink Prancer

Over de verpakking van de nagelakjes van Sally Hansen hoef ik denk ik niet zoveel te vertellen. Deze Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas collectie zit namelijk gewoon in de standaard flacons. Er is niets speciaals/feestelijks mee gedaan. Ik vind dat overigens totaal niet erg want ik vind de vormgeving van de potjes heel erg mooi. Daarnaast ben ik ook altijd super fan van de kwastjes van Sally Hansen. Ze zijn mooi plat en precies breed genoeg waardoor het lakken echt super makkelijk gaat!

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

It’s a x-mas miracle!

024 – Gray ’t Night

We trappen af met Gray ’t Night. De naam zegt het al, een grijze lak. Zelf vind ik het een soort beton/cement kleurtje. Vrij basic maar wel heel erg tof! Mocht jij dus niet zo houden van glitterlakjes of bijvoorbeeld knalrode nagellak dan is ‘Gray ’t Night’ misschien wel perfect voor jou. Hij staat in ieder geval heel erg stijlvol bij je perfect little black dress! 

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

025 – Merry Glitzmas

Wel fan van een over de top feestelijke lak? Kies dan van Merry Glitzmas! Hoe super mooi is deze nagellak? Wauw!! Het is een hele warme, super glitterlak die naar mijn mening echt perfect is voor de kerst. Ergens doet hij me een beetje denken aan ‘rosegoud’ en laat ik daar nou net helemaal gek van zijn.

Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas

026 – Pink Prancer

Houd je het liever nude? Kies dan voor Pink Prancer. Dit is een prachtige, zachte roze kleur en naar mijn mening echt de perfecte nudekleur. Als je al uitpakt met je make-up look dan is het misschien een goed idee om je nagels wat neutraler te houden en daar is Pink Prancer super geschikt voor. Of je maakt er gewoon een toffe nailart van in combinatie met Merry Glitzmas!

Sally Hansen Wish You A Glam X-MasSally Hansen Wish You A Glam X-MasSally Hansen Wish You A Glam X-Mas

Conclusie

Wauw! Wat een prachtige lakjes zijn dit zeg! Alle drie vind ik ze fantastisch, voor de kerst maar zeker ook na de kerst. Gray ’t Night en Pink Prancer zijn vrij basic en nude en kunnen naar mijn mening eigenlijk het hele jaar door worden gedragen. Merry Glitzmas is echt een knaller en perfect voor ieder feestje. Ik vind Merry Glitzmas echt de show stelen in deze Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas collectie en ik ga deze dragen met kerst. Love it! De kwaliteit laat overigens ook echt niet te wensen over. In combinatie met de miracle gel topcoat houden de lakjes het zo’n 5 dagen uit en ze zijn overigens gewoon met een normale nagelakremover te verwijderen.

De drie Sally Hansen Miracle Gel kerstkleuren uit de Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas collectie kosten € 11,99 per stuk en zijn in december exclusief verkrijgbaar bij ETOS.

Zijn deze lakjes iets voor jou met Kerst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 18 december 2017 / 20:41

  Merry Glitzmas vind ik echt een leuke voor de kerst, de andere twee kleuren zijn ook erg mooi

 2. 18 december 2017 / 17:02

  Wat een prachtige kleurtjes!

 3. 18 december 2017 / 13:48

  Ik vind Gray ’t Night de allermooiste! Schitterende kleur!

 4. 18 december 2017 / 12:10

  Ik vind ze allemaal prachtig! Die nude tinten zijn altijd mijn favoriet!

 5. 18 december 2017 / 11:21

  Wat is Gray’t Night een mooi kleurtje. Voor Kerst neig ik toch iets meer naar de kleur rood!

 6. 18 december 2017 / 06:15

  Pink Prancer vind ik echt een mooie kleur!